/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 mai
2017

Maikuu magusad pakkumised

Maikuus on mitmed meie klientide lemmikud Sulle 25% soodsamad! 
Tervisele kasulik kookosõli sobib nii küpsetamiseks kui kokkamiseks, jätkusuutlikult püütud tuunikala ja kiudaineterohked kikerherned pakuvad kena kõhutäie, Karlova Kohvi kohvioad ja Loodusväe täismahlad aga joogirõõmu. 
Naturya väekad vetikad puhastavad keha seestpoolt ning Bentley šampoonid pesevad pea puhtaks tänu taimede väele. Tee tutvust meie maikuu pakkumistega ja leia oma lemmikkaup 25% soodsamalt! 

Kookosõlile omistatakse mitmeid tervistavaid omadusi. Kookosõli on kergesti seeditav, tugevdab immuunsüsteemi, mõjub antibakteriaalselt ja viirustevastaselt, annab energiat, kiirendab ainevahetust ning aitab vähendada kolesteroolitaset.
Kookosõli sobib oma pehmelt magusa meki tõttu hästi küpsetamiseks, aga tänu omamoodi eksootilisele mekile ka praadimiseks ja vokkimiseks Aasia roogades. Kui soovid, et kookosõli maitse toidus ei esineks, vali Emile Noëli desodoreeritud kookosõli. Sel neutraalse maitsega õlil on kookose lõhn veeauruga eemaldatud, kuid kõik õli kasulikud omadused on alles.
Emile Noel kookosõli, 340ml hind mais 9,00 eurot, hind püsikliendile 8,37, tavahind 12,00
Emile Noel kookosõli, 500ml desodoreeritud hind mais 7,43 eurot, hind püsikliendile 6,91, tavahind 9,90

Jätkusuutlik kalapüük ja mahepõllumajandusest pärinevad lisandid on need kaks vürtsi, mis annavad Ühendkuningriikides rajatud ning maailma eri paigus kohalike kaluritega koostööd tegeva Fish4Everi kalakonservidele ainulaadse, ühtmoodi nii maitsemeelt kui südametunnistust rõõmustava meki. Jätkusuutlik kalapüük toetab ka kohalikku kogukonda ja keskkonda üldisemalt. Nii püütakse Fish4Ever konservide tarbeks vööttuunikala kohalike omanduses olevate ja kohalikega mehitatud kalapaadi poolt Assoori saarte lähistelt, sealsamas saab värskelt püütud kala ka konservikarpi pandud. Kõigist tuunikaladest enim levinud vööttuunikala on tuunikaladest kõige väiksem ning elutseb avaookeani pinnakihis ning rannikuvetes.
Fish4Ever vööttuunikala väikesed tükid vees 160g hind mais 2,14 eurot, hind püsikliendile 1,99, tavahind 2,85
Fish4Ever vööttuunikala suured tükid oliiviõlis, 160g hind mais 2,74 eurot, hind püsikliendile 2,55, tavahind 3,65 

Iidsetest aegadest põllukultuurina tuntud kikerherned ei ole ainult mitmekesine toiduaine, millest erinevaid suupisteid, dipikastmeid ja pajaroogasid valmistada, vaid ka suurepärane kiudainete, valgu ja mineraalainete allikas. Kikerherneste vees lahustumatud kiudained hoiavad soolestiku tervist ning pakuvad pikaajalist täiskõhutunnet. Valmista kikerhernestest, koriandrist ja fetajuustust kergelt kevadine salat või ühes tomatite ja paprikaga hautades toekas pajaroog.  
Marschlandi konserveeritud kikerherned 330g hind mais 1,72 eurot, hind püsikliendile 1,60, tavahind 2,29

Saksa mahetootja Lebensbaumi grill-vürtsisool teeb Sinu eest pool tööd ära! Vürtsisoolas täiendavad meresoola paprika, tšilli, sibul, küüslauk, must pipar, rosmariin, majoraan, mis üheskoos annavad grill- ja panniroogadele reipalt vürstika meki.
Lebensbaumi grill-vürtsisool, 125g hind mais 2,39 eurot, hind püsikliendile 2,23, tavahind 3,19 

Kas gluteen teeb kõhule liiga? Me teame, kui populaarsed on gluteenivabad tooted, olgu siis selle eelistuse põhjuseks tõsine gluteenitalumatus või lihtsalt soov oma söögisedelit teraviljatoodete osas korrastada. Maikuus pakumegi mitmeid  gluteenivabasid tooteid 20% soodsama hinnaga. 

Maiasmokkade rõõm kakao peidab endas ka tervisele kasulikku külge. Nimelt sisaldab kakaopulber rohkelt magneesiumi, märkimisväärselt rauda, kroomi, kaltsiumi, tsinki, väävlit ja vaske. Kakao rikkalik antioksüdantide ja flavonoidide sisaldus teeb sellest üldtunnustatud väetoidu. Valmista kakaopulbrist kuuma jooki või tooršokolaadi, sega seda magusroogadesse või lisa lõuna-ameeriklaste kombel liha- ja kanapadadesse.  
Supernutrients kakaopulber Peruust, 250g hind mais 6,15 eurot, hind püsikliendile 5,72, tavahind 8,20 

Kel päev kohvita poolikuks jääb, tehku tutvust Tartus röstitud kohviubadega. Hubases Karlova linnaosas tegutseb Karlova Kohv, kus röstimistrumlis pöörlevad kohvioad kõikmõeldavatest kohvimaadest.  Mais saad soodushinnaga tutvust teha Peruust pärit ubadega:
Karlova Kohvi kohviuba Peruust filterkohvikannule, 250g hind mais 6,68 eurot, hind püsikliendile 6,21, tavahind 8,90 

Paraguai suhkruleht steevia on mitmete põlisrahvaste juures traditsioonilist kasutust leidnud looduslik magusaine. Lõuna-Ameerikast pärit steevia magusus tuleneb väga kõrgest stevioglükosiidi sisaldusest, mille ekstrakt on väidetavalt ligi 300 korda magusam kui suhkur.
Steviosiid annab küll keelel magusa maitseaistingu, kuid on peaaegu kalorivaba. Lisaks on sellel mitmeid kasulikke omadusi: see ei kasvata suhkru kombel kehakaalu, kuid reguleerib veresuhkru taset, mõjub hästi kõhunäärme tegevusele ja soodustab seedimist, on immuunsust tõstev ja antibakteriaalne.
Bioenergie suhkruasendaja steeviaga, 700g hind mais 10,88 eurot, hind püsikliendile 10,11, tavahind 14,50

Vahtrasiirup on Kanada indiaanlaste traditsiooniline magusaine. Kanada rahvuspuuks oleva suhkruvahtra mahlast valmistatakse vee eraldamise teel sahharoosirikas siirup. Siirupil on erinevad kvaliteediklassid, näiteks klass A on puhtam ja heledam ning klass C on tumedam ja karamellisem. Vahtrasiirupi suhkrusisaldus on u 66% ning fruktoosi ja glükoosi sisaldab see samas vahekorras nagu sahharoos ehk 1:1. Lisaks suhkrule sisaldab vahtrasiirup ka looduslikke mineraalaineid, mille kogus sõltub pinnasest, kus puud on kasvanud. Karamellimaitseline vahtrasiirup sobib hästi magustoitude, kohupiima, pannkookide ja vahvlite maitsestamiseks.
Naturata vahtrasiirup A, 250ml hind mais 7,24 eurot, hind püsikliendile 6,73, tavahind 9,65 

Naturaalsed marja- ja puuviljamahlad on lihtne viis lisada oma menüüsse kontsentreeritud koguses vitamiine, mineraalaineid ning muid kasulikke bioaktiivseid aineid. Erinevalt paljudest poodides müügil olevatest, kontsentraadist valminud mahladest on külmpressimise teel valminud täismahlades säilinud kõik eelmainitud kasulikud toitained.
Loodusväe pirninektar 200 ml hind mais 0,67 eurot, hind püsikliendile 0,62, tavahind 0,89
Loodusväe punase viinamarja nektar 200 ml hind mais 0,67 eurot, hind püsikliendile 0,62 , tavahind 0,89
Loodusväe õunanektar 200 ml hind mais 0,67 eurot, hind püsikliendile 0,62, tavahind 0,89

Kui maiustada, siis arukalt! Allose puuviljabatoon sisaldab rikkalikuly kuivatatud puuvilja, Consciouse tooršokolaadis on aga säilinud kakaooa väekad omadused. Allose puuviljabatoon marakujaga, 30g hind mais 1,04 eurot, hind püsikliendile 0,97, tavahind 1,39
Conscious tooršokolaad "Coconut crunch" 50 g hind mais 2,93 eurot, hind püsikliendile 2,72, tavahind 3,90
Palgra närimiskumm Münt (Chicza) 30g hind mais 1,49 eurot, hind püsikliendile 1,39, tavahind 1,99

Kevadisel ajal kulub täiendav kosutus ikka ära! Supertoidu tiitli auga välja teeninud vetikad varustavad organismi rohke taimse valgu ning erinevate mineraalainetega, toetades immuunsüsteemi ja organismi puhastumist.
Naturya klorella pulber, 200g hind mais 14,55 eurot, hind püsikliendile 13,53, tavahind 19,40
Naturya spirulina pulber, 200g hind mais 12,11 eurot, hind püsikliendile 11,26, tavahind 16,15 

Suurbritannia looduskosmeetika tootja Bentley Organics on ühendanud taimetarkuse uuendusmeelsusega. Proovi teepuuõli tasakaalustavat mõju rasustele juustele või granaatõunaseemnete elujõudu kuivadele ja kahjustatud juustele ning turguta neid sheavõid ning kummelitõmmist sisaldava palsamiga. 

Bentley šampoon normaalsetele ja rasustele juustele, 250ml hind mais 4,69 eurot, hind püsikliendile 4,36, tavahind 6,25
Bentley šampoon igapäevaseks pesuks, 250ml hind mais 4,69 eurot, hind püsikliendile 4,36, tavahind 6,25
Bentley šampoon kuivadele ja kahjustatud juustele, 250ml hind mais 4,69 eurot, hind püsikliendile 4,36, tavahind 6,25
Bentley juuksepalsam, 250ml hind mais 4,69  eurot, hind püsikliendile 4,36, tavahind 6,25
Bentley intiimpesugeel, 250 ml hind mais 5,77 eurot, hind püsikliendile 5,36, tavahind7,69

Hoolid puhtast loodusest niisama palju kui puhtast kodust? Siis on Saksa mahetootja Soneti keskkonnasõbralik kodupuhastusvahendite sari just Sinu jaoks. Mais pakume Soneti kodupuhastusvahendeid 15% soodsamalt, et kodu saaks korda ja ka loodus jääks puhtaks!

Fotod: tootjad ja pixabay.com
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid