/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
21 juuni
2021

Biomarket avas uue kaupluse Kristiine keskuses


Oleme 18 aastat töötanud selle nimel, et teha ökokaubad kättesaadavaks, igapäevaseks ja loomulikuks, et aidata seeläbi muuta eestlased tervemaks ja rõõmsamaks. Täna ongi meil rõõm sulle teatada, et oleme avanud Biomarketi 10. kaupluse Kristiine keskuses, et astuda veel üks sammuke lähemale meie eesmärkidele!

Biomarketi Kristiine keskuse kauplus on meie esimene kauplus, kus sa võid näha Biomarketi uut logo. Ka meie kaupluse sisustus on kaasaegsem.


ISETEENINDUSKASSAD


Biomarketi uus kauplus Kristiine keskus on meie esimene kauplus, kus sul on võimalik oma ostude eest tasuda ainult iseteeninduskassades. Sinu kiiremaks ostlemiseks oleme üles seadnud 3 kassat. Sul on võimalik valida kas sa soovid tasuda kaardiga või sularahas. Meie kliendid saavad kindlasti ka püsikliendisoodustust.

Meie imelised klienditeenindajad on valmis sind alati aitama oma nõu ja jõuga. Küsi julgelt!

BIOMARKETI DELI


Oleme toonud sinu jaoks sissepääsu juurde ka meie Biomarketi Deli leti, kust sa saad endale kaasa osta maheda söögi ja joogi.

Valikust leiad nii salateid, värskendavaid jooke, hummuseid kui ka toitvamaid sööke nagu riis, kinoa ja karri.

Biomarketi Deli imemaitsvad tooted on valmistatud meie oma kokkade poolt. Muidugi on kõik tooted valmistatud suure hoole ja armastusega ning kõik koostisosad on kontrollitud ökotooted.


MAHEMAIUSTUS


Meile kõigile meeldib vahepeal maiustada. Kui sul on võimalus seda teha tervislikumalt ja ökoloogiliselt, siis meie kauplustest leiad sa selle jaoks suurepärase valiku tooteid.

Maiustuste riiulilt leiad tuttavad brändid nagu Roobar, Vivani, Vanini, Fudgio, Lubs, Yum Earth, Minna Marmelaad ja Ökovital.


TOIDUVALMISTAMINE


Toiduainete väljapanek on meil jätkuvalt rikkalik. Siit leiad nii mahetoodangut nii Eestist kui ka mujalt maailmast.

Kuivainete brändid meie lettidel on: Jahu-Jaan, Bioenergie, Biona, Amisa, Koksvere Veski, Tõrvaaugu mahetalu, Remedy Way, Quinoa Real, Antersdorfer Mühle, ALB-GOLD, La Selva, Veski Mati, La Bio Idea, Rosengarten ja  CrispyFood.

Erinevadi kastmeid pakuvad meile näiteks Randi&Ross, Biona, Naturata, Sunita, Arche, La Selva, La Bio Idea ja  Curtice Brothers.

Sinu toidulaua rikastamiseks oleme valinud erinevad õlid just nendelt brändidelt: Emile Noel, Soler Romero, Naturata, Gourmante, DO-IT, Tammejuure Mahetalu, Koksere Veski, Biona, Kulau ja Royal Green.


Ka maitseainete valik on meil jätkuvalt rikkalik. Leiad midagi iga toidu tervislikumaks maitsestamiseks.
Biona, Maya Gold, Horizon, Naturata, Natty, Lebensbaum ja Bioenergie on need brändid, mis maitsestavad teie igapäeva toitu.



TAIMSED JOOGID


Ühele riiulile oleme mahutanud kõik meie taimsed joogid. Meie klientide poolt armastatud brändid The Bridge ja Isola, pakkudes midagi nii kohvisõpradele kui ka toiduvalmistajatele. Valikus on mandli-, soja-, riisi-, kookose-, sarapuupähkli-  ja hirsijook.

Siia riiulile on mahtunud ka meie mahekaupade valik pere noorimatele. Siit leiad tooteid nii söömiseks kui ka kõige pisemate keha eest hoolitsemiseks. Sulle on kindlasti tuttavad Good Gout ja Annabel Karmel, Masmi, Urtekram, Niyok, Sonett ja Weleda.


JOOGIVALIK


Meie tervislike jookide valik on kasvanud koos meie Kristiine keskuse Biomarketi kaupluse avamisega. Täiendust on saanud tuntud bränd Voelkel, imemaitsvate limonaadide näol.

Kuid jätkuvalt on valikus ka eestimaised brändid nagu Öun, Taarapõllu talu ja Loodusvägi. Ka Jakoby juurviljamahlad on meie uue kaupluse letil.




Sellel hooajal on ka Biomarketi veinide ja siidrite valik teinud läbi suure muutuse. Valikus on uusi brände ja uusi tooteid. Neist uusimad Pizzalato, Jaanihanso ja Tori siidrid.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga ja alkohol võib kahjustada teie tervist!





SÜGAVKÜLMATOOTED


Biomarketi Kristiine keskuse kauplusest leiad märkmimisväärselt suure valiku La Muu jäätiseid, mis on hõivanud päris suure osa meie sügavkülmast.

Ruumi on jäänud loomulikult ka teistele ökoloogilistele külmutatud toodetele nagu marjad ja juurviljad. Ka külmutatud maitsetaimed on väga teadlikult sattunud meie sügavkülmikusse. Valikut on ka pitsa- ja friikartulisõpradele.




TOOTEVALIK KÜLMIKUS


Eriti rikkalikuks on läinud meie külmikus asuvate toodete valik. Brändid nagu Liisu, Pajumäe talu, Saaremaa, Sojade, Food Studio, Bioverde, Sir Loin, Dirham, Kloksikala, Wheaty, Mediterranea, Hõbeda mõis, Cesvaines, Ca Verde ja Karotites on hõivanud need riiulid ja meil on hea meel neid ka teile pakkuda.


KAALUKAUP

Kasvanud on ka meie pakendivabade toodete sortiment. Kristiine keskuse Biomarketis leiad sa tooted tervislikuks vahepalaks kui ka toiduvalmistamiseks. Tooted nagu hirss, müsli, tatrahelbed, riis, läätsed, toortatratang, viigimarjad, datlid, mango.  Erinevad oad, seemned, kinoa, sojaoad, bulgur, pähklid, mandlid- meil on need olemas!  Kindlasti leiad sa ka mõne kommi, mida põske pista.  Lisaks sellele leiad sa pakendivaba jahu ja kakaod.


















PUU- JA JUURVILJAD


Biomarketi kauplustest leiad sa alati mahekvaliteediga värsked puu- ja juurviljad. Nii ka Kristiine keskuses asuvast Biomarketist. Mahetooted on pärit nii Eestist kui ma mujalt maailmast.  Ja oi kui tervislikud ja maitsvad need kõik on! Biomarketi Kristiine Keskuse kaupluses on sul nüüd võimalik osta ka lahtiselt külmutatud marju.


VÄETOIDUD


Väetoidud on kasvamas aina populaarsemaks ja nii on laienemas ka meil siin Biomarketis väetoitude sortiment. Brändid nagu Naturya, Kiki Health, Boost Yourself, Chaga Health, Green Origins on meie klientide lemmikud.

Meie klientidele meeldib lisada väetoite oma tervislike smuutide sisse, proovi sina ka!




HÜGIEENITOOTED


Ka meie hügieenitoodete valik kasvab ja kasvab ja kõik selleks, et tuua sinuni looduslikud tooted, et hoida sinu tervist ja keskkonda. Brändid nagu Urtekram, Primavera, Ben&Anna, Buccotherm, Weleda, Niyok, Georganics, Münt, i+m, Unique Products, Masmi, ECO Cosmetics, Fair Squared, Emma Noel ja muidugi Dr. Hauschka on meie klientide lemmikud.


AROOMITERAAPIA PRIMAVERALT


Tervise ja heaolutoodete osast leiad sa Saksa ökokvaliteediga aroomiteraapia brändi Primavera. Valikus on nii ruumilõhnastajd, saunaõlid, eeterlikudõlid, baasõlid ja sarja aroma comfort. Oled oodatud heade lõhnade osakonda!


DR. HAUSCHKA ERIVÄLJAPANEK


Uuest kauplusest leiad sa Saksa looduskosmeetika suunanäitaja Dr. Hauschka eriväljapaneku. Valikus on meigitooted, juukse- ja kehahooldustooted, näohooldustooted kui ka erinevad kinkekomplektid.



LOODUSAPTEEK



Kristiine Keskuses asuvas uues Biomarketis on märkimisväärselt lai, ligi 250 tootest koosnev toidulisandite valik alates tuntud Eesti loodustoodetest kuni tervisetoodete uusimaid trende järgivate rahvusvaheliste brändideni. Brändidest on esindatud: Viridian, Ecosh Life, Natures Aid, Kiki Health, Biolatte, Fushi, Better You ja Royal Green.


SONETT


Säästa tervist ja loodust kasutades kodu puhastamisel just Soneti tooteid.

Soneti looduslikud pesu- ja puhastusvahendid ei sisalda naftakeemiast valmistatud tensiide, ensüüme ega teisi allergeene, kunstlikke lõhna-, värv- ega säilitusaineid, on need erilised veel oma tootmisprotsessi tõttu.

Sul on võimalus osta Soneti tooteid ka oma pakendisse. Kui pakend ununes koju, siis saad sa selle võtta meie Pakendipesast. Oma puhtaks pestud taara võid loomulikult tuua meie Pakendipessa uuele ringile!




LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid