/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
22 september
2015

Uus kaubamärk Biomarketis: Big Tree Farmsi kookospalmisuhkur

Kookosõie nektarist valmistatud kookospalmisuhkur on ühe madalaima glükeemilise indeksiga magustaja (GI 35), see on rafineerimata ja toitainerohke ning sobib roosuhkru asendamiseks samas vahekorras. Pakume Biomarketis nüüd uut kookospalmisuhkrut Indoneesias Balil tegutsevalt Big Tree Farmsilt.

Kookospalmisuhkur imendub vereringesse aeglaselt, pakkudes nii aegamisi imenduvat energiat ja mitte tekitades veresuhkru järske kõikumisi nagu roosuhkur. Kookospalmisuhkrul on ka teistest magustajatest üks kõrgemaid toitainete kooslusi. Loomulikult ei tähenda see, et suhkur suudaks asendada päevase vajaliku köögiviljade koguse, kuid tervisele on parem kasutada siiski magustajat, mis sisaldab võimalikult palju toitaineid.

Kookospalmisuhkru maitse on külluslikult karamelline. See magustaja sobib ideaalselt küpsetamiseks, kohvi ja tee sisse ning pudru maitsestamiseks.

Big Tree Farms töötab otse tuhandete põllumeestega, kogub kookosõienektarit oma puudelt, töötleb seda oma tehastes ning toimetab klientideni üle maailma. Ise käsipidi asjas olemine võimaldab tagada toodete puhtuse ja kvaliteedi, terviklikkuse ja jälgitavuse.  

Kookospalmisuhkrut peetakse ka üheks jätkusuutlikumaks magustajaks maailmas. See tähendab, et kookossuhkur on tervislik keskkonnale, mis omakorda tähendab tervislikkust ka taimedele, loomadele ja inimestele.

Kookospalmisuhkruga jahuvabad brownie`d (8 tk)

Vaja läheb: 4 suurt muna, 200 g magustamata kakaopulbrit, 200 g kookospalmisuhkrut, 60 g kookosõli, 2 tl vanilliekstrakti, 1/8 tl soola. Brownie`de peale sobib puistata kanepiseemneid ning sisse segada kakaonibse või goji-marju.

Valmistamine: kuumuta ahi 180-kraadini. Sega koostisained kokku, kuni saad ühtlase taina. Vala küpsetuspaberiga kaetud keeksi- või leivavormi ning küpseta 25-30 minutit. Valmis brownie`d on seest veel pehmed, seepärast jäta need vähemalt neljaks tunniks tahkuma ning seejärel lõika tükkideks ja naudi.

Septembris saad selle küpsetise jaoks Biomarketist kookosõli lausa 25% soodsamalt, vaata sooduspakkumist lähemalt. Veel pakume maiustamiseks kookospalmisuhkruga magustatud Vivani šokolaade - valikus on 37% ja 50% kakaosisaldusega piimašokolaadid, 75% kakaosisaldusega tume šokolaad ja 92% kakaosisaldusega mõrušokolaad, mis sobib ka diabeetikute menüüsse.

Milliseid tervislikumaid alternatiive valgele suhkrule veel Biomarketist leida võid, loe lähemalt meie magustajate teemalisest blogipostitusest

Fotod ja retsepti allikas: Big Tree Farms

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid