/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
10 september
2021

Yourzooki maitsvad toidulisandid

Tänapäevane toidulisand on kõike muud kui suuremalt jaolt täite- ja kleepainetest koosnev tablett. Moodsad lahendused pakuvad suurepärast tõhusust ja maitseelamusi. Yourzooki kasutab kõrgekvaliteedilisi looduslikke koostisosi ja teeb need tänu uuenduslikule liposoomsele tehnoloogiale organismile väga kergesti omastatavaks ning seetõttu tõhusalt toimivaks. Looduslikud maitseained aitavad teha toidulisandist toidukorra osa.
Mis on liposoomne toidulisand?
Liposoomne tähendab, et toimeained on "pakitud" tillukestesse rasvapiisakestesse. See võimaldab toimeainetel jõuda seedesüsteemis kahjustamata just õigesse kohta ja kindlustada kõrge tõhususe.

Yourzooki maitsete maailm
Et hoida liposoomid stabiilsetena, kasutatakse toidulisandites magusamaitselist taimset glütseriini ja ei kübetki suhkrut. Maitseelamuseks lisatakse ka taimseid ekstrakte. Nii sobib Yourzooki portsjonipakikese ja kalaõli pudeli sisu lahustamiseks vees või lisamiseks jogurtile, smuutile, müslile või pudrule. 

Liposoomne C-vitamiin
C-vitamiini meie organism ise toota ei suuda ja oleme sõltuvad oma toiduvalikutest. Teinekord ka rõõmuvitamiiniks kutsutud C vähendab väsimust ja kurnatust, soodustab kehas kollageeni moodustumist ja toetab immuunsust.  Yourzooki kasutab muide C-vitamiini valmistamisel sarnast meetodit nagu apelsin, nii on tulemus loomulik ja organismile kerge omastada. Iga apelsini- ja vanillimaitseline annusepakike sisaldab 1000 mg vitamiini. 
Millal võtta? Hommikuti või päeva jooksul kui tunned väsimust. 

Liposoomne D3+K2 
Nutikas kombinatsioon vitamiinidest toetab üksteise toimet ja on hea immuunsüsteemile, rakkude uuenemisele, lihastele ning luude ja hammaste tervisele. Marjamaitseline ja vegan annusepakike annab 3000IU taimset D3-vitamiini ja 100UG K2-vitamiini. Puhtalt looduslikus toidulisandis ei ole suhkrut ega alkoholi.

Liposoomne kollageen
Yourzooki tõestab, et ka mereline kollageen võib olla maitsev! 5000 mg organismi poolt väga kergesti omastatavat merelist kollageeni koos kehas kollageeni moodustumist toetava C-vitamiiniga on suhkruvaba ja laimimaitseline. 
Miks kollageeni tarbida? Vanusega väheneb keha võime kollageeni toota, kuid see on naha, küünte, juuste, luude, liigeste ja kõhrede oluline ehitusmaterjal. 

Suurbritannias läbi viidud 4-nädalase uuringu tulemused:
94% testijatest olid tulemusega rahul
85% testijatest kinnitasid, et küüned muutusid tugevamaks 
90% testijatest kinnitasid, et nahk nägi välja tervem
89% testijatest kinnitasid, et nahk nägi välja paremini niisutatud
85% testijatest kinnitasid, et naha elastsus paranes
81%  testijatest kinnitasid, et juuksed nägid tervemad välja
99%  testijatest kinnitasid, et toidulisandit oli lihtne igapäevaselt tarbida


Oomega-3 kalaõli
Paljud mäletavad lapsepõlvest lusikaga võetud kalaõli, mis end maitsega suus veel päeva jooksul pikalt meenutas. Yourzooki on võtnud nõuks teha ka kalaõli võtmisest maitsev kogemus. Südame, vereringe, aju, näemise ja immuunsuse jaoks üliolulise toidulisandi virsiku-mango maitsekombinatsioon meeldib nii suurtele kui väikestele ja ei tähenda hiljem kalamaitset suus. Kõrge imenduvusega kalaõli kõrval on toidulisandis päikesevitamiin D.
Pudelist jätkub 45 päevaks: lastele 1 tl, täiskasvanutele 2 tl päevas.
Head isu!

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid