/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 september
2014

Septembris soodsamalt: 92% puhast kakaod eheda šokolaadi sõpradele

Armastad šokolaadis puhast ja ehedat kakaomaitset? Vivani šokolaadimeistrid on sulle mõeldes loonud eriti kakaorikka šokolaadi, millega saad septembris maiustada 25% soodsamalt. 
92% kakaosisaldusega šokolaad on valmistatud ökoloogiliselt kasvatatud parima kvaliteediga Panama kakaost, mis annab maiusele väga maheda maitse. Veelgi erilisemaks muudab šokolaadi sellesse lisatud kookosõie suhkur, mis rikastab maiust karamellise maitsega.

Kookosõie suhkur sisaldab palju vitamiine ja mineraalaineid ning tänu suhkru madalale glükeemilisele indeksile – 35 – sobib šokolaad hästi ka diabeetikutele.

Kevadel tunnustas Saksa põllumajanduse ühing (Deutsche  Landwirtschafts-Gesellschaft) Vivani ekstratumedat mõrušokolaadi kui kõrgema klassi šokolaadi ning kaunistas selle auhinnaks uhke kuldse märgiga - DLG Gold Award.

Mida rohkem on šokolaadis kakaod, seda suurem on selle kasu tervisele. Kakao sisaldab mitmeid väärtuslikke aineid, mis kaitsevad südant, tõstavad tuju ja teevad meid õnnelikuks, kaitsevad hambaaukude eest jne. Seega on tume šokolaad igati tervislik maiustus!

Septembris maksab Vivani ekstratume mõrušokolaad 1,97 eurot (tavahind 2,62 eurot). 


Foto: Vivani
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid