/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
11 juuli
2014

Valmista ise: värskendav suvejook jäätee

Ajurvedal põhinevad isikupärased ja maitserikkad Yogi vürtsiteed ei paku kosutust ainult külmal aastaajal. Palaval suvel saab neist mahla, piima, jäätist ja jääd lisades valmistada jahutava joogi piknikule või grillipeole, trenni või rannapäeva järgseks värskenduseks. Siin on viis menukat Yogi jäätee retsepti, mille järgi on imelihtne valmistada maitsev ja värskendav suvejook. 
Retseptide kogused on ühe tassi kohta. Kui soovid valmistada rohkem jääteed (mis on vägagi tõenäoline), siis lihtsalt korruta kogused soovitud tasside arvuga. Loomulikult võid lasta ka oma fantaasial lennata ja ise mõnda uut maitsekooslust proovida. Jaga seda siis ka meiega!

Laimi-mündi-mango jäätee


Koostis: 250 ml Yogi laimi-münditeed, 15 ml mangomahla, 15 ml õunamahla

Valmista tass Yogi laimi-münditeed (vala teepakile 250 ml värskelt keenud vett ja lase tõmmata 7 minutit), luba teel jahtuda ning aseta see külmkappi. Lisa jahutatud teele mango- ja õunamahla ning sega. Serveeri jääkülmalt paari värske piparmündilehe ja jääkuubikutega.

Päikseline südamesoojus

Koostis: 250 ml Yogi südantsoojendavat teed, 125 ml apelsinimahla, sorts värskelt pressitud sidrunimahla

Valmista tass Yogi südantsoojendavat teed (vala teepakile 250 ml värskelt keenud vett ja lase tõmmata 4-6 minutit), luba teel jahtuda ning aseta see külmkappi. Lisa jahutatud teele apelsinimahla ja veidike sidrunimahla. Serveeri jääkülmalt laimiviilu ja jääkuubikutega.

Mulliga ingveri-sidruni jäätee

Koostis: 250 ml Yogi ingveri-sidruni teed, 80 ml mulliga vett, värskelt pressitud sidrunimahla

Valmista tass Yogi ingveri-sidruni teed (vala teepakile 250 ml värskelt keenud vett ja lase tõmmata 4-6 minutit), luba teel jahtuda ning aseta see külmkappi. Lisa jahutatud teele mulliga vett ja veidi sidrunimahla. Serveeri jääkülmalt paari värske sidruniviilu ja jääkuubikutega.

Šokolaadine jäätee

Koostis: 250 ml Yogi Choco teed, 150 ml šokolaadipiima või sojapiima, vanillijäätis

Valmista tass Yogi Choco teed (vala teepakile 250 ml värskelt keenud vett ja lase tõmmata 7 minutit), luba teel jahtuda ning aseta see külmkappi. Lisa jahutatud teele šokolaadipiima ja 1-2 palli vanillijäätist. Serveeri jääkülmalt.

Yogi Classic jää-chai

Koostis: 250 ml Yogi Classic teed, 60 ml punast greibimahla

Valmista tass Yogi Classic teed (vala teepakile 250 ml värskelt keenud vett ja lase tõmmata 7 minutit), luba teel jahtuda ning aseta see külmkappi. Lisa jahutatud teele punast greibimahla. Serveeri jääkülmalt paari apelsiniviilu ja jääkuubikutega.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid