/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 august
2017

Käed puhtaks tõhusalt ja meeliköitvalt

Augustis jätkame juulikuus menukaks osutunud Soneti vedelseepide sooduspakkumist - ikka selleks, et saaksid käed puhtaks tõhusalt ja nahasõbralikult. 
Kätepesu ei pea olema vaid möödaminnes korda saadetud tegevus. Soe vesi ja meeliköitvad lõhnad muudavad ka selle argise toimingu meeldejäävaks kogemuseks. Mis teeb kätepesu Soneti seepidega aga nii eriliseks ja meeldejäävaks, saad teada, kui loed edasi meie blogist. 
Kätepesu on hügieeni vundament, selles ei kahtle küllap keegi. Käed, mis meid igapäevaselt teenivad, väärivad aga parimat.
Kuri ilm ja karmid tööd räsivad käsi niisamuti kui kare vesi ja käredad pesuvahendid. Karedad käed ja kuiv nahk ei pea aga olema paratamatu nähtus, millega leppida. Tee oma otsus nahasõbralike pesuvahendite kasuks ja luba kätele, mis sind truult teenivad, kompromissitult hääd. 

Sonett teenib loodust ja inimest

Saksa mahetootja Sonett katab oma tootevalikuga kogu puhastusvahendite skaala alates spetsiifilistest pesuvahendistest kuni üldpuhastusvahenditeni ning pesupesust nõudepesuni. Sellesse spektrisse mahuvad ka kätepesuseebid, mida Soneti valikus on koguni kaheksa erinevat - meelepärast igale maitsele. 
Maitseeelistused võivad olla erinevad, aga ennekõike loeb kvaliteet - Soneti seepidega saavad käed puhtaks nii ihu- kui keskkonnasõbralikult. 
Nimelt ei ole Soneti pesuvahendites kasutatud naftakeemiast valmistatud aineid, geenitehnoloogiat, ensüüme, sünteetilisi lõhna- ega värvaineid. Soneti pesuvahendid sobivad ühtviisi hästi nii tundlikule kui ka allergilisele ihule.
Tavalised pesuvahendid sisaldavad valdavalt naftakeemiast valmistatud aineid, mis biolagunevad raskesti või üldse mitte ning kogunevad veekogudesse. Paljud puhastusvahendid sisaldavad ka tööstuslikult monokultuurina suurtel aladel kasvatatud toormaterjali, mille viljelemisel on kasutatud massiivsetes kogustes sünteetilisi vahendeid, saastades seeläbi pinnast, õhku ja vett. Soneti puhastusvahendid põhinevad aga taimsel seebil, mis on valmistatud ainult sertifitseeritud mahepõllumajandusest pärinevatest taimeõlidest. Nii toetavad Soneti tooted monokultuuride, pestitsiidide ja kunstväetisteta põllumajandust. Kõik Soneti tooted on 100% biolagunevad, sobides kasutamiseks ka otse looduses, näiteks matkates või maakodus. Need ei sisalda naftakeemiast valmistatud tensiide, ensüüme ega teisi allergeene. Soneti tooted ei sisalda ka kunstlikke lõhna-, värvi- ega säilitusaineid. Kõik õlid ja eeterlikud õlid on toodetud 100% kontrollitult mahedalt või biodünaamiliselt. Soneti toodetes ei kasutata geeni- ega nanotehnoloogiat ning Sonetis ei tehta loomkatseid.

Lõhnad, mis hellitavad meeli ja loovad meeleolu

Soneti vedelseepide aluseks on 100% mahepõllumajandusest pärit toorainest valminud oliiviõli- ja kookosõliseebid. Tõhusa puhastuse eest vastutavad Soneti seepides suhkrutensiidid ühes taimse etanooliga, mida täiendavad Sonetile ainuomased palsamlikud lisandid ja energiseeritud vesi. Lõhnaspektris säravad aga looduse varaaidast ammutatud eeterlikud õlid, igaüks hää omal otstarbel. 
Roosi vedelseebi lõhnasüdames lõkendav prantsuse roosi eeterlik õli loob sensuaalset meeleolu. Rosmariini vedelseebi reibas lõhn aitab teritada taipu ja tähelepanu.  Särtsakalt tsitrusehõnguline vedelseep värskendab meeli, lavendel rahustab ja lõõgastab, saialill aga loob turvatunnet. Viimast saab ka lastele meelepärase vahuseebina. Kellele aga ka puhtast loodusest pärit eeterlikud õlid siiski meelepärased või tervisele sõbralikud ei ole, valib lõhnavaba, neutraalse ja hüpoallergeense vedelseebi. Neutraalne vedelseep sobib ka oludesse, kus lõhnalisanditega seebid on vastunäidustatud - nii on see teretulnud pesuvahendiks näiteks meditsiini- ja toitlustusasutustes. 
Pane tähele, et Soneti vedelseebid sobivad ka tervele kehale, sealhulgas näopesuks, puhastades tõhusalt ja jättes ihule delikaatse lõhna. 
Soneti vedelseepe saad soetada nii 300ml pumppudelis kui 1-liitrises suurpakendis. 
Juulis ja augustis pakume sulle 300 ml vedelseepe hinnaga 3.95-5.82 eurot (püsikliendile 3.68-5.41, tavahind 4.65-6.85 ), 1-liitrised pudelid maksavad aga 7.99-11.64 (püsikliendile 7.43-10.82, tavahind 9.40-13.69). 

Vaata meie teisi augustikuiseid sooduspakkumisi siit.
Foto: tootja
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid