/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 oktoober
2017

Pesu puhtaks ihu- ja loodussõbralikult

Oled Sa Soneti loodus- ja ihusõbralike pesuvahenditega tuttav? Kui jah, siis küllap tead, et Soneti looduslikud pesu- ja puhastusvahendid ei sisalda naftakeemiast valmistatud tensiide, ensüüme ega teisi allergeene, kunstlikke lõhna-, värv- ega säilitusaineid.
Siiski on veel miski, mis teeb Soneti tooted nii eriliseks ja eristuvaks. Mis täpselt?  Loe edasi meie blogist ja kasuta võimalust osta oktoobris Soneti pesupesuvahendeid 15% soodsamalt.

Saksamaal Bodeni järvel lähedal asuv antroposoofilise suunitlusega Soneti tehas sündis omal ajal keskkonnateadlikke inimesi raputanud avastusest, et puhastusainetes sisalduvad tensiidid satuvad varem või hiljem põhjavette, reostades nii ka meie joogivett. Nii rajatigi täiesti uudsetele põhimõtetele tuginev puhastusvahendite tehas, kus asuti valmistama keskkonnasõbralikke tooteid, mis põhinevad täielikult biolagunevatel taimsetel toorainetel.  Põhikomponendid, millest pesuaineid valmistatakse, on mahedalt toodetud oliiviõli, kookosõli, rapsiõli ja palmirasv. Meeldiva lõhna annavad toodetele mahepõllunduslikult toodetud eeterlikud õlid. Kõik need looduslikud koostisosad seob üheks tervikuks aga eriliselt töödeldud vesi. Nimelt energiseeritakse Soneti toodetes kasutatavat vett spetsiaalses veekeerutajas, kus vesi keerleb läbi kaheteistkümne üksteise kohal asetseva munakujulise klaasanuma, millest igaühte on paigutatud vääriskivi, millega vesi anumast läbi keereldes kokku puutub, saavutades allikavee kvaliteedi. Päevas kasutab tehas kuni 7000 liitrit vett, mis kõik läbib veekeerutaja, varustades ka kõiki töötajaid joogiveega.  

Pesuvahendid, mis vastavad sinu vajadustele

Kui tavalistes pesuvahendites on pesuaine, pehmendaja ja valgendaja segatud kokku ühte tootesse, siis Sonett on valinud teise tee.  Nii saab Soneti pesupesemisvahendite puhul iga vahendit doseerida vastavalt kohaliku vee kareduse ja rõivaesemete määrdumisastmele. Selline mitmeosaline pesemisviis on kõige säästlikum ja keskkonnasõbralikum. Loodussäästlikku mõtteviisi toetab ka võimalus vedelaid pesuvahendeid oma taarasse osta. Pane tähele, et kõik Soneti tooted sobivad ka allergikutele ning neile, kes eelistavad lõhnavabu tooteid, on Sonetil varuks neutraalne sari. 

Oktoobris pakume sulle Soneti pesupesemisvahendeid 15% soodsamalt:

Villa ja siidi pesuvahend oliiviga, 1l hind oktoobris 6,84 eurot, püsikliendile 6,36, tavahind 8,05
Vedel pesuvahend värvilisele pesule 1,5l hind oktoobris 8,03  eurot, püsikliendile 7,47, tavahind 9,45
Vedel pesuvahend neutraalne, 2l hind oktoobris 10,28 eurot, püsikliendile           9,56   , tavahind 12,09
Vedel pesuvahend lavendel, 2l hind oktoobris 10,28 eurot, püsikliendile 9,56     , tavahind 12,09
Plekieemaldusspray 100ml hind oktoobris 3,19 eurot, püsikliendile 2,96, tavahind 3,75
Sapiseep 100g hind oktoobris 1,70 eurot, püsikliendile 1,58, tavahind 2,00
Vedel sapiseep, 300ml hind oktoobris 4,24 eurot, püsikliendile 3,94, tavahind 4,99
Pesuvalgendaja, 450g hind oktoobris 3,39 eurot, püsikliendile 3,15, tavahind 3,99
Pesuloputusvahend, 1l hind oktoobris 4,12 eurot, püsikliendile 3,83, tavahind 4,85

Vaata siit ka meie teisi oktoobrikuiseid sooduspakkumisi
Fotod: tootja, Pixabay
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid