/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 märts
2015

Tervislikku kevadkuud: mitmed klientide lemmikud 25% soodsamalt

Päikselisel kevadkuul märtsis leiad meie kampaanialaualt 25% soodsamalt Yogi Tea vürtsiteed, esimese külmpressi oliiviõli, krõbedad gluteenivabad näkileivad, värskendava roosivee, kuiva ja küpset nahka kosutava argaania baasõli, organismi puhastava rohelise mineraalsavi ja kodumaise klaasipuhastusvahendi.
  • Yogi Tea tee Classic 17 pk 2.93 EUR (tavahind 3.90 EUR)

Jõudu andev ja soojendav vürtsikas teesegu kaneelist, ingverist, nelgist, kardemonist ja piprast.

  • Yogi Tea lagritsatee 17 pk 2.93 EUR
    (tavahind 3.90 EUR)

Leebet kurgu- ja kõhurohtu lagritsat on ammustest aegadest hinnatud selle loomuliku magususe ja kasulike omaduste poolest. Selles teesegus on lagrits koos kaneeli, ingveri, apelsinikoore ja teiste vürtsidega.

  • Yogi Tea magusa tšilli tee 17 pk 2.93 EUR (tavahind 3.90 EUR)

Soojendav teesegu on inspireeritud mehhikopärasest traditsioonist juua šokolaadi koos vürtside ja tšilliga.

  • Yogi Tea tee Sweet Chai 17 pk 2.93 EUR
    (tavahind 3.90 EUR)

Magus ja vürtsikas segu apteegitillist, lagritsast ja vürtsidest.

Valmista Yogi Tea vürtsiteesid keeva veega ning lase neil tõmmata 4-7 minutit. Mida kauem vürtsiteel tõmmata lased, seda rikkalikuma maitsega joogi saad, sest vürtsides olevad ained vajavad vabanemiseks aega. Serveeri vürtsiteesid piima ja endale meelepärase magustajaga, nt meega. Piim tasakaalustab vürtside teravust ning nii tuleb vürtsiteede maitse eriti hästi välja.

  • Emile Noëli gluteenivaba näkileib Kreeka pähklitega
    2 x 100 g 3.90 EUR (tavahind 5.20 EUR)

Krõbedad ja maitsvad näkileivad, mis sobivad ka gluteeni-talumatusega inimestele näiteks hommikusöögiks, suupisteks, lastele kooli kaasa või leiva asemel. Näkileibade koostises on riisiahu, maisijahu ning Kreeka pähkli jahu.

  • Emile Noëli esimese külmpressi oliiviõli 1 l 12 EUR (tavahind 16 EUR)

Sisaldab rikkalikult looduslikke oomega-9-rasvhappeid (75%) ja fenoole (looduslikud antioksüdandid, u 20 mg / 100 g). Kerge maitsega õli sobib laialdaseks kasutamiseks – salatikastmes ja ka küpsetamiseks, kuna oliiviõli suitsemispunkt on 210 kraadi juures, samuti massaažiks.

  • Biominerata klaasipuhastusvahend
    500 ml 3.41 EUR (tavahind 4.55 EUR)

Biominerata on uudne Eesti ökoloogiliste kodupuhastusvahendite sari. Toodetes kasutatakse taimseid puhastusaineid, eeterlikke õlisid ja naturaalset mineraalvett, milles sisalduvad kasulikud mineraalained hoolitsevad kodu koristamise ajal ka su naha eest.

  • Primavera argaania baasõli 30 ml 9.15 EUR (tavahind 12.20 EUR)

Tuntud vananemisvastane E-vitamiini rikas õli, mis sobib eriti hästi nõudlikule küpsele ja kuivale näonahale. Kaitseb tundlikku näonahka, pehmendab ja niisutab kuiva ja ärritunud nahka, parandab naha elastsust, aitab vähendada kortsukesi ja ennetada venitusarme, toidab ka peanahka ja juukseid.

  • Primavera roosivesi 100 ml 9.75 EUR (tavahind 13 EUR)

Hinnalist Damaskuse roosi sisaldav näovesi jahutab ja toniseerib nahka, tasakaalustades ka meeli. Sobib normaalsele, tundlikule ja küpsemas eas nahale. Roosivesi on saadud eeterlike õlide destilleerimise kõrvalproduktina, milles on säilinud aroomiõli ning lisatud veidi mahealkoholi. Sobib hästi igapäevaseks näoveeks ning mõnusaks näo- ja kehavärskendajaks, ei kuivata nahka.

  • Bioenergie roheline mineraalsavi 300 g 5.06 EUR (tavahind 6.75 EUR)

Sitsiilia lõunarannikult pärinev mineraalsavi sisaldab rikkalikult mineraalaineid ja mikroelemente. Aitab tasakaalustada organismi happelisust, mõjub toetavalt seedimisele ning tugevdab immuunsust. Puhastab organismi, hea toetaja kehale puhastuskuuride ja dieetide ajal. Sega vee sisse või kasuta näomaskina, mis toidab, puhastab ja taaselustab nahka, muutes selle pehmeks ja siidiseks.

Pakkumised kehtivad kuni 31.03.2015 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. 

Fotod: tootjad

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid