/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 jaanuar
2018

Tervisliku toitumise koolitused Biomarketis: Söö ennast terveks ja rõõmsaks!

Kas lubasid endale, et uuel aastal sööd tervislikumalt, targemini, paremini? Antud lubadus on pool võitu, pealehakkamine teine pool. Kui lubaduse täitmiseks aga teadmisi napib, tule Biomarketisse toidukoolitusele ning söö ennast terveks ja rõõmsaks! 

Koolitussari "Söö ennast terveks ja rõõmsaks!" on mõeldud tervislikust toitumisest huvitatuile. Koolitused algavad jaanuaris ning toimuvad Biomarketi hubases köögistuudios (Peetri 11, Tallinn) kaks korda kuus kell 18-21. Igal koolitusel räägime lahti ühe tahu tervislikust toitumisest ning valmistame üheskoos ka viis maitsvat toitu. Loengu materjalid ning retseptid saab koju kaasa. 
Koolitajaks on toidukirjutaja Liina Karron, kelle kogemustepagasis nii erinevaid kokaraamatuid, kaastöid toiduajakirjadele kui tervisenõustaja õpe.

Ühe koolitusõhtu hind on 35 eurot osaleja kohta. Koolitusele saab registreeruda ning lisainfot küsida meiliaadressil liina.karron@biomarket.ee või telefonil 56212796. 

"Söö ennast terveks ja rõõmsaks" koolituste ajakava ja teemad on järgmised:

JAANUAR

16. jaanuar: Kergel sammul edasi! / Grupp on täis! 

Peenem piht ja kergem samm saavad alguse tõhusalt toimivast soolestikust. Kuidas aitab arukas söömine korrastada seedimist ning langetada kaalu? Miks peaksid pre- ja probiootilised toiduained igapäevasele toidulauale kuuluma ning kuidas neid toitudes kasutada? Sel koolitusel räägime lähemalt kõhusõbralikust toitumisest ning teeme tutvust pre- ja probiootliste toiduainetega. Koolitus algab tervitusjoogi, tervisliku ampsu ning teemakohase loenguga. Koolituse teises pooles valmistame viis kõhusõbralikku toitu, mille pärast ka koos ära sööme. Igaüks saab käe valgeks ja kõhu täis!  

25. jaanuar: Tugevda oma immuunsüsteemi!

Millised toiduained tugevdavad immuunsüsteemi? Mida peaks sööma, kui ümberringi möllavad viirused? Kuidas kiiremini terveneda? Veel ei ole hilja teha tervislikke valikuid, mis aitavad kevadeni tervena püsida.
Sel koolitusel pöörame tähelepanu immuunsüsteemi toetavale toitumisele.
Koolitus algab tervisliku kuuma joogi ning teemakohase loenguga. Koolituse teises pooles valmistame viis immuunsüsteemi toetavat toitu, mille pärast ka koos ära sööme. Igaüks saab käe valgeks ja kõhu täis!  

VEEBRUAR

13. veebruar: Peata aeg ja paista silma!

Vananemine on vältimatu protsess, kuid kas me kõik vananeme samas tempos? Mis on kronoloogiline ja bioloogiline vanus? Kuidas aja kulgu teadliku toitumisega aeglustada? Mis on antioksüdandid ja kuidas võidelda vabade radikaalidega?
Sel koolitusel õpime valmistama värvikirevaid ja maitserohkeid roogasid, mis tulvil erinevatest antioksüdantidest. Koolitus algab tervisliku smuuti ning teemakohase loenguga. Koolituse teises pooles kokkame üheskoos viis antioksüdantiderikast toitu, mille pärast ka koos ära sööme. Igaüks saab käe valgeks ja kõhu täis!  

20. veebruar: Toida oma energiat!

Kas täis kõht peab tõesti loiuks tegema või võiks söömine anda hoopis energiat? Kuidas hoida pea selge ja vaim värske ka peale korralikku kõhutäit? Kuidas süüa vähem, aga targemini? Kas kõik kalorid on ühtviisi väärtuslikud? Tule ja saa teada!
Koolitus algab tervisliku smuuti ning teemakohase loenguga. Koolituse teises pooles valmistame viis energiarikast rooga, mille pärast ka koos ära sööme. Igaüks saab käe valgeks ja kõhu täis!  

MÄRTS

20. märts: Söö ennast säravaks!

Mida süüa, et juuksed säraks, nahk kumaks ja küüned terved püsiks? Kuidas oma kaunist välimust seespidiselt toetada? Kas ennast saab ilusaks süüa? Sel koolitusel pöörame tähelepanu toitainetele, mis toetavad naha, juuste ja küünte tervist.
Koolitus algab tervisliku smuuti ning teemakohase loenguga. Koolituse teises pooles valmistame viis välist ilu seespidiselt toetavat toitu, mille pärast ka koos ära sööme. Igaüks saab käe valgeks ja kõhu täis!  

APRILL 

17. aprill:  Söö ennast rõõmsaks ja rahulikuks!

Kui meel on must ja tuju tusane, liigub mõte lohutustoitudele. Kas söök võib mõjutada meeleolu? Kas tujukõikumisi saab toiduga tasakaalustada? Kas hea uni sõltub ka söögist? Sel koolitusel on laual tujutoidud, mis hoiavad meele rõõmsa ja vaimu rahulikuna. Koolitus algab tervisliku smuuti ning teemakohase loenguga. Koolituse teises pooles valmistame viis tujutoitu, mille pärast ka koos ära sööme. Igaüks saab käe valgeks ja kõhu täis!


Pane tähele, et kõiki koolitusi saab tellida ka gruppidele (8-12 in) tellijale sobival ajal. Võta ühendust meie toidukoolitaja Liina Karroniga liina.karron@biomarket.ee või telefonil 56212796. 

Söö ennast terveks ja rõõmsaks! 
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid