/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 november
2017

Siit leiad novembri parimad pakkumised

Novembris hoolitseme ühtviisi Su ihu ja hinge eest, pakkudes tavapärasest soodsama hinnaga mitmeid tervisetooteid, mis aitavad talvel terveks jääda, kena teevalikut, mis hoolitseb hea tuju eest ning veel palju tooteid nii tassi, taldrikule kui maiustamiseks. 
Need klientide lemmiktooted on novembris 25% soodsamad
November ei suuda kunagi otsustada, kas olla sügis või saada talveks, kõikudes krõbedate hommikute ja vihmaste õhtute vahet. Meil Biomarketis on aga novembrikuuks kõik olulised otsused juba tehtud. Saagu kvaliteetset kohvi ja tervislikku teed, korralikku kõhutäidet ja eksootilist vaheldust, särtsakaid vürtse ning tervislikke vahepalasid, küpsist ja kommi muidugi ka ning seda kõike tavahinnast veerandi võrra soodsamalt!

Tassike teed teeb tuju heaks!
Üha jahedamad ilmad ja hämaramad päevad saavad tuge kannutäiest soojendavast ja lohutavast teest. Olgu see siis valge, roheline või must, taimetee või vürtsitee, ergutava, rahustava või hoopis raviva toimega – teemaailma mitmekesisest valikust leiab igaüks oma lemmiku.
Novembris pakumegi Sulle mitmeid maistvaid teesid tervelt 20% soodsama hinnaga, nii et astu läbi ja leia oma lemmik! 


Astu talvele vapralt vastu!
Öeldakse, et ei ole kehva ilma, vaid on vale riietus. Meie Biomarketis arvame veel, et ei ole kehva aastaaega, kui on tugev tervis ja reibas meel.
Astu algavale talvele vastu tugeva immuunsüsteemi ja vitamiinidest tulvil organismiga, nii tunned talvest kindla peale rohkem rõõmu! Biomarketist leiad novembris rikkaliku valiku tervist toetavaid tooteid, mis aitavad Sul talvele vapralt vastu astuda ja seda kõike 15% tavahinnast soodsamalt.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid