/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
28 mai
2021

Sonett: looduslikud pesu- ja puhastusvahendid

Säästa tervist ja loodust kasutades kodu puhastamisel just Soneti tooteid. Soneti looduslikud pesu- ja puhastusvahendid ei sisalda naftakeemiast valmistatud tensiide, ensüüme ega teisi allergeene, kunstlikke lõhna-, värv- ega säilitusaineid, lisaks sellele on need erilised veel oma tootmisprotsessi tõttu.

Sonett on kindlasti see ettevõte, mis esindab kestlikku elustiili. Soneti ettevõte ja kaubamärk sündis 1977. aastal Lõuna-Saksamaal mõeldes veele kui elu allikale. Panustamaks puhtamasse elukeskkonda ning hoidmaks veevarusid, võttis Sonett südameasjaks loodusega harmoonias valmistatavad puhastus- ja pesuvahendid, mis on täielikult biolagunevad ning ohutud nii tervisele kui keskkonnale.

Sonett garanteerib, et:

  • Kõik pindaktiivsed ained on valmistatud taimsest toorainest ning on 100% biolagunevad
  • Soneti puhastusvahendites ei ole kasutatud sünteetilisi värv-, lõhna- ja säilitusaineid
  • Soneti puhastusvahendid ei sisalda ensüüme
  • Lõhnaaineteks on kasutatud naturaalseid eeterlikke õlisid, mis on pärit kas vabast loodusest või kontrollitud mahepõllumajanduse toodang.
  • Kõikide toodete kõik koostisoad on pakendil välja toodud
  • Soneti puhastusvahendites kasutatav vesi on läbinud 12 energiseerivat klaasanumat, palsamkoostisosad on rütmiseeritud olloid-seguris.
  • Soneti tooted on hüpoallergeensed

Soneti abil saad sa kogu oma elamise puhtaks ja su kodu lõhnab värskelt ja seda kõike tervislikult ja loodust säästvalt.

Vaata ka meie soovitusi, milliste Soneti toodetega puhastada oma vannituba, elutuba, kööki, aknaid ja peegleid.


Sonett oma pakendisse!

Keskkonnasäästlik tarbimine on oluline ja seepärast pakume sulle võimalust osta Soneti kodupuhastusvahendeid ka oma pakenditesse. Võta kauplusesse kaasa enda meelepärane nõu, täida see kanistrist ja mine maksma.

Lisaks sellele oleme sinu jaoks loonud ka pakendipesa. Pakendipessa on sul võimalik tuua pestud pakendeid, et ka teised saaksid neid kasutada. Loomulikult on ka sinul võimalus sealt pakendipesast endale tühi pakend tasuta võtta ja täita see meie Biomarketi kauplustes Soneti toodetega.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid