/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 aprill
2014

Iga nädal uus valik värskeid puu- ja köögivilju

Värskete puu- ja juurviljade huvilistel tasub Biomarketist läbi astuda igal nädalal, sest uus kogus värskeid vilju jõuab meile just korra nädalas. Viljade valik on ka iga kord pisut erinev ning tihti võtame valikusse erilisemaid vilju. 
Sel nädalal jõudsid meile puuviljadest värsked pirnid ja õunad, greibid ja mangod, banaanid ja kiivid,  apelsinid ja sidrunid ning avokaadod ja ananassid. Veidi erilisema viljana pakume ka kookospähklit.

Värsketest köögiviljadest pakume sel nädalal tomatit ja kurki, baklažaani ja pastinaaki, fenkolit ja sellerit, spargelkapsast ja lillkapsast.  Lisaks leiab meilt veel ingverijuurt ja pruune šampinjone.

Värske kookospähkli puhul on söödavad viljaliha ja kookospähklivesi. Vesi sobib kohe joomiseks ning viljaliha samuti lihtsalt lusikaga söömiseks. Kookospähkel sisaldab rohkesti kaaliumi ja kiudaineid.

Baklažaan sobib kasutamiseks  täidetult ja ahjus küpsetatult ning hautistes. Baklažaani võib paneerida, praadida, aurutada, grillida või keeta.

Pastinaak ehk aed-moorputk  on porgandi ja peterselli sugulane. Maitse on pastinaagil küll palju tugevam kui porgandil, meenutades sellerit. Kasutada sobib pastinaaki porgandi, selleri või naerisega sarnaselt ning keeb see samuti sama kaua nagu porgand.

Fenkolist saad lähemalt lugeda meie varasemast uudisest.

Mahedalt kasvatatud puu- ja köögiviljad ning maitsetaimed on puhtad – nende kasvatamisel ei ole kasutatud kunstlikke taimekaitsevahendeid ega väetisi.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid