/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 juuli
2015

Taimsete piimade riiul sai veel täiendust

Lisaks hiljuti Biomarketisse jõudnud Amandini põnevatele taimsetele piimadele leiad taimepiimade riiulilt nüüd ka Almendrola ja Monsoy tervislikud joogid.

Almanderola ja Monsoy taimsed piimad sobivad eelkõige neile, kes eelistavad taimetoitu või kelle organism ei talu lehmapiima. Loomulikult pakuvad joogid mõnusa maitseelamuse ka kõigile teistele. Jookide kasutusvõimalused on laiad - niisama joomiseks, hommikupudru keetmiseks, müslile, pannkookidesse, smuutisse, kohvi peale jne ehk kus iganes kasutaksid tavalist piima. 

Teraviljade ja mandlite endi maitset ja kasulikke omadusi väärtustavatesse jookidesse ei ole lisatud mingeid kunstlikke maitse-, lõhna- ja värvaineid ega säilitusained. Samuti ei ole toodetes kasutatud geneetiliselt muundatud organisme, nt soja.  Montseny looduspargis Hispaanias valmivates jookides on kasutatud looduspargi kristallselget ja puhast Viladrau vett.

Ettevõte tegutseb juba alates 1960ndatest aastatest ning mandlipiima valmistatakse peres edasi antud klassikalise 50 aastat vana retsepti järgi.

Almendrola ja Monsoy sarjast leiad mahekvaliteediga taimsed piimad:

  • Mandlipiim agaavisiirupiga – mandlipiim oma tavapärases headuses, kuid tänu suhkru asemel magustamiseks kasutatud agaavisiirupile on selle glükeemiline indeks palju madalam.
  • Kaera- ja mandlipiim – jook ei sisalda lisatud suhkrut ning ühendab kaera ja mandli kasulikud omadused. Joogis sisalduvad kiudained toetavad soolte tööd ning reguleerivad kolesterooli taset. See on ideaalne jook toidutalumatuse või seedeprobleemidega inimestele.  
  • Kaerapiim – kaer on üks täiuslikumaid teravilju, sest pakub kiudaineid, mis aitavad reguleerida soolestiku tööd, ning beetaglükaane, mis kontrollivad LDL-kolesterooli (madala tihedusega ehk n-ö halb kolesterool) taset.
  • Riisi- ja sarapuupähklipiim
    – tänu kõrgele süsivesikute ja madalale rasvasisaldusele (millest enamik on küllastumata rasvhapped ja hoiavad kolesteroolitaseme normis) annab see jook rohkesti energiat. Pähklid sisaldavad ka külluslikult E-vitamiini ja mineraale.
  • Sojapiim – isoflavonoidide (antioksüdatiivsete omadustega fütotoitained) looduslik allikas. Jook sisaldab rikkalikult valku: 3,6 g 100 ml kohta, ei sisalda lisatud suhkrut ning on suurepärane alternatiiv piimale toiduvalmistamisel.
  • Sojapiim kaltsiumi ja agaavisiirupiga – see jook ei sisalda mitte ainult rohkesti valku, vaid ka sama külluslikult kaltsiumi nagu tavaline piim, seda tänu jooki lisatud merevetikale Lithothamnium Calcareum.

Kõik joogid peale kaerapiima ja kaera-mandlipiima on gluteenivabad. Avamata jooke võib hoida toasoojas, kui need ei ole otsese päikese käes ja kuumaallikate lähedal. Avatud pakendid pista külmikusse ning tarbi ära 3-4 päeva jooksul.
Fotod: Liquats Vegetals, S. A.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid