/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 juuli
2016

Hollala leedriõiesiirup - mitmekesine maitsestaja nii toidule kui joogile

Sumedas suveöös säravad keset vana taluõue leedripõõsaste mahevalged õiekobarad, justkui kutsudes end korjama, et talveõhtuksneed magusad mälestused tallele panna. Jäta see õrn õievaht pealegi põõsastele, sest meil on sulle parem pakkumine - Hollala Demeter leedriõiesiirup. 

Hollala Demeter leedriõiesiirupis on Baierimaa taludest käsitsi korjatud leedriõied kohtunud Paraguai kõgekvaliteedilise maheda roosuhkruga, andes tulemuseks intsensiivse maitsega meeldejääva lisandi toidu valmistamiseks kui kokteilidesse segamiseks. Proovi Hollala leedriõiesiirupit salatikastmetes, jogurti peal, morsijoogi või tassikese tee magustajana, aga miks mitte ka elegantse suvekokteili lisandina.
Meeldejääva veinikokteili jaoks kalla klaasi paar jääkuubikut ja mõned piparmündilehed, kalla peale 1 teelusikas Hollala leedriõiesiirupit, lisa mõned piparmündilehed ning kaunista klaas laimiviiluga. Täida klaas seejärel jahutatud valge kuiva veini või vahuveiniga ning naudi sumedat suveõhtut ilma et peaksid õuel hõljuvat õitemerd noppima. 
Muidugi võid värskendava kokteili segada ka alkoholivabalt. Selleks kalla jääga täidetud klaasi 1 supilusikatäis leedriõiesiirupit, lisa paar laimisektorit ning mõned melissi- või mündilehed ning täida klaas maitsestamata gaseeritud vee või toonikuga. 


Juulis Biomarketi kauplustes Hollala Demeter leedriõiesiirup hinnaga  5.28 EUR (tavahind 8.80)

Pane tähele, et kui oled Biomarketi püsiklient, lisandub kampaaniasoodustusele  ka püsikliendisoodustus!
Fotod: tootja, Biomarket
Vaata siit ka Biomarketi teisi sooduspakkumisi!
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid