/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 mai
2015

Mais soodsamalt: toitvad ja tervislikult magusaisu leevendavad puuviljabatoonid

Biomarketis pakume tervislikke Allose ja Lubsi puuviljabatoone, mis on tulvil puuviljade ja marjade kasulikke toitaineid ning priid lisatud suhkrust ja säilitusainetest. Mais saad kahega neist - guaraana-šokolaadi-kookose puuviljabatooni ja kookose puuviljabatooniga maiustada 25% soodsamalt!

Puuviljabatoonid on ideaalne suupiste suveks, pista need oma matka- või reisikotti. Lubsi ja Allose puuviljabatoonid sisaldavad datleid, viigimarju, rosinaid ja mandleid, pähkleid jmt ning eri maitseid on valikus palju-palju. Pakume ka meevabasid ehk 100% taimseid ja lisatud magusaineteta batoone.

Puuviljad ja marjad on kasvanud mahedalt ning korjatud just siis, kui need on kõige küpsemad ja mahlasemad. Nii sisaldavad batoonid rohkesti vitamiine ning sobivad hästi maitsvaks ja tervislikuks vahepalaks. Rikkalikult toitvad batoonid sobivad ka sportimise vahepeal ampsamiseks, aidates võidelda väsimusega, andes jõudu ning leevendades magusaisu tõhusalt, kuid tervislikult.

Mais on Lubsi guaraana-šokolaadi-kookose puuviljabatoon (1.16 eurot) ja kookose puuviljabatoon (1.04 eurot) 25% soodsamad. Tule proovi ära!

Proovi kindlasti ka äsja Biomarketi valikusse lisandnud Lubsi nelja sorti puuviljadest ja marjadest pungil komme ning nelja uut toorbatooni. 100% looduslikud ja mahedalt kasvatatud koostisained, lisatud suhkruta ja meeta ning õrnalt töödeldud, et säiliks kõik see, mis marjades, pähklites ja viljades väärtuslikku – sellised on Lubsi uued kommid. Valikus on suvised maasika-rabarberi, sarapuupähkli, nelja sorti marjadest marjasegu ja mahlased eksootiliste viljade kommid. Küpsetest viljadest valminud maitsvad ja mahlakad kommid annavad kuhjaga kasulikke vitamiine, mineraale ja kiudaineid.

Lubsi puuviljabatoonide rikkalikku sarja lisandus äsja veel neli uut toorbatooni – antioksüdantiderohke kakao-piparmündi, mõnusalt vürtsikas goji-marja-chia-seemne-chai, eksootiliselt hõrgutav ananassi-mandli ning mineraaliderohke India pähkli-datli batoon. Toorbatoone ei ole kuumutatud üle 45 kraadi. Ampsa neid mõnusaid suupisteid niisama maiustusena või sportimise vahepeal, võta kaasa matkale või reisile – puuviljabatoonid annavad energiat igal ajal. 

Fotod: Allos ja Lubs
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid