/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 märts
2021

Aroomid, mis sobivad iga meeleoluga

Meie elu on igapäevaselt täis väljakutseid, mis sunnivad leidma tasakaalu ja sisemist rahu. Aroomidel on märkimisväärne võime aidata meil kogeda kohalolemist ja mõjutada meeleolu. Sellest mõttest inspireerituna, tutvustab üle 35-aastase kogemusega Saksa mahekvaliteediga eeterlike õlide tootja Primavera uut sarja Wellbeing, mis on kui looduse kingitus tänapäeva kiires elutempos suurema rahu ja rõõmu leidmiseks.
Aroomiteraapia on looduslik ja loomulik viis saavutada eetrelike õlide abiga keha, meelte ja vaimu harmoonia. Primavera eeterlikud õlid on 100% looduslikud ja lisaainetevabad ning võimaldavad kogeda taimede südamenektarit kõige puhtamal moel. Et aroomiteraapia oleks igapäevane ja funktsionaalne, valis Primavera tiim oma uuele sarjale 3 tooteformaati

1. Ruumilõhnastajad: pihusta ruumis õhku mõned pumbatäied aromaatset uduvihma ja naudi lõhnaelamust. Tööruumidesse vali mõttetööd ja keskendumist soodustav vahend, eluruumidesse tujule vastav ergutav või rahustav aroomisegu, magamistuppa sobib hästi lõõgastav eeterlike õlide segu.

2. Aroomisegu: kasuta meelepärast eeterlike õlide valmissegu lõhnalambis, lõhnakivil või elektrilises difuuseris. Koos autosse paigaldatava väikese hoidikuga saad võtta meelepärase aroomi kaasa ka sõiduvahendisse.



3. Roll-on:
mugav moodus kogeda aroomide väge just siis kui soovid ja kus soovid. Lihtsalt rulli aroomisegu randmetele, kaelale, meelekohtadele või nina alla ja naudi. Proovi näiteks head tuju või stressipainet lõõgastavat, keskendumist soodustavat või energiataset tõstvat aroomisegu.


Erinevaid meeleolusid toetavaid tooteid tähistavad erinevat värvi etiketid ja nii on valiku tegemine lihtne ning intuitiivne. Näiteks oranži sildiga pakendites on tsitruselistest tulvil elurõõmu ja motivatsiooni turgutavad aroomid, rohelised sildid viitavad energiat ja mõttetööd toetavatele puidustele ja ürdistele lõhnanootidele, tumesiniste ja lillade siltidega pakendites on lõõgastavad, kosutavat und ja sisemist tasakaalu toovad aroomisegud.

Lastele on uues sarjas spetsiaalsed tooted: näiteks keskendumist ja motivatsiooni ning turvatunnet toetavad ruumilõhnastajad, samuti enesekindlust tõstev roll-on.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid