/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
13 aprill
2019

Uus prantsuse mahešokolaadide sari    Saveurs & Nature

Saveurs & Nature mahešokolaadide sari pärineb Lääne-Prantsusmaal Nante linnas asuvast perefirmast. Kümme aastat tagasi alguse saanud hobist on tänaseks kasvanud laia sortimendiga šokolaadiäri, mis ei tee tootmismahtudest hoolimata kompromisse mahekvaliteediga koostisosade kasutamisel. Uudissari saabus vääriliselt - müügile on saabunud vahva ja oi, kui maitsev lihavõttešokolaadide kollektsioon!

Firma looja ja omanik Jean-Michel Mortreau meenutab, et alguses valmistati maiustusi oma lõbuks ja sõprade tellimusel. Hõrgutisi pakuti klientidele vaid oma väikses restoranis RestoBio. Maiustused said aga kundede ringis kiiresti nii populaarseks, et Jean- Michelil paluti neid toota ka müügiks. Kuuldused maitsvast šokolaadisarjast on jõudnud ka Eestisse ja sel kuul on šokolaadimeistri maiused saadaval Biomarketi poodide lettidel.

Erineva kuju ja täidisega šokolaadid on valmistatud peremehe enda hoolega valitud toorainest. Toorainete valiku peamisteks kriteeriumiteks on nende puhtus, kvaliteet ja maitseomadused. Saveurs & Nature toodetel olevat koostisainete nimekirja vaadates hakkab silma, et see on väga lühike. Nimelt ei lisata toodetesse ei sojaletsitiini ega täiendavaid rasvu, mis on suurtööstuse toodangu puhul tavaline. Vaid puhta kakaovõi sisaldusega šokolaadid on eheda ja intensiivse maitsega ning suus sulades tulevad esile kakao-oas peituvad võrratud maitsenüansid. Just nii saad kogeda tõeliselt rikkalikku ja nauditavat käsitööšokolaadi maitsete buketti.

Julgeme väita, et uue sarja mitmekülgsest valikust leiab endale midagi iga šokolaadisõber. Meil on tumedast, valgest ja piimašokolaadist tahvleid, batoone, šokolaadikattega pähkleid ja mandleid ning mitut sorti pralineekomme. Eelseisvate kevadpühade auks on jõudnud meie lettidele värvikirev, lõbus ja väga maitsev Jean- Michel Mortreau 2019. aasta lihavõttešokolaadide kollektsioon! Šokolaadimeister on pannud kollektsiooniks kokku terve rea vahvaid šokolaadifiguure, -mune ja –komme. Tule uudistama, sest kollektsioon on saadaval piiratud koguses! 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid