/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 märts
2021

Ilusad uudised

Keerulised ajad ei ole looduskosmeetika valmistajate uuendusmeelsust ja ideede proovilepanekut tagasi hoidnud ja on hea tõdeda, et nagu tavaks, toob kevad meie riiulitele uut, põnevat ja ilusat: uudistamist jagub nii näo-, keha- kui juuksehoolduse valikus. Kuigi suhtlemist on praegusel ajal napilt, on enese eest hoolitsemine üks väga oluline ja meelerahu toetav ilurituaal, milleks leiad siit loodetavasti enda jaoks uusi mõtteid ja abimehi.

Dr. Hauschka uued näopiimad
Meie klientide suur lemmik, Saksa looduskosmeetika lipulaev Dr. Hauschka, on kasutanud oma kosmeetikas taimede enneolematut väge juba üle 50 aasta.  “Dr. Hauschka esimesed tooted jõudsid müügile Armastuse suvel, hipiliikumise haripunktis,” räägib Dr. Hauschka tootejuht Kathrin Mezger, kelle juhtida oli uute näopiimade turuletoomine. “Ent Dr. Hauschkat ja lillelapsi ei ühenda mitte ainult aastakümme. Meid ühendab ka soov olla omamoodi, teha asju teisiti. Meie jaoks on see tähendanud Dr. Hauschka kaubamärgi loomisest 1967. aastal ravimtaimede, lillede väe kasutamist kõikides meie toodetes. Ja see lillede vägi on sees ka meie uutes näopiimades.”

Kõrgekvaliteediliste taimetõmmiste ja -õlide kooskõla teeb uute näopiimade meisterlikult kokku pandud retseptides oma tööd erakordselt tõhusalt. Uued ülikerge ja siidise tekstuuriga näopiimad pakuvad kogu päeva kestvat niisutust ja tasakaalustava impusi nii naiste kui meeste näonahale. Tasakaalustav näopiim on mõeldud rasusele seganahale, rahustav näopiim tundlikule ja punetavale nahale, elavdav näopiim vähese niiskusesisaldusega ja väsinud nahale.



Urtekram rõõmustab uute näo- ja kehahooldustoodetega

Skandinaavia tuntuim ökokosmeetika bränd Urtekram tutvustab sel kevadel uut funktsionaalset näohooldussarja, millest leiab puhastusgeelid ja näokreemid. Kogu perele sobivate toodete poolest tuntud Taani brändi mahedate naturaalsete aroomidega näohooldus sobib hästi nii meestele kui naistele. Tänu aaloe ekstraktile, jojoobi- ja mandliõlile ning hüaluroonhappele on taskukohase hinnaklassiga tooted tõhusalt niisutavad. Nende rõõmsavärviliste toodete puhul pole vähetähtis ka mahe, samas nauditav aroom, mis annab päevale õige hoo - Urtekram on valinud niisutavatele näohooldustoodetele virgutava sidrunheina aroomi, toitvad tooted on apelsiniõisi ja tsitruselisi meenutava ja meeleolu tõstva lõhnaga.

Roosiaroomil on imetabane võime luua harmooniat ja anda jõudu mõttelennule. Just seepärast valis Urtekram oma uuel temaatilise tootesarja südametaimeks roosi. Aaloe, shea-või, roosi ja kibuvitsa ekstraktid teevad sellest tootesarjast nahka ja juukseid tõhusalt niisutava. Proovi näiteks töödeldud juustele mõeldud ja juuksevärvi kestvust pikendavat šampooni ja palsamit, samuti dušigeeli või mugava suurusega pakendis kätekreemi. 

Mõeldes pika talve järel kuivusega kimpus nahale, tutvustab Urtekram sellel kevadel Biomarketis ka sidruniheina ja apelsiniõite aroomiga uusi kerge tekstuuri ja väga hea imendumisega kehapalsameid. 

Pakendivabad vanni- ja dušiseebid
Ei tea, kas tänase Saksa brändi Speick looja, Stuttgarti seebivabrikandi poeg Walter Rau 90ne aasta eest oma uudseid taimsetest koostisosadest seepe valmistades oskas aimata, et pea sajandiga ei muutu mitte midagi ja puhtalt looduslikud tükiseebid on endiselt au sees. Üks on kindel, tükiseepide trend on arenenud kaugemale kui pelgalt kätepesu, nüüd teevad ilma juuste ja keha pesemiseks mõeldud seebid. Seepärast tutvustame uusi vahvalt suuremõõtmelisi  vanni- ja dušiseepe. Mis kõige toredam - lisaks oliiviõli abiga nahka niisutavale toimele ja lõhnameelt rõõmustavatele aroomidele, on need seebid pakendivabad. Osta seep oma pakendisse või võta meie riiulilt appi paberkotike.
Valikus on 3 seepi: aaloe, astelpaju ja võipiim.

Kookosõli teeb hammastele head
Nagu seebiäri, liigub ka suuhoolduse trend vanade heade traditsioonide poole ja üha populaarsemaks muutub suuhügieenis kookosõli kasutamine. Antibakteriaalse ja põletikuvastase toimega kookosõli võitleb tõhusalt hambakatu, kaariese ja igemehaigustega. Saksa brändi Niyok hambapastad on tänu kookosõlile esmapilgul ebaharilikult tihke koostisega ja vahutavad tagasihoidlikult. Tuubist aitab viimase võtta spetsiaalne materjal ehk pooles ulatuses koostisainena kasutatud kriit, mis võimaldab valmistada väga õhukese ja tavahambapastadega võrreldes keskkonnasõbralikuma pakendi. Naturaalsed eeterlikud õlid annavad hambapastadele väga meeldivad mahedad maitsed.
Täiskasvanutele pakume basiiliku-veriapelsini, ingveri-sidruni, piparmündi-sidruni, lastele maasika-vaarika maitsega hambapastasid.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid