/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 august
2016

Good Goût beebitoidud arendavad väikese söögisõbra maitsemeelt

Kas teadsid, et prantsuse lapsevanemate jaoks on oma laste maitsemeele arendamine niisama oluline kui hea haridus ja hobid? Julgustava ja kindlameelse kommentaari „See ei pea sulle maitsema, aga sa pead seda proovima“ saatel teevad prantsuse lapsukesed tutvust kõikvõimalike köögiviljadega, millest meie siin teinekord isegi kuulnud ei ole. Kui väikelapsetoit on  mitmekesine ja maitserohke, kohaneb ta juba enne täiskasvanuikka jõudmist prantsuse köögi võrratu mitmekesisusega. Pakkumaks kõikidele lapsevanematele lihtsat ja käepärast moodust oma pisipere maitsemeele harimisel kvaliteetse ja mitmekesise beebitoiduga, ongi kaks söögisõbrast lapsevanemat koostöös Prantsusmaa toitumisteadlaste ja hinnatud peakokaga välja töötanud uue lastetoidusarja Good Goût.

Good Goût sai alguse paari lapsevanema  armastusest maitsva ja kvaliteetse toidu vastu. Seni proovitud beebitoidud tundusid neile ühtviisi lamedad ja seda mitte maitseainete, vaid maitsete puudumise tõttu. Good Goût võib ju kõlada nagu beebi koogamine, kuid tähendab tegelikult „hea maitse“ (kombinatsioon inglise ja prantsuse keelest). Hea maitse üheskoos eakohase toiteväärtusega ongi Good Goût eesmärgiks ning seepärast kaasati imikutoitude väljatöötamisse nii Michelini tärniga pärjatud restorani peakokk Michel Reutenauer kui Lille’i linnas asuva Pasteur’i Instituudi toitumisteadlased.

Et söömine on beebide lemmiktegevus, teab iga ema, kes on näinud oma lapsukese rahulolevat ilmet ja kuulnud isukat mõmimat, kui too rinnal või lutipudeli kallal maiustab. Kuidas aga arendada selle lemmiktegevuse kaudu lapse maitsemeelt enne kui arenevad välja tema isiklikud maitse-eelistused? Good Goût tiim teab – läheneda tuleb toorainepõhiselt, alustades selgete maitsete tutvustamist. Lapse maitsemeel on vastuvõtlik ning enne, kui ta ise arugi saab, on kõik need tuhanded maitsenäsakesed omaks võtnud nii brokkoli kui maapirni meki, rääkimata mahemagusast mangost ja banaanist.

Parima kvaliteedi tagamiseks ja sünnist saati õigete valikute tegemiseks on Good Goût  beebitoidud valmistatud täielikult mahedast toorainest ning pakendatud mugavatesse, keskkonnasõbralikesse pakenditesse, milles neid mugav kaasas kanda ja vajadusel lihtne soojendada on.

Augustis saad Biomarketis Good Goût’ beebitoitudega tutvust teha tavapärasest 15% soodsamalt.

Pane tähele, et kui oled Biomarketi püsiklient, lisandub kampaaniasoodustusele ka püsikliendisoodustus!

Foto: tootja
Vaata siit ka teisi Biomarketi sooduspakkumisi

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid