/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 oktoober
2015

Oktoobris mitmed klientide lemmikud -25%!

Sügiskuul oktoobris leiad Biomarketist mitmed meie klientide lemmiktooted lausa 25% soodsamalt - immuunsuse tugevdamiseks greibiseemneekstrakti, hammaste hooldamiseks looduslikud hambapastad ja suuvee, kodumaised kodupuhastusvahendid, magustamiseks agaavisiirupi ja veel mitmed tooted. 

  • Greibiseemneekstrakt CitroPlus 
    100 ml 26,63 EUR (tavahind 35,50 EUR) 

Mahedalt kasvatatud greipide seemne- ja kooretõmmist sisaldav CitroPlus tugevdab immuunsust, aitab ennetada külmetushaigusi, korrastab seedetrakti tööd ning on antibakteriaalse, viirustevastase ja antiseptilise toimega (põletikud, seeninfektsioonid). Biomarketi loodusapteegist leiab sügiseks ja talveks veel mitmeid tõhusaid immuunsuse tugevdajaid, loe nendest lähemalt meie blogist

  • Dr. Hauschka Med hambapasta tundlikele hammastele 75 ml 4,61 EUR (tavahind 6,15 EUR)

Hambapasta sisaldab looduslikku soolavett Bad Dürrenbergi spaast, mis ergutab süljeeritust ja seeläbi suu loomulikku puhastumist. Puhastava toimega looduslikud eeterlikud õlid kaitsevad suuõõnt ning virgiinia nõiapuu vesi tugevdab suuõõne limaskesta.

  • Dr. Hauschka Med hambapasta tundlikele igemetele 75 ml 4,61 EUR (tavahind 6,15 EUR)

Hobukastani tõmmis tugevdab igemeid ja hoiab ära nende veritsemise. Piparmündiõli ja puhastava toimega looduslikud eeterlikud õlid hoiavad hingeõhu ja suu kaua värske.

  • Dr. Hauschka Med suuvesi
    300 ml 7,09 EUR (tavahind 9,45 EUR)

Ratanjuure, mürri ja tedremarana kootava toimega tõmmised pinguldavad ja tugevdavad igemeid, saialilletõmmis parandab haavu, salveitõmmis tasakaalustab kudesid, alteetõmmis rahustab igemeid, puhastava toimega looduslikud eeterlikud õlid hoiavad hingeõhu värske.

  • Biominerata üldpuhastusvahend 500 ml 2,93 EUR (tavahind 3,90 EUR)
  • Biominerata WC-puhastusvahend 750 ml 2,93 EUR (tavahind 3,90 EUR)

Biominerata on Eesti ökoloogiliste kodupuhastusvahendite sari. Toodetes kasutatakse taimseid puhastusaineid, eeterlikke õlisid ja naturaalset mineraalvett, milles sisalduvad kasulikud mineraalained hoolitsevad kodu koristamise ajal ka su naha eest.

  • Soneti pesuloputusvahend
    1 l 3,64 EUR (tavahind 4,85 EUR)

Niisamuti nagu on end aastaid õigustanud sorts äädikat viimasesse loputusvette, aitab see looduslik loputusvahend välja uhtuda seebijäägid, pehmendab kangakiudusid ja paneb värvid särama. Sobib ka villale ja siidile.

  • Allose agaavisiirup 900 ml 11,25 EUR (tavahind 15,00 EUR)

Paksuleheline agaav peidab oma lehtedes, õites ja mahlas rikkalikult süsivesikuid, millest valmistatakse siirupit. Agaavisiirup on naturaalse ja magusa maitsega ning hästi lahustuv looduslik suhkruasendaja. Sobib hästi magustoitude, jookide, müslide ja küpsetiste maitsestamiseks.

Loe agaavisiirupist lähemalt meie blogist

  • Hampsteadi roheline tee 100 g 4,31 EUR (tavahind 5,75 EUR)

Roheline tee on vitamiinide- ja mineraaliderikas ning sellele omistatakse mitmeid tervislikke omadusi. Rohelist teed valmistades on aga vaja teada paari asja, mida mitte jälgides võib saada hoopis kibeda joogi. Kuidas võluda rohelisest teest välja parim maitse, loe meie blogist.

  • Naturata päevalille praadimisõli 
    750 ml 5,25 EUR (tavahind 7,00 EUR)

Neutraalse maitsega õli on valmistatud spetsiaalsetest, kõrge oleiinhappe sisaldusega päevalilleseemnetest, mille rasvhapete koostis on kuumusele vastupidavam. Õli on esmalt mehaaniliselt pressitud ja lõpuks kergelt desodoreeritud, mis eemaldab tugevad maitse- ja värvained ning muudab õli neutraalseks ja seeläbi kuumusele vastupidavamaks.

  • Ökovital-Bär želatiinivabad kummikommid 200 g 2,69 EUR
    (tavahind 3,59 EUR)
  • Ökovitali Bio-Choko-Lini-Minis kommid 100 g 2,06 EUR (tavahind 2,75 EUR)


Fotod: tootjad

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid