/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 juuli
2018

Siit leiad kõik juulikuised sooduspakkumised

Juulis pakume Sulle tavapärasest soodsama hinnaga tervislikku salatikraami, ihusõbralikke pesuvahendeid ning hulganisti mahedat toidukraami. Loe lähemalt meie blogist ning tõtta siis lähimasse Biomarketisse korvi täitma! 
Kui suvesoojus kööki kolib, loovutavad prisked praed koha kergematele roogadele. Suvemenüü soosituim sõna on salat, olgu see siis kerge kuhi rohekraami või kobedam kõhutäis hooajalisi aiavilju. Salat võimaldab ühte toidukorda kokku pakkida hulganisti tervislikke köögivilju ja ürte, kaun- ja teravilju, pähkleid-seemneid ning soovi korral ka lihakraami, kala või mereande.
Juulis leiad Biomarketist tervislikku salatikraami alates õlidest ja maitseainetest kuni läätsede ja seemneteni.  Loe edasi meie blogist 

Oled Sa tähele pannud, et teinekord võib dušigeel ihu kihelema panna, šampoon peanahka ärritada või käteseep naha kuivalt krimpsu ajada? Kui nii, siis peaksid eelistama looduslikust toorainest valminud, ihulesõbralikke pesuvahendeid.
Juulis pakumegi Sulle kena valikut käteseepe, dušigeele, šampoone ja deodorante, mis ühtviisi leebed nii Sinu ihule kui Sind ümbritsevale keskkonnale.
Loe edasi meie blogist.


Juuli sooduspakkumisse oleme valinud välja mitmed klientide lemmikud alates näkileibadest ja pähklivõidest, kohvist ja teest kuni maiustuste ja karastusjookideni. Südasuvist reisihooaega toetavad erinevad tervisetooted, mille abil tasakaalustada seedimist.
Leia oma igapäevased lemmikud siit ning heida pilk peale ka meie salatikraami ning ihuhooldusvahendite sooduspakkumistele.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid