/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
07 jaanuar
2015

Pukka sari uueneb: toeta tervist parimaga, mida loodusel on pakkuda

Tänapäevases kiires ja infoküllases elus otsivad paljud võimalusi, kuidas säilitada hea enesetunne ja parandada tervist võimalikult tervislikul ja looduslikul viisil. Meie kehasid on oluline toetada parimaga sellest, mida loodusel on pakkida, leiavad ajurvedal ehk India rahvameditsiinil põhineva toidulisandite sarja Pukka Herbs tootjad. Just selle ongi nad oma toidulisanditesse kapseldanud.
Pukka toidulisandite sari on tegemas läbi uuenduskuuri, mille käigus saavad tooted uue välimuse ja nimed ning jagunevad toime  järgi sarjadesse, näiteks seedimisele, naistele, organismi puhastuseks, meeleolule jne. Samuti uuenevad mõningate toodete doosid. Uuenevast sarjast on Biomarketisse jõudnud juba toidulisandid Night Time (varem Valerian & Ashwagandha), Illuminate (varem Brahmi Plus), Womankind (varem Shatavari Plus) ja Wholistic Triphala (varem Triphala). Teised sarjas uuenevad tooted jõuavad meile kevade jooksul. 

Ajurvedas nii terviseprobleemide ennetuseks kui raviks kasutatavad taimed ja retseptid on loodud organismi tööd korrastama ja tasakaalustama. Pukka ajurveeda toodete valik hõlmab sajandeid tuntud ja ära proovitud retsepte.

Pukka Illuminate vaimse töö tegijale

Sisaldab kolme taime ekstrake - sasi-vesikaak (Bacopa monnieri), Aasia vesinaba (Centella asiatica) ja püha basiilikut (Ocimum sanctum), mis aitavad parandada keskendumisvõimet, selget mõtlemist,  mälu ja tähelepanu ning leevendavad stressi, masendust ja ärevust.  

Pukka Night Time unetuse ja rahutuse korral

Sisaldab palderjani ja uimastavat juustumarja (Withania somnifera), mis rahustavad ja leevendavad unehäireid, annavad sisemist rahu ja elujõudu. Sobib eriti hästi neile, kes ei saa stressi tõttu magada. Lõõgastab üldisel stressirohkel perioodil, ürtide koosmõju on närvisüsteemi rahustav ja tugevdav.

Womankind turgutab naiste tervist

Sisaldab metsikut sparglit (Asparagus racemosus), veiste-südamerohtu ja aasristikut. On loodud spetsiaalselt reguleerima naiste menstruaaltsüklit ja turgutama naiste tervist. Metsikut spargli toitvaid omadusi kasutatakse reproduktiivorganite noorendamiseks, menstruaalvere koguse ja kvaliteedi parandamiseks ning viljakuse tugevdamiseks. Sobib menopausiga seotud vaevuste korral.

Wholistic Triphala soodustab seedimist

Ajurveda kõige tuntum retsept soolestiku puhastamiseks ja seedimise soodustamiseks. Paneb soolestiku korralikult tööle, puhastab maksa, aitab jääk- ja mürkained kehast välja viia. Sisaldab kolme tuntud ja toitvat ajurveda taime – amalaki õislehik (Phyllanthus emblica), tindipähklit (Terminalia chebula) ja Siiami terminaaliat (Terminalia bellirica). Antioksüdantide rohket segu kasutatakse loiu seedimise, kõhukinnisuse, pundunud oleku, gaaside, kõhuvalu ja seedehäirete korral.

Talveks soovitame Pukka sarjast immuunsust tugevdavat looduslikku
C-vitamiini kompleksi
ja kosutavat India taimesegu, toniseerivat džemmi Chywanaprash, mis uuenevas sarjas hakkab kandma nime Golden Preserve. 

Pukka C-vitamiini kompleks sisaldab C-vitamiini ja bioflavanoidide rikaste puuviljade segu, näiteks acerola-kirssi (fotol), amalaki õislehikut, sidrunit, kibuvitsamarju, mustikat ja musta pipart. Chywanaprashist loe lähemalt meie varasemast blogipostitusest

Fotod: Pukka Herbs
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid