/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
19 november
2014

Uus Biomarketis: tervise- ja loodushoidlikud Radiuse hambaharjad

Hambaharja peab olema mõnus ja lõbus kasutada, leiavad vahvate tervise- ja loodushoidlike Radiuse hambaharjade valmistajad. Need harjad erinevad tavalistest hambaharjadest – Radiuse harjad on suured ja pehmed, lõbusad ja mugavad kasutada. Need harjad tõesti tekitavad tahtmise hambaid pesta. 
Radiuse hambaharjade harjased on valmistatud taimsest materjalist ning käepidemed bioplastist. Harjad ei sisalda ftalaate (kemikaalid, mida kasutatakse peamiselt plasti pehmendajana), lateksit ega bisfenooli (BPA, plasti tugevdamiseks kasutatav kemikaal). Source sarja harjade käepidemed on valmistatud taaskasutatud materjalidest – puidust, rahast ja paberist.

Termin bioplast tähendab, et plast on valmistatud muust materjalist kui naftapõhisest õlist. Tavapäraselt valmistatakse plasti fossiilkütustest, mis on aga ammenduv loodusvara. Radius kasutab plasti valmistamiseks kastoorõli ehk riitsinusõli, mida saadakse kastoorubadest. Samal põhimõttel on valmistatud hambaharjade harjased. Harjased on küll nailonist, kuid tavapärase nafta asemel kasutatakse nendegi valmistamiseks taimset õli – kastoorõli. Original sarja hambaharjad valmivad tselluloosipõhisest plastist, mis on puiduõli põhine bioplast. See annab Original sarja harjadele kauni poolläbipaistva välimuse. 


Eriti keskkonnahoidlikud on Radiuse Source sarja hambaharjad, mille käepidemed on 50% ulatuses valmistatud taaskasutatud naturaalsetest kiududest ja 50% ulatuses taaskasutatud plastist polüpropüleenist.

Radiuse harjadel on tihedalt harjaseid ning harjad on suured, tekitades suus siidise tunde. Suur hari vähendab survet hammastele ning masseerib ka igemeid, olles abiks igemeprobleemide korral. Harjad valmivad päikeseenergial töötavate seadmete abil. Säästlik tootmisprotsess aitab vähendada tekitatavate jäätmete hulka. Need vähesed jäätmed, mida siiski tekitatakse, taaskasutatakse uute toodete valmistamiseks. Radius ei katseta oma tooteid loomadel.

Radiuse hambaharjad on vastupidavad. Harjade valmistajad mõtlevad ka sellele, mis saab harjadest pärast nende kasutamist. Sellepärast ongi Radiuse eesmärk valmistada hambaharju, mis kestavad kaua ega jõua liiga kiiresti prügimäele.  

USAs Pennsylvanias maalilises Kutztowni linnas Radiuse perefirma tehases valmivad hambaharjad on mitmete staaride lemmikud, neid armastavad Whoopy Goldberg, Sting, Robert Redford, Jane Fonda, Cher, Miley Cyrus jt.

Radiuse hambaharju on eraldi nii parema- kui vasakukäelistele, samuti on valikus harjad beebidele vanuses 6-18 kuud ning lastele vanuses 1,5-5 ja 5-10 aastat. Source sarja hambaharjadel on kaasas ka asendusharjad. 

Fotod: Radius

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid