/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
11 märts
2019

Kevadpuhastus Sinu kehale

Parim aeg organismi jääkainetest puhastamiseks on aastaaegade vaheldudes ehk kevadel ja sügisel pööripäeva paiku. Kevadpuhastus aitab väljutada talve jooksul organismi kuhjunud jääkained ning värskendab nii keha kui vaimu.  Kuigi Sinu keha on üks äraütlemata nutikas süsteem, milles igal elundil ja elundkonnal oma ülesanne, jääkainete eemaldamise eest hoolitseb neist õige mitu. Kui aga keha isepuhastumisvõimest ei piisa, võid tuge leida hoolikalt valitud loodustoodetelt.  

Erguta seedimist

Triphala on ajurveedilises meditsiinis tuntud kompleks, millele annavad mõjujõu kolm taime: amla (amalaki õislehik), bibhitaki (siiami terminaalia) ja haritaki (tinditerminaalia). Toimet täiendavad rabarberi- ja lagritsajuur, kõrbe-teelehe seemnekestad (psüllium), linaseemned ja apteegitilli seemned.
Triphalat kasutatakse ajurveedas soolestiku puhastamiseks, seedetegevuse ergutamiseks ja kõhukinnisuse leevendamiseks. Toimib lahtistavalt, jämesoolt puhastavalt ja mürkaineid väljutavalt, aitab ka haiguste järgselt organismi puhastada.
Pukka Triphala Plus 60 kapsli hind märtsis 22.91 eur, püsikliendile 21,30 tavahind 26.95

Kiudaineterikas soolepuhastus Detox toetab soolestiku talitlust, hoiab sooled mürkainetest puhtad, kõhu pehme ja jääkmassi liikuvana. Detox aitab säilitada normaalset kehakaalu ning soodustada kolesterooli väljutamist organismist.
Ecosh Detox (psülliumi ja kiudainete kompleks) 260g hind märtsis 18,70, püsikliendile 17,39 ja tavahind 22 

Põhja – Ameerika rahvameditsiinis on Must pähkel kõrgelt hinnatud tänu selle koostises olevate looduslike ainete tõhusale toimele.Taim sisaldab polüfenoole, juglooni, karotiini, C, B1-, B6-, F-, E-viatmiini, eeterlikku õli, orgaanilisi happeid, tanniine ja teisi aineid. Musta pähkli ekstrakt aitab puhastada organismi, toetada seedetrakti ja immuunsüsteemi.

Must pähkel on eriti rikas C- vitamiini poolest, mis teeb temast suurepärase antioksüdandi kaitstes organismi vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. C-vitamiini leidub temas kaheksa korda enam kui mustsõstras ja viiskümmend korda rohkem kui tsitrusviljades. 

Ecosh Musta pähkli ekstrakt 90tk hind märtsis 13,59, püsikliendile 12,64, tavahind 15,99

Organismi puhastaja ja seedimise toetajana toimib aaloemahl. Võta seda 1-2 spl tühja kõhu peale (eriti hommikuti) 2-3 korda päevas.

Pukka Aaloemahl BIO 99,8%, 1L hind märtsis 11,86, püsikliendile 11,03, tavahind 13,95






Soolestik tasakaalu

Probiootikum Biolatte Original sisaldab kasulikke elusaid inimspetsiifilisi piimhappebaktereid, mis stabiliseerivad sooletrakti mikrofloorat, normaliseerivad selle tegevust ning aitavad vähendada ebamugavustunnet kõhus. Piimhappebakterid soodustavad mao-sooletrakti sisu liikumist ja regulaarset väljaheidete väljutamist ning eemaldavad organismist kahjulikke aineid. Samuti soodustavad probiootikumid heade bakterite kasvu ning toitainete, vitamiinide ja mineraalide omastamist.
Biolatte Original 110 kapslit hind märtsis24.65 eur, püsikliendile 22.92, tavahind 29.00

Biolatte Havitall pulber parandab soolestiku tegevust, puhastab jämesoolt, tasakaalustab kolesterooli, parandab hormonaaltasakaalu ja pärsib pärmiseent ning on abiks ka kaalu alandamisel. Toode sisaldab looduslikku C-vitamiini, kõrbe-teelehe seemnete kesti, sisu ja idusid ning elusaid inimspetsiifilisi baktereid. Kiud lisavad soolestikus osmootilist rõhku ning piimhappebakterid paljunevad kiiremini, C-vitamiin ja mineraalid imenduvad paremini. 

Biolatte Havitall pulber 250g hind aprillis 24,31eur,  püsikliendile 22.61, tavahind 28.60 

Võitlus magusaisu vastu 

Kroom on oluline mikroelement, mis aitab kaasa makrotoitainete normaalsele ainevahetusele. Kroom aitab hoida normaalset vere glükoosi taset, mistõttu ei kipu magusaisu liigselt kallale.  Kaneel on tuntud ka diabeedi vastase toimega. See aitab alandada veresuhkru taset ja suurendada organismi tundlikust insuliini suhtes, mis on ülioluline hormoon, et hoida veresuhkru taset tasakaalus.  

Viridian on pannud kokku kroomist ja kaneelist kokku tandemi, mis aitab sul leevendada magusaisu ning hoida kaal ning toitulaud kontrolli all.  

Alustada võid 7-päevasest suhkrudetox komplektist, mille sees on lisaks kapslitele ka 7-päevane detoxplaan ja retseptid.  Pärast kuuri võid jätkata igapäevaselt kroomi ja kaneeli kompleksi tarbimist.

Viridian Kroomi ja kaneeli kompleks, 7 päeva detox, 14kps hind märtsis 7,22, püsikliendihind 6,71 ja tavahind 8,49

Lisa smuutidele jõudu juurde

Klorella ja spirulina on sini-rohevetikad, mis tekkinud fotosünteesi toimel ehk protsessis, mille kaudu taimed ammutavad energiat päikesevalgusest. Magevees kasvav toitaineterikas sini-rohevetikas spirulina pakub igapäevasele toidulauale mitmekülgset täiendust, toetades immuunsust, vähendades väsimust ning aidates alandada kehakaalu. Rikkalikult taimset valku (sh. kõik asendamatud aminohapped), olulisi vitamiineja mineraalaineid sisaldav spirulina on kergesti seeditav ja seda võib tarvitada regulaarselt.

Rohke valgusisalduse tõttu on  spirulina eriti teretulnud taimetoitlaste ja veganite toidulaual, sobides ka hästi sportlastele tänu oma energiat andva ja vastupidavust suurendava mõju poolest. Rikkalikku rauasisalduse poolest on spirulina tänuväärne toidulisand ka raseduse ja imetamise ajal, lastele ja teismelistele kasvuperioodil ning kehvveresuse korral.

Klorella ja spirulina kombinatsioon sisaldab mitmekesist ja rikkalikku toitainete kompleksi, mis korrastab seedimist, toetab immuunsüsteemi, aju ja südame-veresoonkonna tööd. Kompleks aitab hoida veresuhkru taset tasakaalus ning tugevdab luid ja lihaseid.

Naturya spirulina pulber 200g hind märtsis 11,47 eur, püsikliendile 10,66 , tavahind 13,49

Naturya klorella pulber 200g hind märtsis 13,59 eur, püsikliendile 12,64 , tavahind 15,99 

Green Origin klorella ja spirulina tabletid 180 tk hind märtsis 8.97 eur, püsikliendile 8,34, tavahind 10,55  

Lisaks erinevatele loodusapteegi toodetele aitavad organismil oma puhastustööd läbi viia ka mitmed taimeteed, seedimist ergutab ning veresuhkru kõikumist stabiliseerib aga enne söögikorda joodud lahja õunaäädikajook. Seedimist kiirendab suurem kiudaine tarbimine. Lisa erinevaid kliisid oma hommikupudru sisse või hoopis smuutisse ja jogurtisse.

Biona filtreerimata siidriäädikas, 500ml märtsis 3,23 eurot, püsikliendile 3,00,  tavahind 3,80

Yogi puhastav tee 17 tk märtsis 3,39 eurot, püsikliendile 3,15, tavahind 3,99

Cupperi puhastav tee, 20 tk märtsis 2,54 eurot, püsikliendile 2,36, tavahind 2,99

Energia talu organismi puhastav tee 20g märtsis 2,20 eurot, püsikliendile 2,05, tavahind 2,59

RemedyWay Toortatrakliid , 500g märtsis 1, 28, püsikliendile 1,19, tavahind 1,50

Kindlasti ai

tavad organismil oma tööd teha lihtsad elustiilimuudatused. Too oma argipäeva tasahilju mõni uus harjumus ja näe, kuidas sellest su tervisele tulu tõuseb.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid