/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
21 oktoober
2015

Uus toode: Dr. Hauschka Med sarja SOS-nahakreem – ärritunud naha kaitseingel

Hetkega rahustav, silmapilguga sügelust leevendav, sõbralik ka väikelaste õrnale nahale, väekalt toimekas ja põletikuvastane, looduslik alternatiiv hüdrokortisoonile, muhedalt roosakasbeežikas, lõhnavaba ja nahale mõnus. Selline on Dr. Hauschka uus, äsja kõikjal maailmas müügile jõudnud ning koostöös dermatoloogilise õppekliinikumiga loodud SOS-nahakreem.

Imetegusid teeb selles tugevalt põletikuvastase toimega tedremarana juuretõmmis. Just selle küllus annabki kreemile roosakasbeeži tooni. Seda, et too tõeliselt imeline ja väekas juurikas (näed seda allolevalt pildilt) on sama toimekas kui hüdrokortisoonsalv, näitavad aga kliinilised uuringud.

Ülimalt põletikuvastast, rahutoovat, baktereid peletavat, antiseptilist ja kootavat tedremaranat pruukisid peaaegu universaalse abilisena erinevate haiguste, nahahädade ja haavade tohterdamiseks juba meie vaar-vaaremad. 

Ravitoimega on eelkõige taime omapärases juures olevad parkained, mida on kuni 25% – pea sama palju kui tammel, mis sisaldab taimedest parkaineid kõige enam. 

Kreem on mõeldud atoopilise dermatiidi ägenemise, ekseemi või punetava ja ärritunud naha korral ning toob sügelevale nahapiirkonnale õhukese kihina mitu korda päevas määrides kohest leevendust ja rahu – tavakosmeetikast jääb paraku väheks, kui naha kaitsefunktsioon on tasakaalu kaotanud.

Lisaks tedremarana juuretõmmisele sisaldab uus kreem toitvaid ja niisutavaid seesami-, jojoobi- ja riitsinusõli ning shea- ja kakaovõid. SOS-nahakreem nagu ka ülejäänud kolm Med sarja nahale mõeldud toodet on puhtad mineraalõlidest, parabeenidest, silikoonist, PEG- ja geenmuundatud ühendeist ning sünteetilistest värv- ja säilitusainetest. Seetõttu sobivad Med sarja tooted hästi isegi beebide õrnale nahale.


Tänu SOS-nahakreemile on Dr. Hauschka meditsiiniliseks hoolduseks mõeldud Med sarjas nüüd täiuslikult olemas kõik tooted atoopilise dermatiidi erinevate faaside jaoks. Sarjast leiab tooteid nii näole kui kehale, nii rahulikumaks kui ägedamaks ajaks, nii igaks päevaks kui eriolukordadeks.

Tänu Med sarja näokreemi, kehapalsami, intensiivkreemi ja SOS-nahakreemi targale ja lõhnavabale koostisele saab ülikuiv, ketendav, sügelev, ärritunud, punetav, põletikuline või atoopilisest dermatiidist vaevatud nahk leevendust juba esmakordse kreemitamise järel ja ka pikaks ajaks. 
Fotod: Dr. Hauschka
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid