/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 jaanuar
2017

Jaanuaris kinnitad keha ja maiustad tervislikult 25% soodsamalt

Jaanuaris pakume Sulle soodushinnaga kvaliteetset oliiviõli, tervislikuks kõhutäieks kinoad ja toortatart, joogipausiks hibiskiteed, kohvi, kookose- ja mineraalvett. Maiustamiseks soovitame erinevaid puuviljabatoone, kaht sorti šokolaadi ja laste lemmikuid - naturaalsest toorainest valminud kummikomme.
Igapäevaseks ihuharimiseks on meil Sulle varuks Emma Noeli nahasõbralikud magusa mandli õliga rikastatud seebid ning dušigeel. 
Emile Noel oliiviõli extra virgin 1l tavahind 17 eur, hind jaanuaris 12.75, hind püsikliendile 11.92
Emile Noël extra virgin oliiviõli tarvis korjatakse mustad oliivid oma täielikus küpsuses. Õli on maitses ja lõhnas delikaatne, kergelt puuviljane ning ilma igasuguse vihjeta mõrkjusele. See õli sobib kõige paremini igapäevaseks toiduvalmistamiseks, salatikastmete põhjaks, küpsetamiseks.

Quinua Real kinoa, 500g tavahind 5.09 eur, hind jaanuaris 3.82, hind püsikliendile 3.57
Kinoad ehk Tšiili hanemaltsa ülistatakse väetoiduna, sest taimemaailmas on ta harukordne täisväärtusliku valgu allikas. See gluteenivaba ja anitioksüdantiderikas teravili annab täiskõhutunde pikaks ajaks.

Remedyway mahe toortatratang, 1kg tavahind 4.19 eur, hind jaanuaris 3.14, hind püsikliendile 2.93
Tatar sisaldab rohkesti B-grupi vitamiine, asendamatuid aminohappeid ja mikroelemente. Kõige rohkem on tatras rauda, vaske, kaaliumi ja magneesiumi ning P-vitamiini ehk bioflavonoide, mille toime sarnaneb C-vitamiini omaga. Tatravalgud on hästi omastatavad ega tekita kõhus raskustunnet.

Mount Hagen kohv, jahvatatud, 500g tavahind 9.95 eur, hind jaanuaris 7.46, hind püsikliendile 6.97
Hoolikalt valitud ja käsitsi korjatud mägismaa ökoistanduste ubadest valmistatud kohv. Ettevaatlik röstimismeetod tagab kohvi hõrgu aroomi ja maitse. Parima maitsega jook valmib sellest filtermasinas või presskannus.

Simon Levelt hibiski-roosi tee, 20x2g tavahind 3.19 eur, hind jaanuaris 2.39, hind püsikliendile 2.23
Mitmekülgselt kasulik hapu hibisk ehk karkade annab teele kirgaspunase värvi ning tervisele tuge. Hibiskiteed võib nautida nii kuumalt kui jääteeks valmistatult värskendava maitseelamuse saamiseks. 

Lebensbaum kurkum, 50g tavahind 3.20 eur, hind jaanuaris 2.40, hind püsikliendile 2.24
Lebensbaum praekartulite vürtsisool, 150g tavahind 3.19 eur, hind jaanuaris 2.39, hind püsikliendile 2.23

Donat Mg looduslik mineraalvesi magneesiumiga 1l   tavahind 2.39 eur, hind jaanuaris 1.79, hind püsikliendile 1.67

Kulau puhas kookosvesi 1l tavahind 5.15 eur, hind jaanuaris 3.86, hind püsikliendile 3.61
Kookosvesi on noore kookospähkli sees olev vedelik, mis muutub pähkli küpsedes valgeks viljalihaks. Madala kalorsusega värskendav kookosvesi on ideaalne jook sportimise järel janu kustutamiseks, sest see on looduslikult isotooniline. Kookosvesi taastab organismis vedeliku tasakaalu kiiremini kui vesi ning annab olulisi mineraalaineid – kaaliumit, magneesiumit ja kaltsiumit – ning energiat. See on eriti vajalik pärast füüsilist pingutust ja higistamist.

Emma Noel dušigeel magusa mandli õliga igapäevaseks kasutamiseks, 1l tavahind 13.9 eur, hind jaanuaris 10.43, hind püsikliendile 9.75
Emma Noel magusa mandli õli seep, 3x150g tavahind 9.89 eur, hind jaanuaris 7.42, hind püsikliendile 6.93

Vivani ekstratume mõrušokolaad 92%, 80g tavahind 2.89 eur, hind jaanuaris 2.17, hind püsikliendile 2.03
Eriti kakaorikas šokolaad, mille muudab veelgi erilisemaks sellesse lisatud kookosõie suhkur. See rikastab maiust karamellise maitsega ning tänu suhkru madalale glükeemilisele indeksile – 35 – sobib šokolaad hästi ka diabeetikutele.

Vivani riisipiimašokolaad pähklikreemiga 35g tavahind 1.29 eur,   hind jaanuaris 0.97, hind püsikliendile 0.91
100% taimne maiustus kõikidele valge šokolaadi sõpradele! Lehmapiima asemel on selles kasutatud riisipiimapulbrit. Maitses pole muidugi mingit vahet tunda ja see selle käepärase maiustuse nii eriliseks muudabki.

Allos seesami-mandli maiustus, 30g tavahind 1.22 eur, hind jaanuaris 0.92, hind püsikliendile 0.86
Allos Fruit Pure puuviljabatoon mangoga ja puuviljabatoon mustikatega, 30g tavahind 1.65 eur, hind jaanuaris 1.24, hind püsikliendile 1.16
Lubs puuviljabatoon kakao-piparmünt, 47g tavahind 1.99 eur, hind jaanuaris 1.49, hind püsikliendile 1.39
Puuviljabatoonid on tulvil puuviljade ja marjade kasulikke toitaineid ning magustatud meega. Puuviljad ja marjad on kasvanud mahedalt ning korjatud just siis, kui need on kõige küpsemad ja mahlasemad. Nii sisaldavad batoonid rohkesti vitamiine ning sobivad hästi maitsvaks ja tervislikuks vahepalaks. Rikkalikult toitvad batoonid sobivad ka sportimise vahepeal, aidates võidelda väsimusega, andes jõudu ning leevendades magusaisu tõhusalt, kuid tervislikult.

Ökovital-Bär kummikommid, 200g tavahind 3.69 eur, hind jaanuaris 2.77, hind püsikliendile 2.59
Kummikommidele annab maitse õuntest, sidrunitest, apelsinist, vaarikatest, ananassist ja mustadest sõstardest valminud mahl ning värvi saavad kommid puuvilja- ja taimetõmmistest. Kommid ei sisalda kunstlikke lisaaineid.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid