/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
08 juuni
2015

Uus Biomarketis: põnevad šokolaadid riisipiimaga ja tervisliku kookosõiesuhkruga

Suve algus tõi Biomarketisse uued erilised šokolaadid – riisipiimaga šokolaadide sarja iChoc, kookosõiesuhkruga Vivani šokolaadid ning armsa nimega läbi ja lõhki eetilised šokolaadid Chocolate & Love. Mille poolest on need erilised?

Vivani šokolaadide sari iChoc on loodud eelkõige sooviga pakkuda võimalusi maiustamiseks veganitele ja neile, kelle keha ei armasta lehmapiima. Sarjas on neli loomsest toorainest priid põnevat maiust, mis maitsevad nagu klassikaline piimašokoolaad, kuid lehmapiima asemel on kasutatud neis riisipiima. Valida saab nelja iseloomuka maiustuse seast – valge riisipiimašokolaad vanilliga, valge riisipiimašokolaad pähklikaramelliga, riisipiimašokolaad mandlite ja apelsiniga ning riisipiimašokolaad šokolaadiküpsisega.

Šokolaadide kakao pärineb Dominikaani Vabariigist ning maiustustes ei ole kasutatud kunstlikke maitseaineid ega emulgaatoreid, näiteks sojaletsitiini. Uued põnevad šokolaadid pakuvad mõnusa maitseelamuse muidugi kõigile ehk ka neile, kes armastavad ja saavad süüa tavalisi piimašokolaade.

Täiendust said ka Vivani kookosõiesuhkruga šokolaadid – sarja lisandusid piimašokolaad (kakaosisaldus 37%) ja tume šokolaad (kakaosisaldus 75%). Sari sai alguse 92% kakaosisaldusega mõrušokolaadist, millele lisandus peagi 50% kakaosisaldusega piimašokolaad. Seega nüüd saab maiustada juba nelja kookosõiesuhkruga šokolaadiga.

Parimast Panama kakaost valmistatud šokolaadidele annab magusa meki kookosõiesuhkur, mis on on looduslike magustajate seas tõeline haruldus. Seda ekstraheeritakse kookospalmi õie nektarist ning ei rafineerita. Suhkrus on säilinud nektari väärtuslikud omadused, sealhulgas vitamiinid, mineraalid ja antioksüdandid. Tänu madalale glükeemilisele indeksile – 35 – sobib kookosõiesuhkur ka diabeetikutele. Lisaks sellele, et kookosõiesuhkur on teistest magustajatest tervislikum, on sellel ka oma eripärane maitse, mis meenutab hõrku karamelli. Selle loodusliku magustaja kasutamine šokolaadides ei ole eriti levinud, mis muudabki Vivani kookosõiesuhkruga šokolaadid eriliseks.

Täiesti uus šokolaadisari Biomarketi valikus on armsa nimega Chocolate & Love – šokolaad ja armastus. Need šokolaadid on läbi ja lõhki eetilised – kogu tooraine on õiglase kaubanduse päritolu ning aitab edendada elu piirkondades, kust see pärineb (Peruus, Dominikaani Vabariigis ja Panamas). Šokolaadide värviküllaste joonistustega pakendid on valmistatud taaskasutatud paberist ning ettevõte on istutanud üle maailma 22 000 puud. Maiused on priid sojast ja lisaainetest.  

Kõik sarja seitse maitset on võitnud erinevaid auhindu – tume piimašokolaad kakaonibsidega, tume šokolaad karamelli ja meresoolaga, tumedad šokolaadid kohviga, apelsiniõliga, piparmündiga ning tumedad šokolaadid Panama 80% ja 71% Filthy Rich. Tume piimašokolaad ja meresoolaga šokolaad sisaldavad piima, kuid teised on sobilikud ka veganitele ehk ei sisalda loomseid koostisaineid. 


Fotod: tootjad
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid