/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
08 detsember
2020

Inspiratsiooni jõulukingitusteks

Olgu selle aasta jõulud missugused on, südamest tulnud jõulusoov toob rõõmu ja soojust. Kui kingitusi teha, siis tähendusrikkaid. Mis võiks olla toredam eesmärk, kui kinkida tervist ja rõõmu. Just seepärast oleme pannud kokku rea soovitusi maitse- ja aroomiküllastest, ilusatest ja tervist turgutavatest kingitustest.
Nagu ikka, leiad ka sel aastal meie kauplustest spetsiaalselt jõuluajaks valitud maiused, küünlad ja kinkekomplektid. Kiika ka temaatilisi sooduspakkumisi.

Maitseküllased kingitused
Biomarketite selle aasta jõuluhitt on šokolaadikattega külmkuivatatud marjad ja mandlid - tore väike pakike mahekvaliteediga maiust sobib jõulusoki või päkapikke ootava sussi sisse kui valatult! Maitsvate jõulukingituste teemalaualt leiad meie poodides ka piparkoogid, glögid ja kommid, kuidas siis muidu.
* Külmkuivatatud marjad šokolaadis (100 g) 3.40 EUR
* Mandlid šokolaadis (100 g) 4.10 EUR
* Kummikommid (100 g) 2.25 EUR
* Mandlid (100 g) 2.80 EUR
* Mangolaastud (100 g) 2.72 EUR
* Rosengarten valik jõuluteemalistest pulgakommidest (15 g) 0.85 EUR
* Rosengarten piimašokolaad Jõuluvana (50 g) 1.65 EUR
* Lubs jõuluteemaline puuviljabatoon datlite, õunte ja vürtsidega (50 g) 1.80 EUR
* Lubs jõuluteemalised kommid 1.09 EUR/tk
* Loodusvägi alkoholivaba jõhvikaglögi (500 ml) 8.09 EUR (tavahind 8.99 EUR)
* Loodusvägi metsmustika-mustsõstraglögi (500 ml) 5.76 EUR (tavahind 6.40 EUR)
* Chocolate Tree kuum šokolaad Winterspice (160 g) 8.95 EUR
* Pagar võtaks! Chaga vegan piparkoogid (100 g) 3.53 EUR (tavahind 4.15 EUR)
* Pagar võtaks! mandlipiparkoogid (100 g) 4.15 EUR
* Pagar võtaks! klassikalised piparkoogid (150 g) 4.15 EUR
* Pagar võtaks! tatrajahust piparkoogid (150 g) 4.45 EUR
* Amaday šokolaadikommidega kinkekarbid 5.40-17.60 EUR


Südamesoojusest tulvil kingitused
Jõulukuul leiab Biomarketitest Pahkla Camphilli erivajadustega inimeste küla küünlameistrite käe all valminud mesilasvahast küünlad. Pahkla töökojas tehakse tööd suure rõõmu ja pühendumisega, mõeldes häid soove igale küünlaostjale. Kohalikelt mesinikelt pärit toorainest küünlad põlevad kaua, ei tahma ega tilgu. Spetsiaalselt jõuludeks on meie tootevalikus ka Saksamaalt pärit kõrgekvaliteedilisest naturaalsest toorainest valmistatud küülad.
* Pahkla küünalde valik 0.99-15.50 EUR
* Kerzenfarm Hahn mesilasvahast küünlad ja rapsivahast naturaalsete eeterlike õlidega lõhnastatud küünlad 0.85-9.90 EUR


Ilusad kingitused
Saksa sertifitseeritud looduskosmeetika tipptegija kinkekomplektides on Dr. Hauschka klientide talvelemmikud, mis pakuvad avastamisrõõmu nii brändi pikaajalistele austajatele kui uutele kasutajatele.
* Dr. Hauschka näohoolduse kinkekomplekt (puhastuskreem 30 ml, näotoonik 30 ml, roosi päevakreem 30 ml) 32.90 EUR
* Dr. Hauschka kinkekomplekt (kätekreem 30 ml, hooldav huulepulk 4.9 g, kätepesu- ja dušipalsam 30 ml) 17.90 EUR


Aromaatsed kingitused
Üle 30-aastase kogemustepagasiga Saksa ökokvaliteediga eeterlike õlide tootja Primavera kinkekomplektides on vahendeid nii aroomide abiga ruumide lõhnastamiseks ja meeleolu loomiseks kui ka näiteks baasõliga segades nahahoolduseks või meresoolale lisades kosutavaks vannielamuseks.
* Komplekt "Rahulikku und!" (lavendli-pomerantsi-vanilli padjasprei, ökopuuvillast magamismask) 16.92 EUR (tavahind 19.90 EUR)
* Komplekt "Häid jõule!" (jõuluhõnguline eeterlike õlide segu ja puidust kuuseehe) 11.90 EUR
* Komplekt "Tsitruslõhnad" (3 eeterlikku õli: greip, apelsin, sidrun) 15.90 EUR
* Komplekt "Koduapteek" (3 eeterlikku õli: lavendel, piparmünt, teepuu)18.90 EUR
Eeterlike õlide kasutamiseks on mitmeid võimalusi, neist kõige levinum on ilmselt teeküünlaga soojendatav aroomilamp. Lihtne ja mugav lahendus aroomide nautimiseks on lõhnakivi, millele eeterlikku õli tilgutades levib aroom vaid mõne meetri kaugusele ja seepärast sobib see imehästi magamis- ja vannituppa või töölauale. Tore kingitus on pudelike eeterlike õlide seguga ja lõhnakivi või aroomilamp lõhnava elamuse nautimiseks.
* Aroomilamp 28.90 EUR
* Lõhnakivi Energiaspiraal 9.90 EUR
* Primavera mini lõhnakivi 5.90 EUR

Tervislikud kingitused
Mis võiks praegusel ajal olla tarvilikum kingitus kui tervist, energiavarusid ja rõõmsat meelt turgutavad abimehed. Meie loodusapteegi riiulitel on lai valik toidulisandeid, mis sobivad nii suurtele kui väikestele kingisaajatele. Paljud kingipotentsiaaliga toidulisandid on jõulukuul soodushinnaga.

* BetterYou suukaudselt pihustatavad ja tänu sellele eriti kiiresti ja tõhusalt imenduvad naturaalsete lõhna- ja maitseainetega vitamiinid. Sellest tootesarjast leiad pihuseid, mis sobivad beebidest kuni täiskasvanuteni.

* Yourzooki liposoomne C-vitamiin on meie riiulitel uus, aga hetkega väga populaarseks saanud tegija. On ju immuunsust, energiataset ja naha ilu turgutav vitamiin praegusel ajal nii oluline, aga just C-vitamiini meie organism ise ei tooda ega suuda talletada. Kui pole kindel, kas menüü on piisavalt mitmekülgne, on toidulisand hea mõte. Tänu liposoomsele tehnoloogiale imendub C-vitamiin eriti tõhusalt.
Naturaalse sisuga tsitrusemaitseline geel on müügil ühekordsete pakikestena 15 ml 2.40 EUR ja terve kuu varu sisaldavas karbis 48.90 EUR.

* Chaga Health öko eliksiirid kasepässikust on Biomarketi klientide suured lemmikud ja tänu kahes suuruses pudelitele leiab kingiostja sobiva igale kingisaajale. Rahvameditsiinist pärit retsepti põhjal valmistatud immuunsust ja jõuvarusid toetavate eliksiiride maitsevalik on lai.
Chaga Health eliksiirid on jõulukuul müügil soodushinnaga:


(500 ml) eliksiirid 31.12 EUR (tavahind 38.90 EUR)
(250 ml) eliksiirid 16.72 EUR (tavahind 20.90 EUR)



LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid