/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 veebruar
2017

Naudi teed! Valik Clipperi teesid küünlakuul 20% soodsamalt.

Tassike teed kulub alati ära, olgu see siis kirgas valge, klaar roheline või tummine must tee. Kuigi kõik mainitud teed pärinevad ühe ja sama teepuu küljest, on igal teel oma mekk ja lugu. Veebruaris pakume Su teetassi valikut Clipperi teesid, mille hulgas valget, rohelist ja musta, nii naturaalseid kui maitsestatuid, mahedamaid ning vürtsikamaid. 
Leia oma lemmik ning tõmba teetassi seltsis hinge.


Teepõõsa kirju valik  

Kuigi teetassi võib kallata nii valget, rohelist, kollast kui musta teed, pärinevad need kõik ühelt ja samalt teepõõsalt, Camellia sinensis'elt, eristudes peamiselt teelehtede korjamise aja ning sellele järgneva töötlemisviisi poolest. Kõige vähem on töödeldud valget teed ehk teepõõsa noori lehepungi, kõige enam oolong- ehk teatud viisil fermenteeritud musta teed. Rohelist teed saadakse värsketest teelehtedest, mida enne kuivatamist aurutatakse. Just võimalikult vähene töötlemine aitab säilitada rohelise tee tervisele kasulikke omadusi.

Pööra teetass enda kasuks 

Läbi aegade on tee olnud ennekõike tervisejook. Erinevate uuringute väitel aitab näiteks roheline tee värskendada hingeõhku, kiirendada ainevahetust ja põletada rasvu, alandada vererõhku ja halva kolesterooli taset veres, vähendada südame-veresoonkonnahaiguste riski ning pärssida teatud vähirakkude kasvu. Paljuski võlgneb roheline tee oma tervist toetavad omadused flavonoididele nimega katehhiinid, millel on võimsad oksüdeerumis- ja põletikuvastased omadused. Olemuselt ebastabiilsete katehhiinide mõju saab tugevdada vähese sidrunimahla lisamisega rohelisele teele, mille läbi püsivad katehhiinid stabiilsed kuni seedetraktis imendumiseni. Kui soovid oma teetassist maksimaalset kasu välja pigistada, lisa rohelisele teele alati veidi sidrunimahla ning pea silmas, et katehhiinide tervisele kasuliku mõju ilmnemiseks peaks teed jooma igapäevaselt ning vähemalt 3-4 tassi päeva kohta. 


Veebruaris pakume Sulle erinevaid Clipperi teesid 20% soodsamalt: 

Clipperi roheline tee, 25 tk, veebruaris 2.00 eurot, püsikliendile 1.86 eurot, (tavahind 2.50) 

Need teed maksavad veebruaris 2.32 eurot ning püsikliendile 2.16 eurot (tavahind 2.90): 
valge tee 26 tk, Assam tee vanilliga, 20 tk, Earl Grey tee, 20 tk, India chai teesegu, 20 tk, roheline tee aloe veraga, 20 tk, roheline tee laimi ja ingveriga, 20 tk, roheline tee maasikatega, 20 tk, rohelise teega chai, 20 tk 

Clipperi maitsestatud valged teed (valge tee apelsiniga, valge tee vaarikatega, valge tee vanilliga, 26tk pakis) maksavad veebruaris 2.56 eurot, püsikliendile 2.38 eurot, (tavahind 3.20). 

Meie teisi veebruarikuiseid sooduspakkumisi vaata siit

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid