/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 märts
2017

Valgele suhkrule on alternatiive

Oled parandamatu maiasmokk ja kirglik küpsetaja, kuid mures suurte suhkrukoguste pärast? Või oled hoopis toitumises tervislikuma lehekülje pööranud ning otsid valgele suhkrule kehasõbralikumat asendust?
Kui nii, siis loe edasi. Meil on Sulle magusaid pakkumisi, mis sisaldavad suhkrust vähem kaloreid, ei tekita kaariest, kaalutõusu ega järske veresuhkru kõikumisi. Eksootiline jakoonijuur, kasesuhkur, suhkruleht stevia ja erütritool aitavad Sul teha tervislikumaid valikuid.
Jakoonijuur on vähetuntud, kuid igati avastamistväärt magustaja. See Lõuna-Ameerikast, Andide jalamilt pärit taime mahemagus juurikas sobib niisama õuna kombel söömiseks, küpsetamiseks kui ka moosi keetmiseks. Magustajaks saab jakoonijuur, kui sellest siirupit keeta. Jakoonijuure siirup koosneb fruktooligosahhariididest, prebiootikumidest, mis on toiduks seedimist reguleerivatele headele bakteritele ehk probiootikumidele. Lisaks sisaldab jakoonijuur rikkalikult antioksüdante, kaaliumi, kaltsiumi, rauda ning fosforit. Märkimisväärselt madala kalorsusega jakoonijuure siirup on sobiv magustaja suhkruvaese dieedi järgijale.

Rolson Trade jakoonijuure siirup, 250 ml hind märtsis 13,20 eurot, hind püsikliendile 12,28, tavahind 17,60

Ksülitool ehk kasesuhkur pärineb algselt Soomest, kus leiutati viis kasetohust suhkrualkoholi valmistamiseks. Ksülitool on suhkru madalakaloriline alternatiiv, mis tänu aeglasele imendumisele (glükeemiline indeks 7 võrreldes suhkru 68-ga) stabiliseerib veresuhkurt. Seeläbi sobib ksülitool ka diabeetikutele. Hambasõbralikku ksülitooli kasutatakse tihti ka närimiskummides, kuna see pärsib suus pesitsevate bakterite elutegevust.

Bioenergie kasesuhkur e. ksülitool 750g hind märtsis 9,30 eurot, hind püsikliendile 8,65 , tavahind 12,40

Erütritool on keemilises mõttes ksülitoolile sarnaselt mitte suhkur, vaid suhkrualkohol. Looduslikult esineb erütritooli mitmetes puuviljades (pirnid, melonid) ning kääritatud toiduainetes (vein, juust, sojakaste). Kergesti seeditav, madala kalorsusega ning kaariest mitte tekitav erütritool on heaks alternatiiviks igapäevase suhkru tarbimise vähendamisel.

Bioenergie suhkruasendaja erütritool, 700g hind märtsis 9,38 eurot, hind püsikliendile 8,72, tavahind 12,50

Lõuna-Ameerikast pärit steevia ehk suhkruleht on tuntust leidnud ka juba Eesti aknalaudadel ja lillepottides. Teadjad räägivad, et kannutäie tee magustamiseks piisab vaid ühest lehekesest. Steevia plusspoolele saab panna faktid, et ta ei tekita kaariest ning ei mõjuta suhkrutaset veres. Täielikult kalorivaba steevia on suhkruga võrreldes 300 korda magusam ning sobib ühtviisi nii suhkruhaigetele kui saleda joone ihalejatele.

Bioenergie suhkruasendaja steeviaga, 700g hind märtsis 10,88 eurot, hind püsikliendile 10,11, tavahind 14,50

Vaata meie teisi märtsikuiseid sooduspakkumisi siit
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid