/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 aprill
2020

Uus aroomiteraapiline sari Primavera Aroma Comfort

Üle 30-aastase kogemusega Saksa ettevõte Primavera Life on üks esimesi mahe- ja biodünaamilise kvaliteediga eeterlike õlide tootjaid Euroopas. Puhast loodust, esmaklassilist toorainet, loodushoidu, õiglase kaubanduse põhimõtteid ja täiuslikku tasakaalu au sees pidava ettevõte eesmärk on muuta aroomiteraapia igapäevaseks ja mugavalt kasutatavaks igaühele. Sel kevadel tutvustab Primavera uut tootesarja Aroma Comfort
Tervise, heaolu ja keha-vaimu tasakaalu toetamiseks on aroomiteraapiat kasutatud teadaolevalt juba üle 5000 aasta. Kaasaegset elustiili silmas pidades tutvustab Primavera uues Aroma Comfort tootesarjas funktsionaalseid ja meisterlikult läbimõeldud toimega tooteid nii suurtele kui väikestele.


Roll-on "Pea klaariks"
 on üks mõõtmetelt väike, aga sisu poolest ütlemata väekas tegija. Värske ja jahutav piparmündiaroom parandab keskendumisvõimet ja leevendab nõrgemat peavalu. Väikest pudelikest on väga mugav kaasas kanda ja aromaatset vedelikku meelekohtadele rullida. Silmavaade saab kohe selgem ja pea klaarim.

Padjasprei ja aroomisegu "Hinga sügavalt"
soodustab kinnise nina puhul kergemat hingamist ja teeb ülemiste
hingamisteede vaevuste puhul olemise kergemaks. Eukalüpti, seedermänni, nulu, kuuseokaste ja piparmündi eeterlike õlide kombinatsioon mõjub lisaks hingamisteesid avavale toimele hästi ka une kvaliteedile. Need karge metsa meenutava aroomikarakteriga tooted sobivad kasutamiseks kogu perele. Patjadele pihustatav sprei värskendab kangaid ja suigutab unne. Väikeses pudelikeses olevat aroomaatset eeterlike õlide segu soovitame segada 10 tilka 3 supilusikatäie meresoolaga ja lisada see vanniveele. Nii saab eriti kosutava, külmatunnet peletava ja sügavat hingamist toetava kümbluselamuse. Kel vanni pole, proovigu jalavanni.

Hea une aroomisegu ja padjasprei
teevad õhtuti otsekui pika rahustava pai ja viivad sind lõõgastavale unemaale. Aroomiteraapias on tähklavendel hinnatud tasakaalustavate ja und soodustavate omaduste poolest, pomerantsi teatakse stressi leevendaja ning tasakaalu- ja turvatunde loojana, vanill rahustab närve ning loob harmooniast tulvil rahuliku õhkkonna. Padjasprei toob magamistuppa vaevuaimatava ja stressipainet leevendava aroomi. Eeterlike õlide segu sobib hästi eelnevalt meresoola või magneesiumihelvestega segades vanniveele lisamiseks või aroomilambis kasutamiseks. Eriti hästi sobib lavendlilõhnaline vann lastele õhtuseks rahunemiseks ja magamaminekuks valmistumiseks.

Kuumade hoogude leevendussprei
sisaldab muskaatsalvei, roosi ja bergamoti eeterlikke õlisid. Aroomiterapeutide sõnul on muskaatsalveil stressi märkimisväärselt leevendav toime. Samuti pakub see taim terviklikult lõõgastavat toimet naistele. Kasutades seda pihust näole ja dekolteele koheselt üleminekueaga seotud kuumava tunde tekkimisel, on toime eriti värskendav, jahutav ja tasakaalustav. Elegantset lillearoomi tasub nautida teadlikult ja võtta hetk enda sisse vaatamiseks. Pihustiga pudelit on mugav kaasas kanda.

Spordiharrastajatele on Aroma Comfort sarjas lihaspingeid leevendav õli
.
Kaks ühes nahka niisutaval ja lihaste taastumist toetaval oliiviõli baasil loodud tootel on ürdine aroom. Toote koostises on aroomiteraapias naha verevarustust ergutavad ja pingeid leevendavad arnika ja naistepuna, kudedes soojust loov lamav talihali, lihasvalusid leevendav kadakas, vereringet elavadavad rosmariin ja piparmünt. Õli sobib suurepäraselt massaažiks, kuna see ergutab vereringet ja soojendab pingutuse läbi teinud lihaseid meeldivaid. Samuti on Aroma Comfort sarjas spetisaalne liigeste liikuvust parandav õli, mis sobib endast tunda andvatele paikadele masseerimiseks.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid