/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 aprill
2014

Loodusliku päevituspiimaga kingituseks kaasa päevitusjärgne piim

Päike käib aina kõrgema kaarega ja kuna kevadine päike olla see kõige salakavalam, on meil eripakkumine looduslike päevitustoodete sarja Biosolis tootjalt - 100 ml päevituspiimaga kingituseks 150 ml päevitusjärgne piim!
Päikesekaitset on kahte liiki – füüsikalised ja keemilised blokaatorid. Esimesed on looduslikud mineraalid titaanoksiid ja tsinkoksiid, mis moodustavad nahale kaitsekihi ning millelt UV-kiired peegelduvad või hajuvad tagasi. Mineraalne kaitse ei tungi läbi naha ning on seetõttu inimese organismile ohutu. Kuna kaitse on naha pinnal, siis see ongi põhjus, miks looduslikud päikesekaitsevahendid võivad jätta nahale valge või veidi heledama kihi.

Tavalistes päikesekaitsevahendites kasutatavad keemilised blokaatorid imenduvad läbi naha ning absorbeerivad UV-kiiri. Blokaatorid on tehtud sünteetilistest kemikaalidest, mis ei ole ohutud inimesele ega keskkonnale. Keemilist kaitset tuleb nahale määrida pool tundi enne päikese kätte minekut, mineraalne kaitse hakkab toimima kohe pärast pealekandmist. 

Tsinkoksiid ja titaaniumoksiid kaitsevad nii UVB- kui UVA-kiirte eest. Need ei ummista poore ega ärrita nahka ning sobivad ka tundlikule nahale. Tsinkoksiid on tuntud veel oma antimikroobsete omaduste poolest ehk aitab parandada väiksemaid kriimustusi. Mineraale võib looduslikest päikesekaitsevahenditest leida nii koos kui eraldi ning neid lisatakse ka keemilistesse vahenditesse. Kindlasti tasub valida toode, mis sisaldab mõlemat mineraali ehk nii tsinkoksiidi kui titaaniumoksiidi, kuid mitte keemilisi koostisaineid. 

Biomarketis pakume Biosolise sarja looduslikke päikesetooteid. Kevade puhul saad nüüd päevituspiimaga tasuta kaasa päevitusjärgse piima: 
  • Päevituspiim SPF 15 (100 ml) + kingituseks 150 ml päevitusjärgne piim. 
  • Päevituspiim SPF 30 (100 ml) + kingituseks 150 ml päevitusjärgne piim. 
  • Laste päevituspiim SPF 50 (100 ml) + kingituseks 150 ml päevitusjärgne piim mugavas oranžis kotis, millega on hea tooted kaasa võtta.                

Päevitusjärgne piim rahustab ja värskendab nahka, sobib nii näole kui kehale kandmiseks ning pakub leevendust päikesest ja soolast kahjustatud nahale. Piimas sisalduv aaloe niisutab ja kaitseb, saialill ja argaaniaõli uuendavad ja taastavad nahka. Pakkumine kehtib, kuni kaupa jätkub. Päikeseküllast kevadet!


Foto: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid