/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
30 jaanuar
2015

Märtsis avab uksed Pärnu Biomarket

Biomarketis täidame oma südamest tulevat missiooni muuta ökotooted Eestis kättesaadavaks, igapäevaseks ja loomulikuks. Selleks avame märtsis oma seitsmenda kaupluse - Pärnu Biomarketi Port Arturi kaubanduskeskuses.
Pärnu Biomarket avab uksed Pärnu kesklinnas Port Artur 1 kaubanduskeskuse I korrusel. Uue kaupluse üle 200 ruutmeetril on valikus ligi 4000 ökotoodet – see on suurim valik ökotooteid Pärnus! Pärnu Biomarketi ökotoidu valikusse kuuluvad peaaegu kõik toidukategooriad. Pakume peaaegu kõike, mida Eestis mahedalt kasvatatakse ja toodetakse ning lisaks väga teadlikku valikut importkaupa.

Samuti pakume uues kaupluses Dr. Hauschka looduskosmeetikat ning ökoloogilisi puhastusvahendeid nii ihule kui kodule. Pakume ka valikut looduslikke heaolutooteid – Primavera eeterlikke õlisid, Jaapani viirukeid, küünlaid jne. Pärnu Biomarketi loodusapteegi riiulitelt leiab mitmeid taimedest valmistatud toidulisandeid, mis aitavad tervist toetada loomulikul moel.

Iga nädal saabuvad Pärnu Biomarketisse värsked mahedalt kasvatatud puu- ja köögiviljad,  jahutatud maheliha, värske piim ja munad ning kõik muu vajalik maitsvateks igapäevaostudeks. Lisaks leiab meie Pärnu kauplusest palju tervislikke, vahvaid, maitsvaid ja kasulikke tooteid kingitusteks.

Laiast tootevalikust aitavad parima valiku teha meie sõbralikud, positiivsed ja professionaalsed teenindajad. Usume, et mahetooted on tervislikud ja loodussõbralikud ning nende kättesaadavuse paranemine ja tarbimise suurenemine muudab elu Eestis tervemaks ja rõõmsamaks.

Tule märtsis meile külla uudistama Pärnu suurimat ökotoodete valikut!


Foto: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid