/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
07 märts
2022

Korilane nüüd ka Biomarketis

Meie klientide soovil oleme Biomarketi sortimenti lisanud Korilase tooted!

Korilane on esimene sertifitseeritud orgaaniline toidulisandite kaubamärk Eestis, mis toodab unikaalseid ekstrakte erilise väega taimedest ja marjadest. Saaremaalt pärit ökomärgist kandvate toidulisandite tootearendust nõustavad biotehnoloogid. Toodetes kasutatakse kodumaist toorainet.

Tule loe lähemalt uuesti Biomarketis müüdavas brändist: Korilane.


Korilane
, varasemalt tuntud nimega kui  Bionor Health, on esimene sertifitseeritud orgaaniline toidulisandite kaubamärk Eestis. Korilane alustas oma tegevust aastal 2016 BioNor Health nimega ja samal aastal rajati mahepõllud ja -tootmine Saaremaal. Saaremaa kohalikud talunikud külvavad koostisainete seemned mulda ja sorteerivad käsitsi saagi, et pakkuda parimat kvaliteeti. Kuna Korilasel on oma tootmine, siis sellega tagavad nad ka toodete kõrge kvaliteedi igas tootmisetapis. 

Korilase toidulisandid on autentsed ja põhinevad teadusuuringutel. Taimede kasutamine nende kõige puhtamal kujul on Korilase lihtsuse alus. Tooted on vabad sünteetilistest täiteainetest, mürgistest kemikaalidest, kunstlikest magus-, värv-ja säilitusainetest ning pärinevad puhtast Saaremaa loodusest.

Korilase toidulisandid on sertifitseeritud mahetooted, vastavalt Eurooa Liidu poolt sätestatud standartitele. Kõik Korilase tooted on GMO- ja gluteenivabad nind nendesse ei ole lisatud värvi- ja säilitusaineid ega sünteetiulisi täidiseid. Korilase ekstraktid muudab turul ainulaadseks tõsiasi, et ekstragendina ei kasutata alkoholi, seega tooted pole valmistatud alkoholi baasil. Maagiliseks abiliseks siinjuures on lutsern.  Korilase tootmises kasutatav lutsern pärineb ökoloogiliselt puhastelt mahepõldudelt.


Mis taim see lutsern on?


Eesti keelse nimega lutsern (Alfalfa) on tuntud põllukultuuris juba 1500 aasta tagusest ajast. Nimetus "kõikide toitude isa" tuleneb hoopiski Pärsiast, kui seda taime hüüti "al-fac-facah-ks". Hiinlased on kasutanud lutserni juba tuhandeid aastaid.

Lutserni muudab mitmekülgeks ja imeliseks see, et antud rohttaime puhul on võimalik ära tarvitada kõik tema osad: lehed, varred, juured ja seemned. Lutserni taime juured tungivad mullas sedavõrd sügavale, et taimel on võimalik ammutada mineraale, mis aga teistel taimedel tavaliselt kättesaamatuks jäävad.  Rahvameditsiinis pikalt kasutusel olnud lutsern on väga toitainete- ja flavonoididerikas taim. Lutsern sisaldab rohkelt B6-vitamiini, D-vitamiini, kaltsiumit, kaaliumit, magneesiumit, fosforit ja mangaani.  



Biomarketi valikus on 3 Korilase toodet:



Lutserniekstrakt aitab kaasa normaalsele energia- ja ainevahetusele, aitab hoida söögiisu kontrolli all. Aitab kontrollida kolesterooli ja vereshuhkru taset. Sisaldab terve rea vitamiine ja mineraale.



  • Mahepõldudelt korjatud lutserni peetakse ravimtaimede eelkäijaks ning on juba iidsetest aegadest kasutatud meditsiinilistel eesmärkidel.
  • Lutserniekstrakt on looduslike vitamiinide ja mineraalide kontsentraat.
  • Ekstrakt sisaldab eelkõige B6 vitamiini, mis aitab kiirendada ainevahetust.
  • Rahvameditsiinis peetakse lutserni keha puhastajaks, kuna ta puhastab seedetrakti ning väljutab kehast mürk-ja jääkaineid.
  • Lutsern aitab hoida söögiisu kontrolli all, mistõttu võib väheneda kehakaal.
  • Lisaks aitab lutsern kontrollida ka kolesterooli ja veresuhkru taset.


Lutserni ja astelpaju ekstrakt toetab immuunsust, aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Aitab kontrollida kolesterooli ja vereshuhkru taset. Sisaldab terve rea vitamiine ja mineraale.




  • Mahepõldudelt korjatud lutserni peetakse ravimtaimede eelkäijaks ning on juba iidsetest aegadest kasutatud meditsiinilistel eesmärkidel.
  • Lutserni-ja astelpaju ekstrakt on looduslike vitamiinide ja mineraalide kontsentraat immuunsüsteemi tugevdamiseks.
  • Ekstraktis on eelkõige B6 vitamiini, mis aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust.
  • Lisaks aitab lutsern kontrollida ka kolesterooli ja veresuhkru taset ning astelpaju aitab kaasa keha loomulikele kaitsemehhanismidele.



Metsmustika ekstrakt toetab silmade tervist, aitab stabiliseerida kollageeni moodustumist silmades. Toetab seedimist ja on tugev antioksüdant.





  • Silmade tervise halvenemisele võivad viidata järgmised sümptomid: limaskestade punetus, silma kapillaaride lõhkemine, “liivatera tunne” silmades ja valu kulmukaartes.
  • Puhas metsmustikaekstrakt on parim looduslik abivahend aitamaks kaasa normaalsele nägemisele läbi antioksüdatiivse toime ning stabiliseerimaks kollageeni moodustamist silmades.
  • Metsmustikaekstrakt on ka suurepärane tugi seedimisele ja selles sisalduvad antotsüaniinid (looduslikud pigmentained) aitavad kaasa veresoonkonna tervisele.
  • Ekstrakt sisaldab eelkõige mangaani, mis omakorda aitab hoida luid normaalsena, aitab kaasa sidekoe moodustamisele ning aitab kaitsta keha oksüdatiivse stressi eest.

Blogipostitus põhineb korilane.eu kodulehel olevale infole.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid