/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 märts
2016

Uus Biomarketis: Dr. Hauschka kevadsuvine meigikollektsioon võlub jume värskeks

Looduskosmeetika sõpradel on põhjust rõõmustada – Dr. Hauschka kevadehõnguline ja roosilõhnaline meigikollektsioon Comeback on kohal! Piiratud koguses müügile tulnud kollektsioon sisaldab vastupandamatut viisikut ehk varasemate aastate piiratud koguses müügil olnud meigikollektsioonide hitte ja paljude Dr. Hauschka meigifännide suuri lemmikuid.
Dr. Hauschka kevadsuve meigikollektsiooni on kogutud viis kunagist menukit, mille pastelselt malbed toonid sobivad ideaalselt kokku nii omavahel kui iga naha-, silma-, kulmu- ja juustevärviga. Need õhulised, siidised ja paitavad meigivahendid oskavad võluda jume kevadiselt värskeks ja puhanuks!

Dr. Hauschka vastupandamatu viisik:

  • Põsepunaduo – aasta 2009 kevadsuvekollektsioonist.
  • Jumet ühtlustav puudritrio – aasta 2011 kevadsuvekollektsioonist ja sügistalvekollektsioonist.
  • Huulepulk Novum, toon 08 mahlane marjapunane – aasta 2012 sügistalvekollektsioonist.
  • Lauvärvitrio – aasta 2013 kevadsuvekollektsioonist.
  • Silmapliiats, toon 08 hallikaspruun – aasta 2014 kevadsuvekollektsioonist.

Et erinevatest aastatest pärit originaalvutlarites jumestajad stiilse terviku moodustaksid, on Dr. Hauschka peitnud need ühtse kujundusega klaaridesse pakenditesse. Need on üksikultki meistriteosed, kuid koos saab neist imeline galerii. Alles on ka oma endises headuses tuntud koostisained – siidipulber, mineraalsed värvipigmendid, niisutavad koldrohu, virgiinia nõiapuu ja musta tee lehtede tõmmised. Uue kollektsiooni leiad lähimast Biomarketi kauplusest.

Kevadsuvise meigikollektsiooni abil rõõmusrõõsa jume võlumiseks jagab meiginippe Dr. Hauschka rahvusvaheline jumestuskunstnik Karim Sattar:
  • Nägu:
    Veatu jume tarvis tuleb kõigepealt kanda näole jumet ühtlustava puudri kõiki kolme tooni, libistades puudripintsliga ringikujuliselt liikudes laubalt üle meelekohtade ja põskede kuni lõuani.
  • Silmad: Nüüd tõmba silmapliiatsiga lopsakas jutt ülemisele ripsmepiirile ning hajuta see pliiatsi teises otsas oleva aplikaatoriga üle silmavoldi kulmudeni. Tõmba joon ka alumisele ripsmepiirile. Seejärel kanna ülalau välisnurka, silmapliiatsi hallikaspruuni peale lauvärvitrio šokolaadipruuni, pärlroosat hajuta aga ülalau sisenurgast keskkohani ja tõmba ka alumisele ripsmejoonele. Lõpuks tupsuta rõhu andmiseks kulmu alla säravbeeži.
  • Põsed: Jumele õhetuse kinkimiseks silita põsepunaduo tumedamat roosat põsesarna alla ja hajuta see suunaga ettepoole, heledamat tooni aga puuderda sarna kõige kõrgemale kohale.
  • Huuled: Meikimise lõpus aja huuled prunti, tupsuta neile Novumi huulepulka ja suru need siis pehmelt kokku, et pumat loomuliku huulevärviga ühte sulanduks.
Fotod: Dr. Hauschka
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid