/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 jaanuar
2018

Tervelt ja rõõmsalt uude aastasse

Uusaastalubaduste jagamine nii endale kui teistele on igati inimlik. Argipäeva võimust võttes lubadustest läbi libisemine samuti. Kui lubasid enesele olla uuel aastal tervem ja rõõmsam, siis loe edasi, ehk saame sulle selles osas toeks olla. 
Kimbutavad sind lihaspinged, seedehäired või hoopis intiimsemad mured? Oled hädas mahaprobleemide või kehva immuunsüsteemiga? Kiusab sind pidev magusaisu või väsimus? Biomarketi loodusapteegis on mitmed loodustooted jaanuaris tervelt 20% soodsamad. 

Väsimuse vastu

Magneesiumipuudus võib kimbutada ühekülgse toidusedeli või alkoholiga liialdamise korral, tavapärasest enam võivad magneesiumi vajada ka tippsportlased, lapseootel ja imetavad emad ning kasvueas lapsed ja teismelised. Magneesiumipuudusele võivad viidata valutavad jalad, lihaspinged ja –krambid ning pidev väsimustunne. 
Kuigi magneesiumipuudust aitavad ennetada ja leevendada ka teadlik toitumine ning suukaudselt võetavad magneesiumipreparaadid, saab kõige kiiremini abi naha kaudu otse vereringesse imenduvast magneesiumist kas siis jalavannide, kogu keha vannide, õli või geeli kaudu.

Zechstein Inside magneesiumiõli 200ml hind jaanuaris 4,20 eurot, hind püsikliendile 3,91, tavahind 5,25

Zechstein Inside magneesiumkloriid jalavannideks 1kg hind jaanuaris 7,20 eurot, hind püsikliendile 6,70, tavahind 9,00

Paremate harjumuste toetuseks

Soovid puhastada organismi, toetada immuunsüsteemi, tasakaalustada veresuhkru taset ning laadida end rohelise energiaga? Sini-rohevetika spirulina tabletid varustavad sind ohtra taimse valgu ning oluliste mineraalainetega nagu kaltsium, raud, kroom ja mangaan. Kellele vetikapulbri meremaitse meeltmööda ei ole, saab abi tablettidesse pressitud spirulinast.  

Green Origins spirulina tabletid, 180 tbl hind jaanuaris 8,43 eurot, hind püsikliendile 7,84, tavahind 10,54

Kas lubasid endale, et uuel aastal maiustad mõistlikumalt, kuid magusaisu ei anna kuidagi järele?  Pole viga, organismi liigsest magusast võõrutamine ei juhtu üleöö, magusaisu aitab aga pärssida ning veresuhkru kõikumist tasakaalustada kroomi ja kaneeli kompleks.

Viridian kroomi ja kaneeli kompleks, 60kps hind jaanuaris 22,66 eurot, hind püsikliendile 21,07, tavahind 28,32

Viridian kroomi ja kaneeli kompleks, 14kps hind jaanuaris 6,28 eurot, hind püsikliendile 5,84, tavahind 7,85

Kõhuhädade leevenduseks 

Ärritunud seedetrakti, kõrvetiste, kõhulahtisuse , aga ka tõsisemate hädade nagu helikobakter või Crohni tõbi korral võid abi saada Biolatte Boulardii kapslitest, mis sisaldavad pärmilaadset mikroorganismi Saccharomyces Boulardii. Sobib toetama seedetrakti kasulike bakterite tasakaalu antibiootikumide kuuri ajal.  

Biolatte Boulardii 110 kps/55g hind jaanuaris 30,40 eurot, hind püsikliendile 28,27, tavahind 38,00

Soolestiku mikrobiootat aitab tervislikus tasakaalus hoida ka Naturesaid Pro-30 Max piimhappebakterite kompleks, 30 kapslit hind jaanuaris 16,16 eurot, hind püsikliendile 15,03, tavahind 20,20

Neemipuud hinnatakse ajurveedas tema bakterite ja seente vastu kaitsvate ja puhastavate omaduste pärast, eriti kasutatakse neemipuupreparaate toidulisandina seedimistegevuse ja naha talitluse toetamiseks. Pukka neemipuu kompleks sobib soolestikku ja verd puhastava kuurina, naha ja soolestiku põletike või soolestiku bakteriaalse tasakaalu häirete puhul.

Pukka Wholistic Neem, 30kps hind jaanuaris 20,72 eurot, hind püsikliendile 19,27, tavahind 25,90

Intiimsete murede lahenduseks 

Kui ülim naiselikkus tähendab sinu jaoks kõige hea ja ilusa kõrval ka menstruatsioonivalusid, valulikke rindu, selja-, pea- ja kõhuvalusid, tujumuutuseid ja öiseid higistamishoogusid, võid abi saada Biolatte Ladyzum ensüümisegust. Ladyzum sisaldab Q10 ja veel 6-8 inimspetsiifilise kõhunäärme ensüümi segu, mis aitavad aktiveerida kõhunäärme hormonaalsekretsiooni ning seeläbi tõhusalt eelnimetet vaevusi vähendada.

Biolatte Ladyzum, 60 kps hind jaanuaris 19,60 eurot, hind püsikliendile 18,23, tavahind 24,50

Kui mureks on kihelev intiimpiirkond, ebameeldiva lõhnaga tupevoolus või antibiootikumidest tingitud muutused tupe mikroflooras, aitavad spetsiaalselt naistele loodud Biolatte Madame piimhappebaktereid sisaldavad kapslid, mis taastavad tupe normaalse pH tasakaalu.

Biolatte Madame 16 kapslit/8g hind jaanuaris 11,60 eurot, hind püsikliendile 10,79, tavahind 14,50

Kui sind kimbutab põiepõletik, võid saada abi D-mannoosist. Pea 90% juhtudest on põiepõletiku põhjustajaks E.coli bakter, mis meie soolestikus täiesti tavalise bakterina võib vales kohas vohama asudes erinevaid tervisehädasid tekitada. D-mannoos aitab ägedate kuseteede nakkuste korral, aga ka kordumakippuvate nakkuste korral siduda kuseteedes E.coli baktereid ning need uriiniga väljutada.

Ecosh Life D-mannoos 90 tk, 45g hind jaanuaris 19,20 eurot, hind püsikliendile 17,86, tavahind 24,00

Meie teised jaanuarikuised sooduspakkumised leiad siit
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid