/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 märts
2017

Neli õli märtsis neljandiku võrra soodsamalt

Prantsuse õlitootja Emile Noeli peres tegutsevad õlimeistrid juba neljandat põlve järjest ning omal ajal oliiviõlist alguse saanud tootevalik on tänapäevaks laienenud juba kümnetest erinevatest viljadest ja seemnetest pressitud õlideni.
Märtsis tee tutvust Emile Noeli kookose-, maarjaohaka- ja magusmandli õliga, sest kõik need on sel kuul Sulle 25% soodsamad.
Esimese külmpressi magusmandliõli sisaldab rikkalikult looduslikke antioksüdante ning monoküllastumata omega-9 rasvhappeid, mis aitavad reguleerida kolesterooli taset veres.Õli delikaatne maitse sobib lisaks salatikastmetele ja valge kala maitsestamisele ka magusatesse küpsetistesse. Oliiviõlile sarnase suitsemispunkti tõttu võib seda kasutada ka praadimisel ja küpsetamisel. Proovi magusmandliõli südasuvise puuviljakrõbediku pähkli-kaerahelbekattes või isetehtud granolas ning su organism tänab sind täiendava E-vitamiini ja antioksüdantide portsjoni eest.
Emile Noel magusa mandli õli 250ml hind märtsis 11,14 eurot, hind püsikliendile 10,36, tavahind 14,85


Maarjaohakaõli teeb eriti väärtuslikuks selles sisalduv lai skaala bioaktiivseid aineid, mille koosseisu kuuluvad bioflavonoidid, küllastamata rasvhapped linool- ja linoleenhape, karotenoidid, vitamiinid A, B, E, K ja antioksüdandid. Kuumtöötlemisel kaotab see õrn õli oma maksa ja sapiteede talitlust ning seedetrakti tegevust toetavad omadused, seepärast kasuta kaunilt klaarkollast maarjaohakaõli leebe maitsega salatikastmeks ning külmadele kalaroogadele, näiteks lõhetartari või forellicarpaccio peale niristamiseks. Võid lisada maarjaohakaõli ka kevadisele umbrohupestole.
Emile Noel maarjaohakaõli 250ml hind märtsis 14,25 eurot, hind püsikliendile 13,25, tavahind 19,00

Külmpressi kookosõli sobib ideaalselt küpsetamiseks ja praadimiseks, samuti kasutamiseks magustoitudes. Kookosõli talub kuumust paremini kui teised külmprotsessi meetodil valmistatud taimeõlid. Kookosõli kuumutades ei teki isegi kõrgetel temperatuuridel, nt pannil praadides kahjulikke aineid. Kookosõlile omistatakse mitmeid tervistavaid omadusi. Tänu kõrgele looduslike keskmise ahelaga triglütseriidide ja lauriinhappe sisaldusele tugevdab kookosõli immuunsüsteemi, lauriinhape on lisaks antibakteriaalne ja viirustevastane ning keskmise ahelaga triglütseriidid toetavad kaalualandamist, kuna neid on kerge seedida ja need ei ladestu rasvarakkudesse. Kookosõli on kergesti seeditav, annab energiat, kiirendab ainevahetust ning aitab vähendada kolesteroolitaset.
Emile Noel kookosõli 340ml hind märtsis 9,00 eurot, hind püsikliendile 8,37, tavahind 12,00

Desodoreeritud kookosõli on neutraalse maitsega ja sellel on veeauruga eemaldatud kookose lõhn, kuid kõik õli kasulikud omadused on alles. See võimaldab kasutada tervislikku kookosõli praadimiseks ja küpsetamiseks palju laiemalt - lisaks magusatele toitudele ka soolaste roogade valmistamiseks.
Emile Noel desodoreeritud kookosõli 500ml hind märtsis 7,43 eurot, hind püsikliendile 6,91, tavahind 9,90  

Vaata meie teisi märtsikuiseid sooduspakkumisi siit 
Fotod: tootja
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid