/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
08 mai
2019

Ehe Itaalia köök

Itaalias öeldakse: “Me ei söö selleks et elada, me elame selleks et süüa.” Ajal, kui söömine ja toidu valmistamine võib kiiretel päevadel mõnevõrra tüütu vajaduse ja kohustusena tunduda, kõlab see värskendavalt ja inspireerivalt. 

 Itaalia köök on vaieldamatult omaäoline ja maitserikas, mistõttu seda armastatakse üle maailma. Samas ei panda maitsva roa valmistamisel kokku ülearu palju komponente ja nii on maitsed selged, puhtad ja intensiivsed. Itaalia köögikultuuris on kesksel kohal tooraine kvaliteet ja toidu valmistamise viis. Kodune kokkamine ja toidu nautimine üheskoos pere ning sõpradega on miski, millest on meilgi õppust võtta.

Itaaliapärane elu nautimise kunst on nüüd käeulatuses, sest Biomarketisse on jõudnud lai valik LaSelva kaubamärki kandvaid mahetooteid. Toscana maakonnas asuvast mahefarmist on värske toidukraami tee oma ettevõtte tootmisüksusesse väga lühike ja nii kindlustab LaSelva oma toodete kõrge kvaliteedi. Töötlemiseks sobivad köögiviljad valitakse välja käsitsi ja toodete valmistamisel kasutatakse traditsioonilisi Toscana retsepte.

Pitsa kõrval on Itaalia tuntuim toit kahtlemata pasta, mida sellel maal valmistatakse sadades erinevates variatsioonides. Meie riiulitel on nüüd olemas kõige olulisemad pastasordid ja spagetid, samuti mitmesugused pastakastmed. Rõõmustada võivad ka risotosõbrad. Samuti leiab LaSelva valikust terve rea pestosid, oliive ja kappareid, aga ka balsamicokreeme ja moose. Avastamisrõõmu pakkuvaid kreeme ja moose soovitame proovida mitmel moel, sest itaallased kasutavad neid maitsenüansside lisamiseks sageli nii eel- kui põhiroogadele, suupistetele ja salatitele, aga näiteks balsamicokreemi teinekord magustoidulegi.

Buon appetito!


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid