/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
03 detsember
2014

Jõulukingid Biomarketist: kingi tervist ja rõõmu!

20 ideed, mida maitsvat, vahvat ja tervislikku leiab jõulukingiks Biomarketist. 
1.       Dr. Hauschka looduskosmeetika aitab olla loomulikult ilus

Dr. Hauschka looduskosmeetika on mõelnud nii neile, kes ihkavad luksuslikku kui neile, kes peavad lugu tagasihoidlikumast, nii neile, kes otsivad minisuurust kui neile, kes eelistavad tavasuurust. Sarja talviselt karges kujunduses jõulutooted on advendikalender, kaks minitoodetest koosnevat karpi ning neli tavasuuruses keha- ja dušipalsamit. Vaata lähemalt Dr. Hauschka veebilehelt.

2.       Turgutavad ja värskendavad hetked Primavera õlidega

Puhtad looduslikud eeterlikud õlid leevendavad stressi, tõstavad keha vastupanuvõimet, elustavad ja värskendavad. Massaažiks ja kehahoolduseks mõeldud lõhnatud baasõlid on külmpressitud viljadest, pähklitest ja seemnetest ning aitavad tugevdada naha enda loomulikku talitlust ja kaitsevõimet.


3.       Jaapani viirukid toovad rahu ja lõõgastuse

Viirukid aitavad luua lõõgastava ja aromaatse õhkkonna, olgu see siis vanniõhtu mõju ja naudingu suurendamiseks, külaliste tervitamiseks, keskendumise soodustamiseks või lihtsalt tööpäeva järel puhkamiseks. Biomarketist leiad mahedad ja õrnad Jaapani viirukid firmadelt Nippon Kodo ja Shoyeido.

4.       Soojad ja pehmed lambavillasussid külmakartlikele

Willmar Trading OÜ naturaalsest lambavillast sussid soojendavad üles ka kõige külmakartlikumad varbad. Lambavill masseerib jalgu, parandades vereringlust ning tänu õhule villakiudude vahel on sussid eriti soojad ja kaaluvad vähe.

5.       Käsitöö- ja kalendermärkmikud kui kunstiteosed

Inspireeriv jõulukingitus on Paperblanksi märkmik, milles saavad kokku kaunis disain, hoolikas käsitöö ja kohusetundlik tootmine. Märkmikke kaunistavad lilled, liblikad, kassid, hobused, müstilised ja lummavad mustrid lausa kutsuvad talletama oma mõtteid ja ideid, kogemusi ja mälestusi, luuletusi ja unistusi.

6.       Klaaskarahvinid ja -pudelid muudavad vee tarbimise lihtsaks

Vesi on organismile ülivajalik. Poest ostetavast pudeliveest oluliselt keskkonnasõbralikum ja soodsam on tarbida kraanivett. Kuldlõikelised Alladini klaaskarahvinid ja põnevad Flaska veepudelid aitavad muuta vee tarbimise lihtsaks ja igapäevaseks ning kraanivee loodusele nii sarnaseks kui võimalik.


7.       Ilusaid mõtteid tulvil mesilasvahaküünlad Pahklast

Kohila lähedal intellektipuudega noortele koduks olevas Pahkla Camphilli külas puhtast eestimaisest mesilasvahast valminud küünlad rahustavad ja tasakaalustavad, lõhnavad imeliselt, põlevad kaua, ei tahma ega tilgu.

8.       Biomarketi kinkekaart aitab teha tervisele head

Kui soovid teha head oma kallitele ja nende tervisele, vali kingituseks Biomarketi kinkekaart.  Neid saab osta kõikidest meie kauplustest summa eest, mida soovid.

9.       Tervislikke retsepte täis Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamat

Detsembris jõuab Biomarketisse üks armastatumaid kokaraamatuid põhjanaabrite juures – „Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamat. Maitsvad, hõlpsasti valmivad ja kasulike ürtidega maitsestatud toidud ja küpsetised igapäevaseks söögitegemiseks,” mille retseptides on A ja O toidu tervislikkus. 

10.   Tervise- ja loodushoidlikud Radiuse hambaharjad

Vahvate Radiuse hambaharjade harjased on valmistatud taimsest materjalist – kastoorubade õli põhisest nailonist. Harjade käepidemed on valmistatud bioplastist või taaskasutatud materjalist . Harjadel on tihedalt harjaseid ja harjad on suured. Suur hari vähendab survet hammastele ning masseerib ka igemeid.


11.   Maitsvad immuunsuse turgutajad loodusapteegist

Biomarketi loodusapteegi ja väetoitude riiulitelt leiab mitmeid marju, seemneid, mahlu ja taimedest valmistatud toidulisandeid, mis tugevdavad organismi ja immuunsust, aidates seeläbi ennetada haigusi või toetades neist paranemisel.

12.   Aromaatne vürtsitee annab sooja ja kosutab

Ajurvedal põhinevate Yogi Tea vürtsiteede ahvatlevad ja peened aroomid ning rikkalikud maitsed  kosutavad pimedal ja jahedal aastaajalnii keha kui vaimu.

13.   Põnevad ökošokolaadid pakuvad naudinguid

Šokolaad, see hurmav maius sobib kingituseks kui valatult ja seda igal ajal. Šokolaadi süües vabanevd kehas õnnehormoonid endorfiinid, mis rahustavad, tõstavad tuju ja teevad meid õnnelikuks. Vivani ja Zotteri ökošokolaadid on ainulaadsed ja eristuvad, mõlemast sarjast leiab tõelisi iludusi ja haruldusi.


14.   Ehedad ja kodused ökopiparkoogid agaratelt pagaritelt

Ökopagarikoja Pagar Võtaks! agarad pagarid küpsetavad mitut sorti piparkooke – tavapäraseid piparkooke nisujahust, tatrajahust piparkooke kookosrasvaga ning mandlijahust piparkooke. Vahva kingitus on ka piparkoogitainas.

15.   Soojendavad glögid kodumaistest marjadest

Loodusvägi OÜ mahedad alkoholivabad glögid annavad sooja ja tugevdavad immuunsust. Mahe metsmustika-mustsõstra glögi, rabahõnguline pohlaglögi ja vitamiinirikas astelpajuglögi on valmistatud kodumaistest mahemarjadest.

16.   La Muu talvised jäätised sulatavad südameid

La Muu ahjuõuna ja mandli-kardemoni jäätis on loodud just talvistel õhtutel maiustamiseks ning maitsevad naeruväärselt hästi! Mandli-kardemonijäätis lisab talveõhtutele vürtsi ning ahjuõunajäätis lihtsalt sulatab südamed.

17.   Tassitäis kuuma naudingut šokohoolikutele

Kuum šokolaad kindlustab huuli limpsima paneva elamuse nii lapsele kui täiskasvanule ning lisaks naudingule pakub see kasu tervisele. Aegade jooksul on kuuma šokolaadi kasutatud isegi tervisehädade, näiteks kõhuhaiguste ravimiseks. Biomarketi valikust leiad lausa neli kuuma šokolaadi jooki.

18.   Ökokohv maitseb eriti puhtalt

Ökokohv on kasvanud kunstväetiste, putukatõrjevahendite ja kemikaalideta traditsioonilisel loodussõbralikul moel ning tänu sellele on kohvis selle puhas maitse eriti hästi tunda.

19.   Kvaliteetne külmpressi taimeõli kokale

Rafineerimata, st leebe külmpressimise ja filtreerimise meetodil valmistatud kvaliteetne taimeõli on igati väärt ja hinnaline kingitus kokandushuvilisele. Kvaliteetsetes rafineerimata toiduõlides on säilinud kõik looduslikud ained ja nende tervislikud omadused ning taimele iseloomulik maitse, aroom ja värv.

20.   Ökovein maitseb nii, nagu loodus tahtis

Väikestest istandustest pärit ökoveinides kasutatud viinamarjad on kasvanud ilma kunstväetiste ja kemikaalideta, saades oma rammu sõnnikust ja kompostist ning mineraalid kivijahust. Mõistagi puuduvad ökoveinidest ka veinivalmistamisel tavapärased sünteetilised abi- ja kõrvalained. 

Fotod: tootjad ja Stocksy

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid