/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
03 detsember
2014

Uus Biomarketis: tume karamelline agaavisiirup

Agaavisiirup on naturaalne magustaja tavapärase suhkru asendamiseks. Siirupit valmistatakse agaavi taimest, mis kasvab peamiselt Mehhikos. 
Paksuleheline agaav (fotol) peidab oma lehtedes, õites ja mahlas rikkalikult süsivesikuid, millest valmistatakse siirupit. Agaavisiirup, õigupoolest täismahl, sisaldab palju fruktoosi ja magustab tugevamini kui suhkur, kuid sisaldab seejuures vähem kaloreid. Fruktoosile lisaks sisaldab agaavisiirup ka glükoosi ning mineraalainetest kaltsiumi, kaaliumi, magneesiumi, naatriumi ja rauda. 

Agaavisiirup on naturaalse ja hästi magusa maitsega, sarnaneb välimuselt vedela meega ning lahustub hästi. Maheda maitse tõttu kasutatakse agaavisiirupit magustoitude, müslide, puuviljatoitude, salatikastmete (puuviljasalat saab veel mahlasema maitse), külmade ja soojade jookide ning küpsetiste valmistamisel.

Allose uus tume agaavisiirup on tavapärasest heledast siirupist tugevama ja karamellisema maitsega. Tume agaavisiirup on filtreerimata ning sisaldab tänu sellele veelgi rohkem agaavitaime väärtuslikke mineraale. Tume siirup sobib ideaalselt pannkookidele ja jäätisele.

Agaavisiirup säilib avatuna jahedas, kuivas ja pimedas kuni aasta aega. Külmkapis ei tasu seda hoida, sest madalal temperatuuril puuviljasuhkur kristalliseerub.

Fotod: Wikipedia ja Allos

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid