/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 aprill
2019

Kevadesse energiat ja rõõmu

Kevad toob sammu reipust ja kutsub aktiivsemale eluviisile. Nüüd on tark pika talve jooksul kahanenud energiavarusid tervislikult ja terviklikult turgutada ning organismi nii sisemiselt kui välimiselt teadlikult toetada. Et väsimusest ja tujutusest võitu saada, sobivad hästi toidulisandid, aga ka lõhnameele kaudu meeleolu tõstvad kosmeetikatooted. Aprillis leiad Biomarketist terve rea tervislikku toitumist, nahahooldust ja sportimist toetavaid tooteid 15% soodsama hinnaga.


Magneesium on elu säde

Magneesiumi nimetatakse elu sädemeks ja sisemise rahu mineraaliks. Kaltsiumi järel organismis teine kõige levinum mineraal on oluline sadadele ainevahetusfunktsioonidele, see muudab meid stressile vastupidavamaks, rahustab närvisüsteemi, annab energiat ja lõõgastab lihaseid. Kuigi magneesiumit leidub nii loomsetes kui taimsetes toiduainetes, ei saa väidetavalt valdav enamus meist seda väärtuslikku mineraali toidust piisaval tasemel. Magneesiumi puudusest võib anda märku unetus, lihasekrambid, tõmblemine, kiirem pulss ja kõrge vererõhk, samuti lihaste nõrkus ja üldine väsimus ning närvilisus. Appi tuleb mitmekülgne valik magneesiumitooteid: sissevõetavad kapslid ja pulber, mineraalvesi, samuti nahale määritav geel, õli ja helbed jalavanni tegemiseks. Magneesium imendub nimelt eriti hästi naha kaudu ja õhtune jalavann, see kõlab ju hästi!

Donat looduslik mineraalvesi (1 l) hind aprillis 2.12 EUR, hind püsikliendile 1.97 EUR (tavahind 2.49 EUR)

Viridan magneesium 300 mg (30 kapslit) hind aprillis 11.04 EUR, hind püsikliendile 10.27 EUR (tavahind 12.99 EUR)

Viridian magneesiumtsitraat (150 g), hind aprillis 17.72 EUR hind püsikliendile 16.48 EUR (tavahind 20.85 EUR)

Viridian kaltsiumi, magneesiumi ja tsingi pulber (110 g) hind aprillis 11.89 EUR, hind püsikliendile 11.06 EUR (tavahind 13.99 EUR)

BetterYou magneesiumihelbed (250 g), hind aprillis 4.08 EUR, hind püsikliendile 3.79 EUR (tavahind 4.80 EUR)

BetterYou magneesiumihelbed (1 kg), hind aprillis 9.87 EUR, hind püsikliendile 9.18 EUR (tavahind 11.61 EUR)

 

Supertoidud annavad jaksu

Kui sulle meeldivad smuutid, siis tee neist eriti vägevad ja ekstrarohelised lisades Naturya väetoitude segu, milles on kanepiproteiin, nisuoras, ananass, klorella ja spirulina. Nii on see pulber pungil proteiinist ja valgust, aga ka rauast, tsingist, E- ja B12-vitamiinist. Kiirustades on lihtne end toidukorrast ilma jätta ja siis on abiks toekas amps. Üks maitsev kakaobatoon on toitainetest ja energiast tulvil nutikas vahepala - ampsa terviseks!

Naturya väetoitude segu (250 g) hind aprillis 16.99 EUR, hind püsikliendile 15.80 EUR (tavahind 19.99 EUR)

Naturya kakaobatoon (40 g) hind aprillis 2.12 EUR, hind püsikliendile 1.97 EUR (tavahind 2.49 EUR)

Peruu Andidest pärit tervist üldtugevdavat ja energiat andvat makajuurt hinnatakse tänu rohkele ja hästi tasakaalustatud kiudainete, mineraalide ja süsivesikute sisaldusele. Maka sisaldab rikkalikult valku, B-grupi vitamiine (B1, B2, B6), kaltsiumit, rauda ja tsinki, tugevdab organismi ning annab vastupidavust ja energiat vaimse ja füüsilise väsimuse korral.

Viridian maka ekstrakt (60 kapslit) hind aprillis 23.79 EUR, hind püsikliendile 22.13 EUR (tavahind 27.99 EUR)

Spirulina vetikat peetakse maailma üheks kõige toitainerohkemaks toiduaineks ning toidu kõrval ka ravimiks. Terviseekspertide hinnangul suudab spirulina varustada meid maksimaalse hulga toitainete, tervise ja energiaga, andes samal ajal minimaalselt kaloreid ning kurnamata keha transrasvhapetega. Eelkõige varustab spirulina meid taimse valgu, B12 vitamiini, kaltsiumi, magneesiumi, kaaliumi ja rauaga.

Green Origins spirulina pulber (150 g) hind aprillis 8.36 EUR, hind püsikliendile 7.78 EUR (tavahind 9.84 EUR)

Klorofüllist, E-vitamiinist ning kaltsiumist, rauast ja tsingist tulvil nisuorase pulber kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest, aitab tugevdada luid ja hambaid ning toetab hapnikku transportivate punaste vereliblede loomet. Üks nisuorase toidukord sisaldab enam kui kolmandiku päevasest soovitatavast rauaannusest. Nisuoras aitab vähendada väsimust, toniseerib ja annab energiat ning tugevdab organismi haigustest taastumisel.

Green Origins nisuorase pulber (125 g) hind aprillis 7.22 EUR, hind püsikliendile 6.71 EUR (tavahind 8.49 EUR)


Toidulisandid turgutavad

MSM-pulber ehk metüülsulfonüülmetaan on rikkalik looduslik veeslahustuv väävliallikas, mis pakub head võimalust väävlipuuduse leevendamiseks või väävlitarbimise suurendamiseks. Väävel on üks neist aktiivset eluviisi toetavaist mineraalainetest, mis annab vastupidavust lihastele, liigestele ja luudele ning osaleb sidekoe ja kõhrede loomisel. Ühtlasi ka ilumineraalina tuntud väävlit on läbi aegade hinnatud tänu tema kollageeni ja elastiini moodustamist soodustava toime pärast, mis omakorda mõjub hästi juustele, nahale ja jumele.

Natures Aid MSM (metüülsulfonüülmetaan) (90 tabletti) hind aprillis 11.43 EUR, hind püsikliendile 10.63 EUR (tavahind 13.45 EUR)

Oomega-3 rasvhapped on rasvad, mida organismi ise toota ei suuda, kuid mis on meile äärmiselt vajalikud. Uuringute kohaselt kaitseb oomega-3 aju vananemisega seotud kognitiivse taandarengu eest, toetab närvide moodustumist ning närvisüsteemi kommunikatsiooni, samuti seisab selle eest, et stress närvisüsteemi ei kahjustaks. Lisaks kaitsevad oomega-3 rasvhapped südant ning aitavad leevendada põletikke. Tervislike rasvade tarbimine võib muide paradoksaalsel moel lülitada sisse organismi loomuliku kaalukontrolli ja aidata saleneda. Just see rasvhape stimuleerib leptiini eraldumist, see hormoon aga pärsib isu ning põletab rasvavarusid.

Vaikse ookeani väikestest rasvastest kaladest (anšoovised, sardiinid) toodetud Natures Aid oomega-3 kalaõli on puhastatud saasteainetest, sh raskmetallidest ja dioksiinidest ning sisaldab kõrges kontsentratsioonis oomega-3 rasvhappeid EPA ja DHA. Kapsleid on mugav võtta ja nii ei ole vaja mõelda välja ühtki vabandust, et kasulik  kalaõli võtmata jääks.


Natures Aid oomega-3 kalaõli (60 kapslit) hind aprillis 12.64 EUR, hind püsikliendile 11.75 EUR (tavahind 14.87 EUR)

Musta köömne õli peetakse mitmetes kultuurides imeravimiks, mis aitab paljude tervisehädade puhul. Tänu asendamatute rasvhapete suurepärasele kombinatsioonile leevendab see õli põletikulisi protsesse ja allergiat, eriti nohu. Samuti aitab musta köömne õli hoida veresuhkru tasakaalus ning toetab südame-veresoonkonna tervist ja aju tööd, eriti vanusest tingitud kognitiivse languse ennetamisel. Meeldivalt vürtsika maitsega õli sobib suurepäraselt salatikastmeks, aga ka pudrudesse ja smuutidesse.

Viridian öko musta köömne õli (200 ml) hind aprillis 23.76 EUR, hind püsikliendile 22.09 EUR (tavahind 27.95 EUR)



Suhkrule on figuurisõbralikke alternatiive

Kui magusahimu ei anna asu ja otsid suhkrule asendajat, tee tutvust erütritooli ja steviaga. Erütritool on keemilises mõttes ksülitoolile sarnaselt mitte suhkur, vaid suhkrualkohol. Looduslikult esineb erütritooli mitmetes puuviljades (pirnid, melonid) ning kääritatud toiduainetes (vein, juust, sojakaste). Kergesti seeditav, madala kalorsusega ning kaariest mitte tekitav erütritool on heaks alternatiiviks igapäevase suhkru tarbimise vähendamisel.

Lõuna-Ameerikast pärit stevia ehk suhkruleht on tuntust leidnud ka juba Eesti aknalaudadel ja lillepottides. Stevia plusspoolele saab panna faktid, et ta ei tekita kaariest ning ei mõjuta suhkrutaset veres. Täielikult kalorivaba stevia on suhkruga võrreldes 300 korda magusam ning sobib ühtviisi nii suhkruhaigetele kui saleda joone ihalejatele.

GSE Stevia Sweet tabletid (300 tk) hind aprillis 5.60 EUR, hind püsikliendile 5.21 EUR (tavahind 6.59 EUR)

Bioenergie suhkruasendaja erütritool (480 g), hind aprillis 7.56 EUR, hind püsikliendile 7.03 EUR (tavahind 8.89 EUR)

 

Tervislikud joogid

Aaloemahl on maitsev viis tasakaalustada seedimist, leevendada sooleärritusi ja toetada maksa tööd. Kookosvesi on suurepärane janukustutaja ja tõhusalt taastav spordijook, mis sisaldab vähe kaloreid ja rasva, kuid rohkesti väärtuslikke mineraale. Riisi-kookosejook on ühtaegu kasulik ja maitsev alternatiiv loomsele piimale.

Aaloemahl viljalihaga 99,8% (1 l) hind aprillis 14.41 EUR, hind püsikliendile 13.40 EUR (tavahind 16.95 EUR)

Kulau kookosvesi (1 l) hind aprillis 3.77 EUR, hind püsikliendile 3.50 EUR (tavahind 4.43 EUR)

Allos riisi-kookose jook (1 l) hind aprillis 2.88 EUR, hind püsikliendile 2.68 EUR (tavahind 3.39 EUR)


Kõhule ja figuurile

Meie mikrobioomi ehk meie soolestikus elavate miljonite bakterite koosluse funktsioonide ja olulisuse kohta tuleb uudiseid riburada. Väidetavalt on võti hea enesetunde ja rõõmsa tuju juurde just mikrobioomis. Toeta heade bakterite ülekaalu Ühendkuningriikides mitmeid mainekaid terviseauhindu võitnud Natures Aid probiootikumiga, mis sisaldab 8 kasuliku bakteri tüve ja sobib hästi eriti seedehäirete ja teinekord reisil ettetuleva kõhulahtisuse puhul. Iga kapsel sisaldab tervelt 30 miljardit elujõulist piimhappebakterit.

Natures Aid Pro-30 Max piimhappebakterite kompleks (30 kapslit) hind aprillis 17.85 EUR, hind püsikliendile 16.60 EUR (tavahind 21.00 EUR)

Röstimata kohviubade kofeiinivabas ekstraktis sisalduvad klorogeenhapped ergutavad rasva vabanemist rasvkoest. Kagu-Aasia ravimtaime gartsiinia ekstrakt aitab vähendada söögiisu ning tekitada täiskõhutunnet. Rohelises tees sisalduvad polüfenoolid reguleerivad ainevahetust. Natures Aid kompleksis aitavad need kolm mõjuainet üheskoos söögisedeli korrigeerimise ning kehalise aktiivsusega langetada kaalu.

Natures Aid 3-in-1 rohelise kohvioa, gartsiinia ja rohelise tee kompleks (60 kapslit) hind aprillis 26.44 EUR, hind püsikliendile 24.58 EUR (tavahind 31.10 EUR)


Spordisõpradele valgurikkad pulbrid

Motion Nutrition toidulisandid on meie tootevalikus mõeldes terviseteadlikele spordisõpradele. Gluteeni- ja sojavabad, kunstlike värvi-, lõhna- ja maitseaineteta ning läbinisti mahedast toorainest valminud väesegud toetavad sooritusvõimet ning aitavad organismil pingutusejärgselt tõhusamalt taastuda. Saadaval on nii lehmapiimast valmistatud vadakust valmistatud toidulisandid kui ka veganitele sobiva vähendatud rasvasusega maapähklipulbri segu. Mugavamaks tarbimiseks ja turgutusjookide kaasaskandmiseks on Biomarketites muide müügil ka šeikerid.

Motion Nutrition trennieelne pulbrisegu (200 g) hind aprillis 31.02 EUR, hind püsikliendile 28.85 EUR (tavahind 36.49 EUR)

Motion Nutrition vegan röstitud maapähkli proteiinipulber (400 g) hind aprillis 21.24 EUR, hind püsikliendile 19.75 EUR (tavahind 24.99 EUR)

Motion Nutrition toorkakao vadaku proteiinipulber (480 g) hind aprillis 20.39 EUR, hind püsikliendile 18.96 EUR (tavahind 23.99 EUR)

Motion Nutrition vadaku proteiinipulber (480 g) hind aprillis 23.79 EUR, hind püsikliendile 22.13 EUR (tavahind 27.99 EUR)

 

Deodorantide tervislik valik 

 Deodorant on igapäevane abimees, mille usaldusväärsus ja tervislikkus on määrava tähtsusega. On hea teada, et deodorandid pidurdavad lõhna tekitavate bakterite kasvu, et hoida ära ebameeldivat higihaisu, ent ei suru maha higistamist. Seda teevad antiperspirandid. Need sisaldavad higinäärmeid sulgevaid alumiiniumiühendeid, takistades nii kehale vajalikku ja loomulikku higistamist. Just sel põhjusel leiad meie riiulitelt vaid deodorandid ja mitte ühtegi antiperspiranti. Eelistad rull- või pulkdeodoranti – sel kuul leiad pakkumiste hulgast mõlemad.

Dr. Hauschka roosideodorant (50 ml) hind aprillis 11.31 EUR, hind püsikliendile 10.51 EUR (tavahind 13.30 EUR)

Dr. Hauschka salvei-mündideodorant (50 ml) hind aprillis 10.97 EUR, hind püsikliendile 10.20 EUR (tavahind 12.90 EUR)

Ben&Anna pulkdeodorant Indian Mandarine (60 g) hind aprillis 5.94 EUR, hind püsikliendile 5.53 EUR (tavahind 6.99 EUR)

Ben&Anna pulkdeodorant Pink Grapefruit (60 g) hind aprillis 5.94 EUR, hind püsikliendile 5.53 EUR (tavahind 6.99 EUR)


Kevadine juuksehooldus annab kiharatele elujõudu

Rahvatarkustest tuntud kevadised juuste ilunipid on seotud kaselehtede, nõgese, melissi ja raudürdiga – need Eestiski tuntud ravimtaimed hoolitsevad peanaha ja juuste tervise eest, soodustavad juuksekasvu ning lisavad kiharatele kohevust ja läiget. Lõunamaadest tuntud juuste turgutaja on vitamiinidest tulvil granaatõun, mis annab juustele ohtralt elujõudu ja sära. Aprillikuus pakkumises olevates toodetes hoolitsevad just need targad taimed iga pereliikme juuste eest.

Unique kohevust lisav šampoon (250 ml) hind aprillis 8.49 EUR, hind püsikliendile 7.90 EUR (tavahind 9.99 EUR)

Schöneberger šampoon kaselehetõmmisega (250 ml) hind aprillis 8.24 EUR, hind püsikliendile 7.66 EUR (tavahind 9.69 EUR)

Schöneberger šampoon granaatõunaga (250 ml) hind aprillis 8.24 EUR, hind püsikliendile 7.66 EUR (tavahind 9.69 EUR)

Schöneberger šampoon melissi ja raudürdiga (250 ml) hind aprillis 8.24 EUR, hind püsikliendile 7.66 EUR (tavahind 9.69 EUR)

Apeiron tasakaalustav šampoon (200 ml) hind aprillis 9.31 EUR, hind püsikliendile 8.66 EUR (tavahind 10.95 EUR)

Apeiron turgutav šampoon (200 ml) hind aprillis 9.31 EUR, hind püsikliendile 8.66 EUR (tavahind 10.95 EUR)

 

Reibastav kehahooldus toob hommikutesse energiat

Ei tea, kas põhjuseks on meie laiuskraadi pikk pime aeg, mil igasugune reipusesõõm nii teretulnud on või miski muu, igal juhul on eestlaste suured lemmikud sidrunilõhnalised tooted. Dr. Hauschka tootjatehases töötav „lõhnanina“ Jörg Zimmermann on kombineerinud brändi kõige populaarsemates kehatoodetes päikeseküpsete sidrunite aroomi sidrunheina, ingveri ja veel rea looduslike eeterlike õlidega – kõik selleks, et hetk nende toodetega oleks reibastav ja rõõmuloov. Nii on nahka tõhusalt niisutav dušipalsam ja nahka pinguldav ning tselluliidile säru andev kehaõli juba paljude meie klientide vannitoariiulil kindlad „püsielanikud“.

Dr. Hauschka sidruni-sidrunheina dušipalsam (200 ml) hind aprillis 9.35 EUR, hind püsikliendile 8.70 EUR (tavahind 11.00 EUR)

Dr. Hauschka sidruni-sidrunheina kehaõli (75 ml) hind aprillis 16.24 EUR, hind püsikliendile 15.10 EUR (tavahind 19.10 EUR) 


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid