/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 august
2020

Parimad ilutoodete pakkumised augustis

Päikesekaitsetooted
Eco Cosmetics päikesekaitsetooted lastele ja täiskasvanutele on augustis kuni -15%. Tootesarjas on nii päikesekaitsepiimad, -spreid kui -kreemid, samuti SPF 30 geel näole.

Urtekrami suvepakkumised
* Aaloegeel (100 ml) soodushind augustis 6.72 EUR (tavahind 7.90 EUR)
* Dušigeelid (500 ml) soodushind augustis 10.12 EUR (tavahind 11.90 EUR)
* Lõhnavaba laste dušigeel (250 ml) soodushind augustis 6.16 EUR (tavahind 7.25 EUR)
* Meeste rulldeodorant (50 ml) soodushind augustis 5.53 EUR (tavahind 6.50 EUR)
* Lavendli vedelseep (300 ml) soodushind augustis 6.97 EUR (tavahind 8.20 EUR)
* Lavendli tükiseep (175 ml) soodushind augustis 4.42 EUR (tavahind 5.20 EUR)

Primavera suvepakkumised
Üle 30-aastase kogemusega Saksa mahekvaliteediga eeterlike õlide tootja Primavera tootevalikus on rida külmpressitud taimeõlisid, mis sobivad suurepäraselt naha- ja juuste hooldamiseks. Lisa baasõlile mõned tilgad eeterlikku õli ja saad just sellise aroomi ja toimega nahahooldustoote, mis on sulle meele järele.
* Primavera argaania baasõli (30 ml) hind augustis 11.39 EUR (tavahind 13.40 EUR)
* Primavera jojoobi baasõli (100 ml) hind augustis 17.43 EUR (tavahind 20.50 EUR)
* Primavera ruumilõhnastajad (30 ml) hind augustis 7.82 EUR (tavahind 9.20 EUR)

Suvistele reisiradadele
Et saaksid võtta suvistele reisiradadele võtta kaasa kõik vajaliku enese eest hoolitsemiseks, oleme valinud oma riiulitele mitmed praktilised väikepakendid ja väikesemõõtmelised tooted, millest mitmed on augustis eriti rahakotisõbralike hindadega.


* Unique salongikvaliteediga šampoonid ja pasamid mugavas 50 ml suuruses
soodushind augustis 3.68 EUR (tavahind 4.90 EUR).
Taani juuksehooldusbrändi tooted sisaldavad juustutöötlusest üle jäävat vadakut, mis on kõrge valgu, vitamiinide ja mineraalainete sisaldusega ja annab juustele elujõudu ning oi, kui kauni läike.

Keskkonnasõbralikult plastikuvabad tahked šampoonid ja palsamid on selle suve trend juuksehoolduses. Meie riiulitele on jõudnud Jolu juuksehooldusvahendid on pakendatud biolagunevatesse kartongtoosidesse. Looduslike eeterlike õlidega lõhnastatud väikesest tahkest tootest jätkub umbes 40 juuksepesuks.
* Jolu tahked šampoonid lastele, kuivadele, rasustele ja normaalsetele juustele ning palsam (50 g) hind juulis 11.07 EUR (tavahind 12.30 EUR)
* Jolu tahke šampoon normaalsetele juustele (10 g) hind juulis 3.78 EUR (tavahind 4.20 EUR)

* Ben&Anna kreemdeodorandid (45 g) hind augustis 6.38 EUR (tavahind 7.50 EUR).
Söögisooda, maisitärklis, shea-või, päevalille-, jojoobi- ja kookosõli ning porganditõmmis teevad sellest deodorandist tõhusa higilõhna tõrjuja. Natrue kontrollitud looduskosmeetika märgist kandva deodorandi puhul võid olla kindel, et see ei sisalda midagi kunstlikku või keha loomulikku talitlust häirivat, näiteks alumiiniumsoolasid. Kanna deodoranti kaenla alla sõrmedega. Hoia toosikest toatemperatuuril.

Fair Squared

Saksamaal Kölnis asuva ettevõte märksõna on õiglane (ingl. keeles „fair“). Õiglus väljendub kõrgekvaliteedilistes loodustoodetes, mille tootmine on läbipaistev alates koostisainetest kuni lõpptooteni. Fair Squared tiim töötab õiglase kaubanduse põhimõtete alusel väikeste tootjatega, et kindlustada neile töö eest õiglane hind ja osta sisse toorainet, mis ei kahjusta intensiivpõllumajanduse tõttu keskkonda.

Raseerimistooted naistele

Fair Squared intiimhügieeni- ja raseerimistooted on loodud spetsiaalselt keha kõige tundlikumatele piirkondadele, et protseduur oleks mugav ja meeldiv ning et raseerimine ei tekitaks ärritusnähte ega karvade sissekasvamist. Toodete koostises on Pakistanist pärit aprikoosiseemnete õli, Palestiina päriolu oliiviõli ja Marokost saadud argaaniaõli, samuti mandli- ja viinamarjaseemnete õli. Tänu nahaärritust ärahoidvatele ja nahka pehmendavate omadustega koostisosadele on sarja tooted nahka tõhusalt hooldavad ja muudavad raseerimise väga mugavaks. Kõikidel toodetel on mahe aprikoosiaroom.

Brändi raseerijad on võitnud disainiauhindu, kuna mõõtmetelt väike käepide passib kätte niivõrd hästi ja raseerijat on väga mugav kosmeetikakotis reisile kaasa võtta.
* Raseerija + 4 vahetustera hind augustis 10.63 EUR (tavahind 12.50 EUR)
* Raseerijate vahetusterad 5 tk hind augustis 10.63 EUR (tavahind 12.50 EUR)
* Öko raseerija + 5 vahetustera hind augustis 10.12 EUR (tavahind 11.90 EUR). Rasseerija käepide on valmistatud Sri Lanka randadest kogutud plastikust ja nii on iga käepideme värv unikaalne.
* Aprikoosi raseerimisseep (250 gml) hind augustis 13.52 EUR (tavahind 15.90 EUR)
* Aprikoosi raseerimisõli (30 ml) hind augustis 15.26 EUR (tavahind 17.95 EUR)
* Intiimpiirkonna raseerimisjärgne palsam (30 ml) hind augustis 12.67 EUR (tavahind 14.90 EUR)

Kangasmaskid on mugav viis pakkuda oma nahale kodus ilusalongist tuntud tõhusat hoolitsust. Tihti on maskide valmistamiseks kasutatud plastikut, mis laguneb looduses väga pikalt. Meie tootevalikus on nüüd korduvkasutatav ökopuuvillast näomask, mida saad iga kasutuskorra järel pesumasinas pesta. Puuvillase maskiga sobib kasutamiseks hästi vedel näomask, mille on Fair Squared tiim pakendanud klaaspurki. Tühi purk pese ära ja vii klaaspakendite kogumise konteinerisse.

* Puuvillane näomask hind augustis 6.26 EUR (tavahind 6.95 EUR)
* Näomask argaaniaõliga kuivale nahale (100 ml) hind augustis 8.96 EUR (tavahind 9.95 EUR)

Dr. Hauschka suvised pakkumised
Saksa mahekosmeetika tipptegija tooted juustele hoolitsevad peanaha ja juuste tervise eest spetsiaalselt valitud ravimtaimede ja taimeõlide toel. Dr. Hauschka üks loojatest, Elisabeth Sigmund tõi omal ajal just nende toodetega Euroopasse India naiste iidsed juuksehoolduse nipid.

* Jojoobi-altee juuksepalsam (200 ml) hind augustis 9.98 EUR (tavahind 13.30 EUR)
* Neemipuu juuksetoonik (100 ml) hind augustis 11.93 EUR (tavahind 15.90 EUR)
* Neemipuu juukseõli (100 ml) hind augustis 14.93 EUR (tavahind 19.90 EUR)

Kehahoolduseks soovitame brändi üht populaarsemat kehapalsamit, mis lõhnab eriti värskelt ja virgutavalt ning niisutab päikest saanud nahka väga mõnusalt.
* Komplekt sidruni-sidrunheina kehapalsam (145 ml) + sidruniseep (100 g) hind augustis 18.68 EUR (tavahind 24.90 EUR)



LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid