/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 juuli
2021

Saame tuttavaks: Ben & Anna

Meil on hea meel sulle tutvustada meie koostööpartnerit Ben & Anna.

Ben & Anna on täpselt see ettevõte, kes aitab Biomarketil teieni tuua looduslikke suu- ja kehahooldustooteid, mis on valmistatud mõeldes inimkonnale ja keskkonnale. Kõik tooted on 100% looduslikud, vegan ja julmusevabad (Cruelty-free).
Palun saage tuttavaks nemad on Ben & Anna ja nemad asutasid oma nimelise ettevõtte, mis toodab looduslikke suu- ja kehahooldustooteid.  Beni & Anna jaoks on oluline plastiku kasutamise vähendamine ja seetõttu on brändi tooted pakendatud biolagunevast paberist või taaskasutusele suunamist võimaldavatesse klaaspakenditesse.


Ben & Anna deodorandid


Ben & Anna on mõlemad sakslased ja veganid. Tulenevalt oma teadlikust valikust elada veganitena on nad alati väga täpselt jälginud, mida nad tarbivad. Pikad otsingud leida endile sobivat deodoranti, mis on vegan, looduslik ja julmuse vaba viisid paarikese hoopiski uuele teekonnale. Nad hakkasid katsetama soodaga ja väärtuslike eeterlike õlidega. Nendest katsetustest tuligi välja 6 esimest deodoranti. Ja nad otsustasidki luua ettevõtte nimega Ben&Anna ja hakata tootma deodorante, mis on valmistatud looduslikust soodast. Loomulikult on tegemist 100% vegan ja julmusevaba tootega. Oluline on ka see, et need deodorandid on alumiiniumivabad!

Need esimesed Ben & Anna deodorandid on pakendatud paberist valmistatud torudesse.


Kui sa oled otsustanud kasutada looduslikke lõhnaineid, ei tähenda see, et sa pead ohverdama oma vajadusi. Sellepärast astusid ka Ben & Anna ühe sammukese veel edasi, et oma looduslike deodorantide ideed veel edasi arendada. Jätkates oma teekonda on neile oluline jälgida oma põhimõtteid: ei mingeid küsitavaid koostisosasid, kõik peab olema vegan ja kasutavad ümbertöödeldavaid materjali plastiku asemel.

Sellest tulenevalt on ka uued deodorandid pakendatud värske disainiga toosi. See pakend võimaldab sul oma lemmik deodorandi alati enda lähedal hoida: reisides, igapäevaselt kotis või sinu kodus kapi äärel. Kõik deodorandid on ikkagi 100% looduslikud. Tänu pehmele koostisele on seda deodoranti alati kergekasutada ja pakendi sulgemine on käkitegu.

Tutvu kogu Ben & Anna deodorantide valikut meie e-poes.


Ben & Anna suuhooldus


Ben & Anna tahavad meid kõiki inspireerida, veenda ja julgustada mõtlema sellele, mis on meie tarbimiskäitumise tagajärjed. Teadlikkuse tõstmiseks tahavad nad aina juurde arendada ka looduslikke tooteid. Peale deodorante oli Ben & Anna järgmine samm suuhooldusvahendid. Tulemuseks hambapasta ja hambapulber klaaspurkides, mis sisaldavad ainult 100% looduslikke koostisosi, mis on  vajalikud naturaalse ja valge naeratuse jaoks.  Tühjaks saanud purk vii ümbertöötlemiseks klaaspakendite kogumiskonteinerisse.

Hambapesutableid


Järgmine samm suuhoolduses oli Benil ja Annal hambapesutabletid. Biomarketi klientide poolt väga armastatud Ben & Anna hambapesutabletid on olemas kahes variandis: fluoriidiga ja ilma fluoriidita.

Fluoriidiga hambapesutabletid
on loomulikult looduslikku päritolu ja valmistatud looduslikest koostisosadest nagu sooda, kookos, assai ja piparmündi ekstraktist. Hambapesutablettidele on lisatud ka fluoriidi, et kaitsta hamba pinda ja ennetada hambaaukude teket. Ben & Anna hambapesutablettidele on lisatud ka väike doos vitamiini B12. Ben & Anna hambapesutabletid on pakendatud paberkotikesse. Kui sa oled otsustanud vältida fluoriidi, siis ka sellele on Ben & Anna mõelnud, pakkudes sulle hambapesutablette ilma fluoriidita.

Kasutamine: 
  1. Näri üks hambapesutablett tükkideks. Ära alla neela!
  2. Seejärel harja oma hambaid 2 minutit.
  3. Loputa põhjalikult.
  4. Korda tegevust igal hommikul ja õhtul
Tutvu kõigi Ben & Anna suuhooldusvahenditega meie e-poes.
Ben & Anna hambaharja leiat siit.


Juukse- ja kehahooldus

Ben & Anna on ettevõte, mille eesmärgiks on päästa maailm, sest see kõik saab alguse meist endist. Eriti saab see alguse meie tegevustest vannitoas, meie hügieenist ja mida me paneme oma kehale ja mida sööme. Oluline samm ka meil kõigil on jätta välja kõik, mis ei ole meile vajalik. See on oluline selleks, et me viskaksime ära asju, mida me ei vaja aina vähem.

Näiteks ei kasuta me oma toodetes küsitava väärtusega koostisosasid või aseaineid, mida tavaliselt ei tee naguniingi seda, mida nad lubavad. Eriti oluline on siinjuures see, et tavapärased šampoonid ja dušigeelid koosnevad 70% ulatuses veest. Seda vett on tavaliselt vaja transportida ja siis töödelda, see aga omakorda koormab keskkonda ja süsihappegaasi tasakaalu. Ben & Anna on enesekindlad ja ütlevad, et nemad saavad hakkavad ilma selleta. Sellepärast on ka Ben & Anna juukse- ja kehahooldustoodete tootmine erinev.

100% koostisosadest on looduslikku päritolu toormaterjalid ja koostisosad, vegan ja arendatud ilma loomade peal testimiseta. Ja kuna "less is always more" (vähem on alati rohkem) oleme need looduslikud koostisosad surunud kokku väikesteks innovaatilisteks duši- ja šampoonitablettideks.


Kõige olulisem on see, et me väldime plastikpakendi kasutamist. See tähendab seda, et me ei kasuta tuube, pudeleid ega ka purke, mis omakorda tähendab vähem plastikut terves ühiskonnas. Ben & Anna kasutavad ainult biolagunevat pakendamist, mis aitavad ka sul elada puhtama südametunnistusega. Lisaks sellele on toodete koostisosad loodusliku värskusega, mis kandub ka sinule üle neid kasutades.


Ben & Anna tooted ootavad sind kõikides meie kauplustes ja e-poes.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid