/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 august
2022

Saage tuttavaks: Karotites

Biomarketi kauplustest on sul võimalik osta mahekanatooteid. Meie koostööpartneriks on Läti peretalu Karotites, kus kasvatatakse hoole ja armastusega mahekanasid.

Loe nende teekonnast lähemalt meie blogist.

Liene, Richard ja nende lapsed olid tüüpilised linlased. Nad kõik olid üles kasvanud linnades. Neile meeldis linnas. Nad töötasid linnas. Kõik nende sõbrad elasid linnas. Kogu nende elu keerles linnaelu rütmis. Kuid sügaval sisimas oli perel unistus elada maal, ühel päeval. Mida aeg edasi seda enam hakkas süda põksuma selles rütmis.

Karotitese lugu sai alguse 2015. aasta detsembris, kui Liene ja Richard sõitsid koos lastega oma südame hääle järgi Läti maapiirkonda Karotitese majja. Kohle jõudes paistis päike ja lapsed magasid veel mõnusalt autos. Liene ja Richard astusid autost välja ja neid valdas kirjeldamatu tunne. Nad tundsid, et nad on koju jõudnud. See päev muutis nende elu igaveseks.

Alates sellest  hetkest on nad järginud oma südamehäält ja liikunud samm-sammult edasi, õppides uusi mängureegleid, teinud vigu, õppinud vigadest, liikunud edasi tundmatus suunas aga kasvades seeläbi esimeseks taluks Baltikumis, kus kasvatatakse mahekanasid tagades täieliku aretustsükli. Kanafarm Karotites on Liene ja Richardi südametöö ja nende pere käepikendus, mis saab hoolitsust, austust ja armastust. Nad armastavad oma maad ja oma tööd. Liene ja Richard on uhked nende toodete üle, mida nad saavad oma klientidele pakkuda.


Karotitese talu on maheseritifitseeritud talu


Liene ja Richard armastavad seda mida nad teevad ja on selle üle tõeliselt õnnelikult. Karotitese talu on mahesertifitseeritud talu, mis tähendab, et kanasööt on 100% mahepõllumajanduslikult sertifitseeritud ja selle põhikoostis pärineb Lätis kasvatatud maheviljadest.

Nad on uhked selle üle, et neil on nii palju rahulolevaid kliente, kes hindavad nende tooteid ja soovitavad ka teistele. Karotitese talu eesmärgiks on tagada jätkusuutlik ja kvaliteetne tootmine, kaitstes keskkonda ja tagades kanadele rahuliku elu. Rahulikum elu kanadele on tagatud tänu värskes õhus liikumisele, tervislikule söödale ja rahulikele elutingimustele. Kanad saavad käia värske õhu käes iga päev ja nautida päikest ja heinamelu. Ka siseruumides on kanadel piisavalt ruumi liikumiseks ja magamiseks. Gurmaanid on veendunud, et mahekana liha maitseb paremini ja selle maitse on täidlasem ja rikkalikum tänu sellele, mida kanad söövad.

Sa võid kindel olla, et Karotitese kanad on mahekanad ja nad tervislikumad, sest mahepõllumajanduses ei kasutata antibiootikume, keemilisi töötlusi, kasvustimulaatoreid ega muid kunstlikke aineid, mida tavaliselt kasutatakse tootmismahu suurendamiseks. Karotitese jaoks on oluline, et kanad kasvaksid omas loomulikus rütmist ja kiirustamata.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid