/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
05 juuni
2023

Kombuchad nüüd saadaval ka suuremas pudelis!



Kombuchad nüüd saadaval ka suuremas pudelis


Kombucha
ehk teeseenejook või ka teekali pärineb teatavasti iidsest Hiinast, kuid seda tuntakse siinmail juba nõukogude ajast, kui nii mõnelgi oli sahvrinurka suur purk hapendatud teeseenejooki valmima pandud. Tänaseks on kuuldused selle joogi tervislikkusest kuulsad juba üle maailma. Kombucha on seente ja bakterite sümbioosist sündinud kooslus, millest tehtud jook sai Hiinas kuulsaks juba üle 2000 aasta tagasi ja seda tuntud kui tervise, nooruse ja surematuse eliksiiri.

Suhkru abil (Captain Kombucha jookides on suhkruna kasutatud suhkruroost pressitud mahla) hakkavad bakterite ja pärmseente kolooniad teed kääritama  ning tekib karboniseeritud jook, mis sisaldab elustavate ensüümide kõrval ka immuunsüsteemi  tugevdavaid probiootilisi baktereid, põletikuvastaseid B-vitamiine, fruktoosi ning atseet-, glükoon-, glükaar- ja piimhapet. Kombucha joomist seostatakse rahvameditsiinis:
  • paranenud seedimise,
  • keha puhastumise,  
  • kaalulanguse,
  • energiataseme tõusu,
  • immuunsuse tugevnemise,
  • paranenud liigeste tervisega.


Rohkem rõõmu ja tervist toetavat jooki suuremas pudelis!


Captain Kombucha joogid on juba ammu võitnud Biomarketi ökosõprade südamed ja nüüd on meil võimalus sulle pakkuda kahte sorti kombuchat ka suuremas, 1L, pudelis! 1L vaarika kombucha ja originaal kombucha on saadaval kõikides Biomarketi kauplustes ja e-poes!



LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid