/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
24 november
2015

Küpseta ise või krõbista mõnuga: mitut sorti piparkoogid ja tainas agaratelt ökopagaritelt

Jahedal ja niiskel talveajal tasub krõbistada piparkooke. Piparkookidesse lisatud vürtsid soojendavad keha seestpoolt ning ergutavad seedetuld ehk aitavad toekamaid toite (mida jahedamal aastaajal rohkem sööme) paremini ära seedida. Biomarketis ootavad sind mitut sorti piparkoogid agaratelt ökopagaritelt.

Meil on krõbedad piparkoogid juba kohal! Pagar Võtaksi ökopagarikoja agarad pagarid on küpsetanud meile tavalistele piparkookidele lisaks mandlipiparkooke, tatrajahust piparkooke, piparkooginöpse pohladega, piparkoogipulkasid ja pehmeid piparkooke. Hõrke tatrajahust piparkooke pakub ka Loodusvägi.

Kui aga soovid oma kodu ise piparkookide küpsetamise isuäratava hõnguga täita, siis pakume sulle selleks samuti abi. Ise piparkookide küpsetamiseks saad meil valida tavalise ehk nisujahuga piparkoogitaina ning tatrajahust taina vahel. Need mõlemad on valminud samuti Pagar Võtaksi pagarite osavate käte abil.

Üks on ökopiparkookide puhul kindel - need on valminud puhtast toorainest ega sisalda midagi üleliigset ning tänu sellele maitsevad piparkoogid imehästi!

Soojendavate piparkookide toimet täiustama passivad nende kõrvale suurepäraselt Loodusvägi alkoholivabad glögid. Soojendavate ürtidega kodumaistest marjadest alkoholivabade maheglögide valikus on vitamiinirikkad astelpajuglögi, pohlaglögi ja metsmustika-mustsõstra glögi. Kuumuta neid 60-70-kraadini ja naudi piparkookide kõrvale mõnusat vürtsikat talvist jooki!

Foto: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid