/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 märts
2015

Märtsis soodsamalt: mineraalainete rikas savijook puhastab organismi

Savi kasulikud omadused nahale ja kasutamine kosmeetikas on laialt tuntud ja hinnatud. Ent roheline mineraalsavi sobib kasutamiseks ka seespidiselt ehk organismi puhastava joogina. Märtsis saad seda proovida 25% soodsamalt!
Bioenergie 100% loodusliku rohelise mineraalsavi pulber Austria firmalt Gerhard Wagner pärineb Sitsiilia lõunarannikult. Pärast säästvat kogumist savi peenestatakse, kuivatatakse päikese käes, ventileeritakse ning jahvatatakse peeneks pulbriks. Roheline värv on savil kõrge rauasisalduse tõttu, mis on organismile kergesti omandatav ning muudab savi erakordselt väärtuslikuks.
 

Peale raua sisaldab roheline mineraalsavi veel rikkalikult mineraalaineid ja mikroelemente – räni, kaltsiumi jne. Mineraalsavi aitab tasakaalustada organismi happelisust, mõjub toetavalt seedimisele ning tugevdab immuunsust. Savijook puhastab organismi, mistõttu on see hea toetaja kehale puhastuskuuride ja dieetide ajal. Tänu rohkele mineraalainete sisaldusele ergutab mineraalsavi vereringet ning mõjub hästi lihastele. Mineraalsavi jook teeb enesetundele head ka pärast liigset toidu või alkoholi tarbimist.

Maskina kasutades puhastab ja taaselustab roheline mineraalsavi nahka, muutes selle pehmeks ja siidiseks ning toites nahka mikroelementide ja oluliste mineraalainetega.


Kasuta joogikuurina:

  • Sega 1-2 tl rohelist mineraalsavi klaasi toasooja veega ja lase mõned minutid seista. Joo hommikuti umbes tund aega enne sööki (klaasi tekkinud sete jäta joomata) või päeva jooksul.
  • Kuurina tarvita kuu aega ning jäta enne uue kuuri alustamist vähemalt 10-päevane paus.

Kasuta maskina:

  • Sega mineraalsavi veega kreemjaks pastaks. Kanna mask kehale/näole, lase mõjuda 10 minutit ning pese maha sooja veega.
  • Maskiks võid ka lahustada 1 tl mett ½ tassi veega ja lisada 1 tl õli (nt mandli-, oliivi- või makadaamiapähkli õli). Sega korralikult ning lisa aeglaselt segades rohelist mineraalsavi, kuni moodustub kreemjas pasta. Kasuta nagu eelmist maski.
  • Savimaski kuivades võib nahk tunduda veidi pingul. Kuna savimask ergutab vereringet, võib pärast maski mahapesemist esialgu nahk punetada, seda eriti tundliku naha puhul.
Märtsis saad rohelise mineraalsavi puhastuskuuri teha 25% soodsamalt
300-grammine purk mineraalsavi maksab 5.06 eurot (tavahind 6.75 EUR). 

Fotod: Biomarket ja Gerhard Wagner

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid