/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 aprill
2020

Tervikliku toimega toidulisandite bränd Royal Green

Hollandi brändi Royal Green loojad kutsuvad üles elama tervislikult ja nautima looduse ande kõige puhtamal ja modifitseerimata moel. Mida see tähendab? Nimelt kasutatakse sõna "looduslik" sageli üsna meelevaldselt ja turundusliku määratlusena ning toidulisandid võivad sisaldada taimedest ekstraheeritud ja sageli ka kemikaalie kasutades eraldatud aktiivaineid. Sel moel isoleeritud üksikud toimeained on kaotanud loodusliku koosmõju põhimõtted ning taimemaailma tervistava väe ja tarkuse.
Jälgides teadusuuringuid, süvenedes erinevate maade rahvameditsiini ja katsetades taimsete toimeinete kombinatsioonidega, veendus brändi asutaja Roy Jongens, et kõige tõhusam ja kehale loomulikum on tarbida puhtalt looduslikke ja kemikaalide abil töötlemata taimsest toorainest toidulisandeid, mille koostises olevad osised üksteise toimet toetavad. Seda mõtet on Roy kirjeldanud nii: "Royal Green toidulisandite koostis on nagu orkester - iga koostisosa täiendab teist ning koos moodustatakse tervik." 
Royal Green toidulisandite koostisest ei leia mitte midagi kunstlikku, sest meisterlikult kombineeritud retseptides kasutatakse võimaluse piires ainult mahesertifitseeritud taimseid tooraineid. Nii võid olla ka kindel, et koos taimsete koostisosadega ei tarbi sa taimekaitsevahendite jääke.

Royal Green tootesarjast leiad:
  • Astaksantiin: mikrovetikast Haematococcus pluvialis saadud karotenoid astaksantiin on maailma üks võimsamaid antioksüdante. See kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest ning toetab organismi kaitsevõimet põletikuliste protsesside puhul. See toidulisand on sarja looja Roy suur lemmik ja ta on naljatades öelnud, et kui üldse miski võiks meil aidata elada 120-aastaseks, siis just see ülimalt väekas antioksüdant. Tihti lausa ootenimekirja nõudev naha niiskustaset ja elastsust ning elujõudu toetava toidulisandi fännide hulka kuuluvad muuhulgas Heidi Klum ja Gwyneth Paltrow.
  • Magneesium: ainulaadseks teeb selle toidulisandi magneesiumi taimne allikas - merikapsas. Maailma esimene ökosertifikaadiga magneesiumi, väeka adaptogeeni ashwagandha ja seentest pärit D-vitamiini kombinatsioon toetab lihaste ja närvisüsteemi tervist ning aitab tulla toime stressi ning ärevusega.
  • Vetikaõli: asendamatud rasvhapped ehk oomega-3 õli on tavapäraselt pärit rasvasest kalast. Nüüd pakume kauaoodatud alternatiivi neile, kes eelistavad taimseid toidulisandeid. Havai saarestikus kontrollitud kasvualadelt kogutud vetikatest valmistatud õli toetab aju tööd ja nägemist. Eriti olulised on asendamatud rasvhapped loote arengu perioodil ja imetamise ajal.
  • Ashwagandha: adaptogeenne ehk organismi stressiga hakkama saamise võimet parandava toimega taim leevendab vaimset kurnatust ja ärevust ning soodustab lõõgastumist. Royal Green tootes on kasutatud täisspektrilist ehk kõige väekamat ashwagandha vormi.
  • C-vitamiini kompleks: India päritolu Amla tikker kõlab nendes kapslites kokku seeneriigi esindajatega (shiitake, maitake ja läikvaabik). Taoline kombinatsioon pakub immuunsusele väga tõhusat toetust ja tõstab energiataset.
  • Flora Gold probiootikum: 7 bakteritüve ja 8 miljardit bakterit soovitusliku igapäevase annuse kohta kindlustab mikrobioomile tõhusa toetuse kogu soolestiku ulatuses. Patenteeritud tootmismeetod kindlustab, et kapslikestesse vormitud bakterid peavad vastu maohappele ja jõuavad soolestikku oma tänuväärset tööd tegema ja heade bakterite kasvule kaasa aitama.
  • Immuunsus ja energia: punane päevakübar, Aasia ženšenn ja seened (maitake, zhu ling, lõvilakk-korallnarmik, reishi, shiitake) annavad sellele toidulisandile mitmekülgse toime alates immuunsuse toetamisest ja organismi viirustele, bakteritele ning pärmseentele vastu astumise võime tõstmisest kuni väsimuse vähendamise ja mälu parandamiseni.
  • Ingver: täisspektriline ehk eraldamata aktiivainete asemel taim nii nagu ta on, annab meie kehale optimaalse toime. Ingverit kasutatakse rahvameditsiinis seedimise korrastamiseks, immuunsuse tugevdamiseks, liigeste liikuvuse parandamiseks, südame töö toetamiseks ja väsimuse vähendamiseks.
  • Kurkumi kompleks: kaunilt kollast värvi juurika vägi avaldub kõige paremini koostöös ingveri ja musta pipraga - tänu neile imendub kurkum paremini. Nendest kapslitest leiad täisspektrilise kurkumi taimest teinekord kemikaale kasutades eemaldatud kurkumiini asemel. Toidulisandist saab abi seedimine ja imuunsus.
  • Seleeni kompleks: musta sinepi seemnetest saadud seleen saab väge ingverist, kurkumist, rosmariinist ja kaneelist. Üheskoos toetavad need mahesertifikaadiga ja puhtalt taimsed koostisosad immuunsüsteemi, kaitsevad rakke oksüdatiivse stressi eest, tõstavad viljakust, parandavad küünte-naha-juuste väljanägemist ja leevendavad menopausi sümptomeid.
  • Luude kompleks: luude ja hammaste tervise seisukohast esmatähtsate mineraalide kooskõla D-vitamiiniga parandab mineraalide imendumist ning toetab lihaskonda ja immuunsust.
  • Multivitamiini ja mineraalide kompleks naistele: ainulaadne segu vitamiinidest, mineraalidest ja supertoitudest, maitsetaimedest, seentest ning taimeekstraktidest on komponeeritud pidades silmas naiste igapäevast toitainete vajadust. See toidulisand on tõeline supertegija, mis annab jõudu, toetab hormoonide tasakaalu, aitab tõsta stressiga hakkamasaamise võimet ja mõjub hästi nahale-küüntele-juustele.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid