/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
16 aprill
2019

Ema ja lapse tervise toetuseks

Tihti suunab meist paljude valikud ökotoodete poole just lapseootuse aeg. Ema ja lapse hea tervise alus on mitte ainult täisväärtuslik toit, vaid ka ihusõbralikud looduslikud kosmeetika- ja kodupuhastusvahendid. Seepärast oleme valinud oma tooteportfelli terve rea brände ja tooteid, mille tervislikkuses ja maheduses kahtlema ei pea.
Aprillikuu kampaaniast leiad terve rea lapseootuse ajaks sobivaid ning ema ja lapse tervist toetavaid tooteid tavapärasest 15% soodsama hinnaga.

Kosutav kõhutäis

Sinu beebi teeb esimese eluaasta jooksul läbi hämmastava arengu siputavast pambukesest uudishimuliku uitajani. Ühes uute oskustega areneb ka maitsemeel ning mitmekesistub toitainete vajadus. Muidugi oled Sina ise oma lapsele parim kokk, kuid ajanappuses abi vajades leiad abi Skuiki valmistoitudest.
Toekamaks ampsamiseks leiab meie valikust Remeconi batoonid ja küpsised. 


* Skuik banaani ja kõrvitsapüree (110 g)
* Skuik metsamarjapüree (110 g)
* Skuik pirni ja mangopüree (110 g)
* Skuik õuna ja brokolipüree (110 g)

Hind aprillis 1.27 EUR, hind püsikliendile 1.18 EUR (tavahind 1.49 EUR)

* Remecon batoonid mandlite, maapähklite ja jõhvikatega (3x20 g) peale 3. elukuud, hind aprillis 3.53 EUR, hind püsikliendile 3.28 EUR (tavahind 4.15 EUR) 

* Remecon batoonid pähklite ja banaaniga (3x20 g) peale 3. elukuud, hind aprillis 3.53 EUR, hind püsikliendile 3.28 EUR (tavahind 4.15 EUR)

* Remecon küpsised šokolaadi, mandlite ja sarapuupähklitega (110 g) peale 3. eluaastat, hind aprillis  2.93 EUR, hind püsikliendile 2.73 EUR (tavahind 3.45 EUR)
* Remeconi küpsised kakao ja šokolaaditükkidega (110 g) peale 3. eluaastat, hind aprillis 2.93 EUR, hind püsikliendile 2.73 EUR (tavahind 3.45 EUR)


Tervist toetavad toidulisandid emale ja lapsele

Viridiani spetsiaalne vitamiinide ja mineraalainete kompleks sobib kasutamiseks enne planeeritavat rasedust, raseduse ajal ja rinnaga toitmise perioodil, kui nii ema tervise ja energiataseme toetamiseks kui lapse kasvuks ja arenguks vajalike toitainete vajadus on eriti suur.
Viridian raseduskompleks naistele (60 kapslit) hind aprillis 19.80 EUR, hind püsikliendile 18.41 EUR (tavahind 23.29 EUR)

B-vitamiinide hulka kuuluv foolhape mängib olulist rolli kõikides kasvu ja arenguga seotud protsessides ning on eriti oluline raseduse ajal nii ema tervise kui loote arengu jaoks. Eriti toetab foolhape vere, rakkude ja geneetilise materjali moodustamist. Viridiani foolhape on pärit mahedalt kasvatatud sidrunite ekstraktist.
Viridian öko foolhape (90 kapslit) hind aprillis 15.60 EUR, hind püsikliendile 14.51 EUR (tavahind 18.35 EUR)

Omega-3 rasvhape aitab reguleerida vere kolesteroolitaset, toetab südame- ja veresoonkonna tööd, ajutegevust ja silmade tervist. Viridiani vikerforelli õli on maailma esimene mahemärgiga kalaõli, mille kasuks räägivad õlis sisalduvate toitainete kvaliteet, värskus, puhtus ja loodussõbralikkus. Ja mis kõige parem, mõnede jaoks ebameeldivat kalaõli mekki siit ei leia, sest Viridiani vikerforelli õli on apelsinimaitseline.
* Viridian öko vikerforelli õli (200ml) hind aprillis 30.94 EUR, hind püsikliendile 28.77 EUR (tavahind 36.40 EUR)

Raud on oluline punaste vereliblede osa ning vajalik hemoglobiini moodustamiseks mistõttu see on eriti oluline naiste tervise toetamiseks. Raud aitab vähendada väsimust ning toetab mälu ja keskendumisvõimet. C-vitamiin soodustab raua imendumist organismis. Rauapreparaate leidub nii tabletivormis kui vedelal kujul.
* Viridian vedel rauapreparaat (200ml) hind aprillis 25.29 EUR, hind püsikliendile 23.52 EUR (tavahind 29.75 EUR)
* GSE raua ja C-vitamiini kompleks (60 kapslit) hind aprillis 24.23 EUR, hind püsikliendile 22.53 EUR (tavahind 28.50 EUR)
* GSE raua kompleks (330ml) hind aprillis 16.66 EUR, hind püsikliendile 15.49 EUR (tavahind19.60 EUR)

Kaltsiumi imendumist soodustav D-vitamiin aitab kaasa luude ja hammaste normaalsele arengule, samuti lihaste ja immuunsüsteemi tööle. Meie tootevalikus on erineval viisil võtmiseks mõeldud tooteid lastele, et iga vitamiinivõtmine läheks ladusalt. Natures Aid’i spetsiaalselt imikutele ja väikelastele väljatöötatud D-vitamiini tilgad sobivad kasutamiseks alates 3. elukuust kuni 5. eluaastani. BetterYou pakub aga alla 3-aastastele lastele D-vitamiini suu limaskestale pihustataval viisil, mis soodustab olulise vitamiini imendumist lausa 25% võrra paremini võrreldes manustamisel seedetrakti kaudu. 
* Natures Aid D3-vitamiini tilgad lastele (50ml) hind aprillis 7.35 EUR, hind püsikliendile 6.84 EUR (tavahind 8.65 EUR) 

* BetterYou suukaudne pihusti lastele D-vitamiiniga (15 ml) hind aprillis 6.12 EUR, hind püsikliendile 5.69 EUR (tavahind 7.20 EUR)

Ka Natures Aid’i C-vitamiini tilgad on loodud kasutamiseks 3. elukuust kuni 5. eluaastani. C-vitamiinil on oluline roll immuunsüsteemi ja tervise üldisel toetamisel. 
* Natures Aid C-vitamiini tilgad lastele (50ml) hind aprillis 5.23 EUR, hind püsikliendile 4.86 EUR (tavahind 6.15 EUR)

Kasvavale organismile on teinekord keeruline tagada kõikide oluliste vitamiinide ja mineraalainete saamine ainuüksi toidust ning appi tuleb toidulisand. GSE vitamiinide ja mineraalainete kompleks on mõnusalt puuviljamaitseline ega sisalda lisatud suhkruid. Taimsetest ekstraktidest saadud kasuliku kõrval toetab selles tootes vitamiinide ja mineraalide omastamist naturaalsed fütokemikaalid.
* GSE vitamiinide ja mineraalainete kompleks lastele (330 ml) hind aprllis 16.66 EUR, hind püsikliendile 15.49 EUR (tavahind 19.60 EUR)

Probiootilised bakterid hoiavad soolestiku tervist ja toetavad immuunsüsteemi tööd ning leevendavad toidutundlikkust ning viimaste uuringute kohaselt ka atoopilise dermatiidi esinemist. Viridiani Synerbio emale ja lastele sünnist kuni kolmanda eluaastani mõeldud probiootiline pulber sisaldab Lactobacillus rhamnosus GG piimhappebaktereid koos taimse kiudaine inuliiniga, mis on probiootikumide tööd tõhustav prebiootikum.  
* Viridian Synerbio ema ja beebi pulber (30 g) hind aprillis 24.69 EUR, hind püsikliendile 22.96 EUR (tavahind 29.05 EUR)



Biolatte Original-L pulber sisaldab imikule omast ja kliiniliselt kontrollitud piimhappebakterit Bifido bacterium Bb-12, samuti kolme teist elujõulist ja inimspetsiifilist bakteritüve.
* Biolatte Original-L pulber (60 g) hind aprillis 18.70 EUR, hind püsikliendile 17.39 EUR (tavahind 22.00 EUR)

Rhino Horn ninaloputuskann ravib nohu, kinnist nina, hingamisteede allergiaid (õietolm, olmetolm), sinusiiti, norskamist, uneapnoed ning alandab turseid (ka rasedusaegseid). Olenemate nohu tekkepõhjusest (viirus, bakter, allergia vms) on esmaseks eneseabiviisiks liigse lima eemaldamine ja/või nina limaskesta turse alandamine. Parimaks viisiks ninaurgete puhastamiseks on ninapesu ninaloputuskannuga, sest nina puhastus toimub loomulikul viisil ilma surveta ja füsioloogilise lahusega, mis ei kuivata limaskestasid.

* Rhino Horn Junior hind aprillis 8.42 EUR, hind püsikliendile 7.83 EUR (tavahind 9.90 EUR)
* Rhino Horn täiskasvanutele hind aprillis 8.42 EUR, hind püsikliendile 7.83 EUR (tavahind 9.90 EUR)



Ihusõbralik hügieen

Kuigi puhas vesi on intiimpiirkonnale parimaks pesuvahendiks, võib rasedusest ja imetamisest tingitud hormonaalse tasakaalutuse tõttu tekkinud ebamugavusele leida leevendust ka intiimpesugeelist. Masmi intiimpesugeelile lisab  ärritust leevendavat toimet saialilleekstrakt, pehmendavalt ja värskendavalt mõjub mustikaekstrakt. Õrn lavendlihõng mõjub meelirahustavalt.

Masmi intiimpesugeel (250 ml) hind aprillis 6.93 EUR, hind püsikliendile 6.44 EUR (tavahind 8.15 EUR)

Niisked salvrätid aitavad hädast, kui seep ja vesi käepärast pole. Masmi beebidele mõeldud niisked rätid on valmistatud orgaanilisest puuvillast ning immutatud nahka hooldavate saialille-, kummeli- ja melissi ekstraktidega. Dermatoloogiliselt testitud ning nahasõbraliku pH-tasemega salvrätid ei sisalda parabeene ega alkoholi.

Masmi beebi niisked rätid (60 tk) hind aprillis 5.26 EUR, hind püsikliendile 4.98 EUR (tavahind 6.19 EUR)

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid